® Португалия - тема № 11

• 22 328
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
За храната бях чела някъде/ май в една от книгите на Дона Идън ,дето ги чета сега  newsm78/ ,че ако си внушаваме ,че ще ни навреди,то наистина ще ни навреди.Или, по друг начин казано-като вземем да ядем нещо,трябва да знаем,че то е добро за нас,или поне да си мислим-ям тази храна ,и само полезните вещества от нея ще усвои моето тяло,а вредните ще ги изхвърли!

# 76
Еее,аз докато ви изчета ,и вие си легнахте  Joy  hahaha
Айде ,лека и от мен  Hug

# 77
 аз съм тук още Rolling Eyes
Да де и аз за внушението говорех...и не само с яденето....
Имах си доста проблеми с мъжа ми(здравословни) с това внушение и хи4 не беше добро...внушаваше си разни болести и наистина се появяваха признаците...но слава богу попаднахме на лекар и усети накъде вървят нещата и за сега сме на правилен път Peace

# 78
Това е много хубаво,Светле!
Аз си падам малко мистичка,чета всякакви работи,бродя из хомеопатия,алтернативна медицина...и да ти кажа,че откакто се интересувам от по-така нещата,...и никой у нас не боледува  Praynig
Падам си по ГНМ

# 79
Хахаха ама вие още ли сте тук.. та да кажа и аз за внушението че е много голяма сила и в положителна и в отрицателна посока. Абе ние хората е крайно време да разберем, че не сме само материя... за мен всичко е енергии... ама това е друга дълга тема...
Лека...

# 80
Лека и спокойна нощ   Hug

# 81
Ехоооооо,поспаланки,днес все още никакви ви няма Wink.Еми то след снощния маратон е разбираемо Grinning
Ама да ви кажа„ и аз там бях,и аз четях„,даже и писах ,ама вие сякаш  задръстихте нета-на 2 пъти не ми се приеха съобщенията,дава ми ерор,блокира ,после писанията ми изчезнаха  #Cussing outи.......останах си с четенето,ама до  самия край.После пък не ми се спе6е,не можах да зася до към 3-4 часа, и днес в 9 часа вече съм репичка Rolling Eyes
Днес следобяд,сме на ...как се казва- workshop, с Танито-малко развлечение ,занимавка,че то в къщи само телевизия,филмчета #Crazy
Я кажете кво мислите за тези зърнените закуски,с мляко.Аз мн си ги обичам ,ама чувах мнениа че се и пълнее,а аз като си направя един микс -една купа от 4-5 вида  мммммммм,ела та гледай,само това мога да ям .
Ама сега незнам как ще се справям с килцата newsm78,мнооого сложна задача!Като се сетя само че с първата бременост стигнах до 95 кг Embarassed,лошо ми става SickА как се свалят после.......

# 82
Свeтле ,здравей! Hug
Жалко ,че не си успяла да се включиш-до 2-3щяхме да откараме с още един участник  Laughing
Аз  съм много крайна в мнението си за тия боклуци  #Cussing out
По-добрият вариант са овесени,ръжени или пшеничени ядки ,с плодове и  сок или мляко.Въпреки,че и комбинацията им с мляко се отрича  newsm78
 Айде, като се върнем,ще застана на линия,че сега се приготвам да излизаме на пазар  Hug

# 83
Наслука с пазара,напълнете хубаво хладилника ,пък после ще му мислим с диетите,„от утре на диета„ hahaha

# 84
Аааа, не  Naughty-диетата не прекъсвам ! Само нарушавам от време на време  Laughing

# 85
Добро утро от мен Embarassed
Щях да ставам рано да ходя до меркадото(по малък пазар ) но......4ак преди малко Rolling Eyes
Светле зна4и шпионираш а Joy
За закуските(сериаиш) и аз не ги одобрявам много...но от време на време си хапвам купувам от тези с сушени плодове и ядки....
А ина4е наблягам на кисело мляко с трици,пшени4ен зародиш и режа плодове вътре..мммм newsm78 ей сега отивам да забъркам....прясното мляко не ми е много по вкуса....само зимата за затопляне Peace
Аиде лек ви ден Hug

# 86
ЕЕ само чакахте да замина и да се разпишете Crossing Arms Laughing.
Добре дошли на всички новодошли Hug Hug.
Ние се завърнахме,но компютъра ни нещо издава багажа,а и още ви чета,та скоро сигурно няма да се разпиша Rolling Eyes.Изкарахме си страхотно,но още не сме качили снимките,ето тука 2-3 да ни видите какви сме циганчета Wink.
http://4coolpics.com/pics/0332/078520332014.jpg
http://4coolpics.com/pics/0332/078520332015.jpg
http://4coolpics.com/pics/0332/078520332004.jpg
http://media.snimka.bg/4037/014328901.jpg

# 87
ооо Зоуи добре дошла Hug

Мен ме хвана нервата и се захващам с 4истене ooooh!

Но ако има седянка тук ще се вклЮ4а Naughty Peace

# 88
Хайде и аз да се разпиша днес след много плаж и много спане и спане на плажа  smile3507
Ей не е лесно...  Laughing
Ама след години неползване на отпуск май ми се полага  Grinning
Добре си се завърнала Зоуи. Като гледам снимките дето си сложила... сигурно от сега има разбити момичешки сърца от този красавец...
Да ти е жив и здрав!
Хайде разбудете се и вие..
И аз като като lozeva съм на линия...
  typeuu

# 89
Тук съм!!!
Зойче, добре дошла  Hug
Дани мнооого пораснал Heart Eyes
да разкажеш повече-как беше Францията, свеки добре ли се държа,къде  ви разходиха ....абе ,всичко!- да разпуснем и ние-непочиващите тази година   Laughing  Wink
И ни еходихме на плаж за малко следобед и малките се държаха човешки /за разлика от друг път ,изкарахме почти 50минути!/, ама  за сметка на това ,сутринта  ме направиха лудааа!
Първо ходихме на меркадо, за  да им търся обувки, че на сапатарията няма още есенни ,а пък те искат затворени!-нямаше, само напазарихме плодове и айде из магазините  из вилата...
Добре  че се сетих за един нов ,и че там имаше, че като разбраха ,че ще се търсят обувки ...всяка трета секунда една от двете викаше к´ака !!!../демек кракааа!/
После тръгнахме за продукти...
В единия магазин се наложи да викаме чистачката  #Crazy
 Докато  сме се замаяли двамата с мъжа ми ,какво сирене да изберем ,и ония двете  взели по едно кисело мляко,забили зъби вътре, посмукали малко...ама е по-весело да се обърне млякото надолу с главата ,и то извън количката ! #Cussing out
После ,на другия магазин не само опикахме градинката ,ами и я о...ахме  Embarassed
Все радости около нас  Joy hahaha
Накрая ,мъжа ми се закани,че повече няма да ни води да пазарим!- ´´Сам! не ви искам! ´´ hahaha
 E , наоплаквах се пак  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт