® Португалия - тема № 11

• 22 878
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
е,това не го знаех Joy
6том е така 6те се стриже,ама то от събота на събота(че само тогава мога да ходя),6те стане напролет–като овцете Wink,голямото стригане.............

# 706
Светле, Честито ти прическа ! Hug

Да  Ви почерпя макър и малко късничко

# 707
Бибе мерси  за по4ерпката   с удоволствие ще си хапна бонбони Embarassed
Кажете нещо за повръщане...4е Теди сега ми се прибра и е повърнала няколко пъти на тренировката...както и няколко колежки нейни...явно вирус са пипнали newsm78
Направих и 4ай....

# 708
Светле ,против повръщане 1 л.мед+1 л. лим. сок във вода, на глътки.И си вземи най-после ,поне едно рескю-ако не друго, поне за такива случаи  Peace

За маймуните какво да ви кажа...луда калинка ме правят по цял ден,че и по цяла нощ!
Като направи някоя  от тях  беля ,и баща им  вика“  Пенчеее!,какво направи?“
Днес  съм си оставила кафето до компютъра,а Карина ме издебнала и ми взела чашата.Аз я забелязах още преди да се опита да пие,но си мълча нарочно, да я видя какво ще прави.А  тя,все едно на гърба си има очи ...обръща се и се сепва леко,и ми вика             “ Ай,мамоо..., ай ,Пенеее...Не тута! “ /  в превод -тука не се слага ,Пенче !/  Joy

А съвсем прясно ,от преди няколко часа...
Прибира се баща им,а те го чакат да пият заедно,/той вино,те -компот в шише от детско шампанско... hahaha,и си викат „чук!“ Joy
От вратата почват да викат „Пия,Пияяя!“
А той хванал  Карина  по -близко и й казва „ А,Карина ,алкохолно петно такова!/тя все се олива  ,че повече се чука,отколкото пие  Laughing/     
А тя му отговаря „ Бое,Боее!/ Боже,Божее!/...Тата!-и му показва петната по гащеризона

# 709
 Маи наистина е тръгнал някакъв вирус ,защото и детето което гледам в 1 къща цяла седм е с повръщане ,а се изредиха и бащата и маиката......................
Светле ,аз знам едни мн ефикасни хап4ета за повръщане казват се PRIMPRERAN(за всеки случаи да ги знаеш,ако не мине с чаичетата)
Деси да каже ,4е тя е  на ТИ с природната медицина
А тя Деси вече е писала Wink

# 710
Бибе с малко закъснение честит рожден ден на Луизка,да ти е жива и здрава,на 5г ли стана?
Светле по повод подстригването аз си се подстригвах през цялата бременост редовно пък гледай какъв мъж родих LaughingАз също съм се решила на промяна мисля да я направя съвсем къса и да си пусна естествения цвят,че ми писна да се боядисвам.Ама аз съм вечно променяща се де,рядко съм с една и съща коса повече от 1г,била съм с руса,черна червена коса,на кичури,къса,дълга,средно дълга,всичко съм пробвала май,само къдрава не съм я правила Mr. Green
За повръщането като съм ходила по лекари за Дани това,което ми препоръчват е студена вода на малки глътки през 10 минути,примерно 1-2  лъжички може и ice tea или отгазирана кока кола.Как е Теди?Дани предния уикенд беше с температура и повръщане,но за 24 часа се оправи Praynig

# 711
Ами по добре е ...от снощи не е повръщала...но ходихме до аптека и ни дадоха лекарството което Светлето каза Peace
Но лежи днес и пие вода и солети яде ooooh!
Май са пили заседяла вода на тренировката...поне тя така си го обяснява Rolling Eyes

# 712
Ехоооооооо,голям мързел маи е налегнал вси4ки ни...... Crossing Arms
Деси,сетих се нещо да те питам ,ако е удобно newsm78
Твоята Кари как е записана с К ,или с С?
В момента се ровя в нета ,гледам разли4ни имена.....(кои каквото го вълнува) Wink
Карина е име което ми харесва и се сетих 4е ти си има6 Карина в къщи Laughing
Адашке Теди как е ,хап4етата помагат ли?

# 713
Carina e.
инъче на всяка крачка трябва да обяснявам,че е с К,защото по принцип с С  се пише.
не че не се обясняваме,че Vivian  няма е накрая ooooh!

# 714
Аха,мерси за пояснението Peace
Сложно е с нашите специфи4ни имена,и ние все се обясняваме ....
Затова сега се "4удя и мая",как да го издокарам името ,че хем да е  лесно за писане и изговаряне,хем да си пасва с другите имена,хем да не е много из4ан4ено ....,абе сложна тя Whistling

# 715
аз бях купила няколко книги, от опит-бразилски сайтове и книги търси-там има разнообразие Peace

# 716
  • Стара Загора
Светле, как е Теди?
Да не би да са яли нещо преди или след тренировките?
 Hug

# 717
Теди е добре...не не са яли Дани нищо преди тренировката Naughty Явно ще да е от водата така наре4ения коливирус...защото повръщането беше само онази ве4ер Peace.
В4ера даже си яде нормално  Rolling Eyes

# 718
Здравейте!
 Не многа да ви изчета,активизирали сте се!
На патерици за всички рожденници много здраве,усмихнато ежедневие и щастливи дни!
   На болните бързо оздравяване!  Hug
 И ние се долекуваме вкъщи,Ини ходи точно два дни на градина и вдигна 40градуса температура  #Crazy.Много тъпо преди това месец ходи къде ли не,на места с толкова много хора и то от различни страни и си беше ок(т.е. имунитетът си й е наред),но само два дни в детската стигат  newsm78
  Успешна седмица на всички!

# 719
  • В голямото море...Живот
Бъгна ми се форума.
Имахме много работа.
Нямам време за нет.
Има раздвижване в бизнеса.....и никакви пари.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ,КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ   bouquet
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ  Hug

Моите племенички са Raquel и Simone.И като цяло имената им звучат така
Ракел/Симон Кичюкова Пенев - по португалските закони  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт