® Португалия - тема № 11

• 22 315
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Деси а аз като един типичен близнак съм си на приливи и отливи.. мога да сум супер ентусиазирана и амбицирана а ако по някаква причина спра, трябва да чакам до новия прилив на вдъхновение  Blush

# 46
Няколко пъти тръгна да пи6а и ми даде докато преглеждахте темата има нов отговор публикуван , върна аз да прочета , след малко пак так , пак се върнах , третият път пак така но сега ще пи6а вече.
Руми, първо да попитам може ли да те наричам по име и да вмъкна ,че другото  Светле от нашата темичка е също от Силистра.

# 47
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора   Joy  hahaha
извинявам се ,че пак връщам темата с манджоренето  Peace  Peace ,ама утре ще ходя по магазините, и сега се оглеждам къде -какво..та в Алди има камарао 40/60 800гр. за 9.99 и 60/80 за 7.99

# 48
Относно диетите аз съм на мнение че трябва не диета а разумно хранене с небоклучави храни, другото е специфично за всеки според мен. Аз от диети съм отслабвала, но жинаги после връщам. Не пълнея когато съм спокойна, не се лишавам от нищо, но и не прекалявам и се ДВИЖА...

# 49
И защо сте всички скрити  Naughty -не ви виждам  Laughing

# 50
 Joy при нас няма алди..но  за камарао не давам по ве4е от 5? и то 40/60 купувам от Жумбо Peace
А по Нова година беше по 3? Shocked

# 51
Разбира се че може да ми казвате Руми  Simple Smile
Аааа бременното Светле... ми то може да се окаже че се и познаваме... тя Силистра колко град е...

# 52
диети съм пробвала 100вида,но за пръв път ми се случва да спазвам някоя повече от ден-два!
просто не мога да стоя гладна, а и много смесвам храните-затова явно тази действа при мен-въпреки че бях скептична!
аз обичам например да си хапна сирене с хляб,след огромно количество сладолед  ooooh!

Светле,да,ама при нас няма жумбо!-много ме е яд  #Cussing out

# 53
Благодаря Ви момичета ще се възползвам от Вашите услуги.
Ей , Деси всеки ден очаквам да пишеш нещо ново за фурииките.Ах колко са сладки само! Но пък предполагам как се чувстваш,явни има6 завидни нерви   Naughty
Наистина много сме посещавани  днес , но то нашата тема е все на първи ред. Laughing

# 54
Аз камараото го купих също за около 5 тази седмица от Модело, тука такова имаме...  

# 55
ами скрити смеее Flutter
А на Светлето и пишем отсъствие Thinking тази ве4ер
И се сетих за Зоя като се върне от Франция няма да повярва колко сме изписали Joy
А и Вики Hug
Меди я засяках в Фейсбук ходили са в Китай Hug и Ини е тук при баба си..дано и тя се вклЮ4и пак Hug
4е си заформихме здрава и уЮтна групи4ка Hug

# 56
Аз основно напоследък взех да пазя диети, щото и аз не мога да сегя гладна и да се лишавам много много... и пазих две от типа на протеиновите. Верно отслабнах ама ден до пладне... а пък точно преди да дойда тук един месец бях само на салати, риба, пиле без кожата и малко сиренце. Без хляб, сладко, тестени.. и непомруднах.. дори все едно се бях подула. Тука яко махам хляб, ориз, картофи и майка ми вика отслабнала ми се струваш...  newsm78

# 57
И защо сте всички скрити  Naughty -не ви виждам  Laughing
Деси, аз обичам да шпионирам , но не обичам да ме шпионират . Joy Това казах снощи и на Светлето.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

# 58
Форти,ако ти кажа ,че всеки ден измислят по една такава беля  #Crazy , че и по две!
Ама нервите ми ,хич ги няма!
Викам ,крещя,поплясквам ги даже  Embarassed
Ама те не се издържат понякога Embarassed
Преди поне спяха наобед,та си почина и аз за час-два, а сега вече не спят и ме правят луда и красива  Mr. Green

# 59
fortee  а ти как се казваш  newsm78
Ама че луда активност развихме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт