® Португалия - тема № 11

• 22 319
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Хайде Деси,
че виж на какво го обърнахме тука...
 Laughing

# 31
miniemouse а как се казваш newsm78 и от къде си в БГ?
Май не си писала newsm78 или съм прпуснала Thinking

# 32
Aуууу,какви работи пишете,пък аз съм на диета  Naughty
От всичко избровно ,забравихте арож де тамборил, а пиканята е най-добра ,ако е аржентинска,или белгийска-еднороден да е цвета, да няма разлика в дебелината на парчето, а мазничкото да не е жълто !
за карне алентежана-аз съм човека  Wink -  много е на почит у нас- все пак сме почти алентежано вече  Laughing- по принцип най-добри са виетнамските амежоаш, и са на добра цена по големите магазини-аз се запасявам с 3-4кг, като видя промоция !
другата ни ´´  ежедневна ´´манджа е бакаляо абраш-хем риба,хем не е рибен вкуса.
знам,че казахте уж без бакаляо,ама и бакаляо а гомеш сá е много подходящо за лятото-като студена салата с бакаляо,варени картофи,лук,чесън,маслини,салса,варени рендосани яйца.
А за зимата-непременно козидо а португеза-за любителите на месото!
Ооох,да спирам,че се изприщих вече от слюнки по брадичката  hahaha

# 33
Аз бавно пиша,че мъжо вече спи,а и на тъмно  Wink
Ама много сте гадни,един гаден червей сега ме гложди да ида да видя какво се мота из хладилника  Mr. Green

# 34
 Laughing
Деси аз сенадявах да смениш темата щото ако продължаваме така има риск и аз да изгладнея.

lozeva/Светле, Казвам се Румяна и съм от Силистра, но не  живея там от 17 години...

ПС. Това нащо тука ми напомня някакси на филма "Топло" като си разговаряха и обменяха по съседски в разпробитата кооперация  Laughing

# 35
 Joyоооо да бе забравих за козидото ooooh!
то е на по4ит у нас Peace
Деси и аз съм на диета Rolling Eyes моя си...но от доста време..и бавно бавно но има успех...салати и месо...бях спряла хляба и сладкото но ...тези дни много прегреших Embarassed
И сега мъжа ми ме уговаря 4е йогата помага и за отслабването Thinking по то4но дишането Peaceи аз му вярвам Joy

# 36
 Laughing сега диети и йога ли да подхванем...

# 37
Руми,веднага я сменям!!!!
Ако знаете днес какъв нов маймунджилък ми извъртяха моите .....
Отивам да готвя-оставила съм ги на двора да се плацикат ,и им казвам -ще стоите ли мирни ,мама сега ще дойде -те - дааа!
След 10минути точно поглеждам-извадили всички дрехи от техния шкаф и перат  ooooh! а цялата къща,коридора,тяхната стая ...плува във вода  #Crazy

Светле, то добре дишаш,ама упорстваш ли?Щото аз съм от ден до пладне  Embarassed
Започнала съм 90дневната-разделно.На 23ти ден съм с -4.900кг и -15см на корема .Засега съм доволна ,но взех много да прегрешавам  Embarassed

# 38
 Laughing много сте бързи,ей!
Руми,аз и с йогата съм така -като ми мине болката в гърба, и спирам  Embarassed

# 39
 Joy представям си гледката.. ама ти направо си ги провокирала за бели с това уговаряне да са мирни Laughing
А пък за упражненията и да си призная и аз съм от ден до пладне за това ходя някъде по групови изпълнения  Laughing
Хванала съм си цаката...

# 40
Ехооо, и аз съм тук.
Но то голямо  четене падна , пък даже се връщах да чета отново ястията. Браво на Вас значи аз съм си направо кулинарен инвалид .Не спират да текат  лигите. LaughingТо какво ли не ми се прияде от всичко написано, даже и биричка ми се допи. Но тази настинка уж да ми минава все по зле ставам. Нищо 4е съм тук толкова години, поне половината от ястията и рибата която сте изброили нито съм ги правила, нито съм ги опитвала. EmbarassedАз си карам повече на българска кухня.Май ще ми давате кулинарни уроци. Naughty

# 41
Деси а аз пък като почувствам благотворен ефект и се амбицирам...
Ходя на йога от години ама имам прекусвания с по няколко месеца на няколко пъти  Embarassed

# 42
Форти,насреща съм!
А и,не е толкова трудна кухнята им,че да се стряскаш.Да ти кажа честно,аз докато не влязох да работя в ресторант,дори не ги знаех по имена  Embarassed
Руми,аз с амбицията съм зле-трябва ми шут в г...а ,за да се напъна  Laughing

# 43
Абе виждам аз горе че навалица чете тази тема и никой не се разписва, ама то верно има доста материал за изчитане за този който има нерви да го стори  Laughing

# 44
Да са ти живи и здрави Hug е какво искаш перат децата
Ооо и аз отден на пладне Embarassed но и внушението има резултат
Аз никога не съм правила диети..т.е. някаква специална...
Успеха в отслабването е в разумното хранене Peace
Защото в период на диета 4овек така е устроен 4е вси4ко забранено му се иска...и си трябва голяма воля за да се постигне резултат но....важното е на4ина на хранене да се продължи и след диетата защото се полу4ава в по ве4ето слу4аи йо йо ефекта....
И аз отслабвам когато не съм на диета просто се съобразявам с храната newsm78
А реша ли да диетувам вси4ко ми се яде Rolling Eyes Embarassed
п.с. уаууууу Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора. Joy
Фортее Hug давам безплатни уроци  Peace
как мина РД?

е неее Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 2 нови отговора.

Общи условия

Активация на акаунт