® Португалия - тема № 11

• 22 319
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
Адашке добре си се завърнала Hug и леко оставащо бременеене.
Моми4ета препоръ4вам ви да гледате ако не сте го направили ве4е филма на Ани Сали4 по бтв Тора...има го и на торент и на сайта на Бтв в  видеоархива Peace Много интересен Peace

# 691
Благодаря Ви за пожеланията  Heart Eyes

# 692

На Луиза

Форте да ти е жива и здрава и да има много късмет  Hug

# 693
Много усмивки и подаръци,много песни и игри!
Много прегръдки и целувки от нас!

# 694
що не пишете бе хора newsm78
аз да се похваля ...не мога да повярвам 4е е петък и ние свършихме на обяд...и за събота и неделя нямаме работа Rolling Eyes та 4ак в понеделник Party От доста време не се беше слу4вало

Сега се отдавам на релакс...като запо4вам с фризъор...решила съм коренна промяна да видим какво ще каже  кабелерейрата newsm78.

# 695
Да ти е жива и здрава принцеската Бибе!   bouquet
Да е мнооооого Щастливо дете  Simple Smile newsm59 Gift

# 696
Хихихи засякохме се с отговорите  Grinning
Давай Светле  Peace
Аз неЩо се замислих съЩо за промяна на приЧеската ама за сега не смея...  Laughing newsm78
 Hug

# 697
Готова съм на ки4ури Party но снимка по късно Rolling Eyes

# 698
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛУИЗКА и от нас!!!!

nbirthday   Gift   party023   ura

Бибе ,да ти е жива и здрава щерката,много да те радва , и ти много да я слушкаш!!!

# 699
какво да пиша...то едно ли е ,та да реша!
по-късно отчет ,че луууда съм #Crazy
аз все мърморя,че маймуните не щат да говорят Sick,ама сега ...едва няколко свестни думи казват ...и вече ми отговарят Rolling Eyes hahaha

# 700
Светле , пускаи снимка да те видим  как са те издокарали Simple Smile
Аз преди 2 год направих „пълната промяна„.От както се помня все съм била с дълга коса и 4ервеникав цвят и в пове4ето случаи все вдигната съм я носила–кок ,опашка.. ,но 1 ден ми писна ,беше то4но за нова год. и се реших ,клъц,клъц – късо с руси и 4ервени ки4ури.Харесах се  Blush
Сега обаче,нещо прическата ми хич я няма Embarassed
4удя се ,дали да ходя на фризор сега като съм бременна,уж не вярвам много на“бабините приказки“,да не се реже косата ,ама все  пак newsm78
А които е решил да прави промени,да деиства newsm10

# 701
Деси аз ти казвах Joy казвай що си луднала newsm78
Светле може би утре ще ме щракне някой...а за промените аз преди много експериментирах...била съм и 4ервена,и 4ерна и руса и на ки4ури....по принци като по млада с къса коса...от 10 години съм все с дълга била но от 2,3 промених на средна дължина и боя в кестеняв тон като естествена  а и да скрива белите коси.... Но ми дойде пак идеята за ки4ури и хоп ве4е е осъществена Peace
А според мен  са бабини диветини това за подстригване...ти ве4е знаеш ли пола на бебето newsm78

# 702
пак мома 6те си имаме Grinning,какво 6те ни прави татито незнам..............

# 703

Много Ви Благодаря за пожеланията!!!  bouquet

Извини ме mam@ за закъснението  Embarassed

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Бъди здрава, обичана и много щастлива!!!

# 704
пак мома 6те си имаме Grinning,какво 6те ни прави татито незнам..............
Еми смело тогава с подстригването....казват 4е ако се подстрижеш ще му отрежеш пилето на мом4ето Joy

Общи условия

Активация на акаунт