® Португалия - тема № 11

• 22 330
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм тук... ooooh!
Едва сега свърших с вси4ко...и се изкъпах и съм на линия..
Но съм доволна от себе си доста работа свърших...която 4акаше свободно време Peace
Деси Joy е поне не ти е ску4но с 2 те принцеси Hug
При нас тук беше адска жега...

# 91
Eeeee то не може всеки ден като вчера...
Нищо може би така ще понатрупаме нови теми за разнищване  Wink
Браво Светле, много е хубаво това чувство на удовлетворение от свършеното  smile3501
Аз пък чета тука едни книжки и похапвам сладолед (ех слабост ми е...). Май е крайно време да си наложа и аз някакви правила в храненето  Rolling Eyes че съвсем му отпусхан края  Embarassed
Деси поне имате емоции покрай тях  Grinning
Верно сигурно е изморително, но и зареждащо  Peace

# 92
Я аз малко да полЮбопитствам Embarassed
Руми как се запозна с приятеля ти? Той с какво се занимава?
Сега на по4ивка ли сте на Алгарве или той работи newsm78
Уфф как те бомбардирах с въпроси ooooh! но ако не искаш може и да не отговаряш Peace
Просто се 4удя какво да пиша Joy
Ние тази е4ер бяхме на барбекЮ(вратни пържоли) и салата с пе4ен патладжан и 4ушки с 4есън....и шопска разбира се без сирене  Rolling Eyes
И аз преди малко си придърпах едни бисквитки и кисело мляко bowuu

# 93
Мммммммммммм направо ме разстреля с тия вратни пържолки и печения патладжан с чесън, направо в 10та едни от любимите ми неща... Ох... днес и аз мислех да пека патладжан с чесън ама го оставих за утре... Ние с теб въртим сучем все за храна си говорим  Joy
Та да сменим темата Wink
Ами запознахме се.. случайно  Laughing ама не ми се изпада в подробности...  Blush И честно казано и през ум не ми е минавало, че някой ден ще живея точно тука, ама човек никога не знае...
За съжаление не сме на почивка, а той бачка тук... само за сезона и то по 12-16 часа на ден.. така че имам мноооооого време да скучая  Laughing Ама не се оплаквам... все някой трябва да изкарва прехраната ... мен верно два месеца взе да ми писва без работа ама докато не се установим трайно някъде няма какво да направя по въпроса...
Вие как се оказахте тука?

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 02:54 от miniemouse

# 94
Охоооо забелязвам раздвижване на силите, е хайде пишете де.. не гледайте само  Laughing

# 95
Еми какво да се прави без храна не може а ние сме си 4ревоугодници Rolling Eyes

А аз много пъти съм разказвала....еми първо аз дойдох с професионален договор да играя и след една трудна година и те дойдоха...и така до ден днешен Peace

Има хора на балконаа Joy

# 96
 Laughing шпионки...
Мда не е работа да живеете разделени и то от такова голямо разстояние...  Peace
А пък храната освен че ни поддържа живи си е и едно от удоволствията на живота...

# 97
трябва да си направим един скейпо 4ат за да пишем вси4ки по едно време Peace

# 98
Мда.. ние така правим с фамилята в БГ  Peace
Деси ти поименна покана да се включиш ли чакаш? Laughing

# 99
Аз ще лягам 4е се поизморих днес Rolling Eyes
Лека нощ Hug

# 100
Само Ви казвам Здравейте и лека нощ.
Доста зле се чувствам и лягам, този грип не ме отпуска.
Светле, утре ще те питам за салатата от пе4ен патладжан как я прави6 .Аз по принцип правя като смилам печен патладжан и печени чушки и го овкусявам. Но пък съм чела и други рецепти които не съм изпробвала така 4е ще помагаш. Какво съвпадение само тази ве4ер ходих до жумбо и си купих за да си правя утре . Аз пък тази вечер бях на таратор.Сънувах го 2-3 дни и сега не можете да си представите какво количество съм изяла.
Деси, дръж се мила сладурчетата тепърва започват. Още колко ли ще има да се смея с вашите приключения.
Зойче, добро завръщане.
Руми,  Hug

# 101
Здравейте и от мен!
Зойче,добре сте се завърнали Hug
Вчера беше един дъъълъъъг следобед за нас.Като сме излезли от 14 часа ,та чак в 23 се прибрахме.Видях 4е сте почнали лафче ,ама ми беше нещо лошо и си легнах....
Днес не  се очертава излизане –ще се мързелува Simple Smile
Та вчера  ни викаха с Танито от  агенцията за модели( от 1 год. сме модел в 1 агенция,ходи на курс за сценично поведение ,за позиране и т.н Laughing,абе голяма работа сме Joy)Та през октомври ще има ревю ,та искаха да видят кво са запомнили ,кво забравили през ваканцията,и да направят селекция Simple Smile.Ама още незнаем дали ще ни викат или не.
После пък ходихме на 1 гости ,ей така уж за малко ,а  те като сложиха 1 маси едно чудото отиде до среднощите.
Деси, мила,спор няма „ весело е при теб„,ама..... гледай ,струвай,пускай връзки, нахалствай и уреждай децата на ясла ,че..... и за тях по добре и за теб Wink
Блазе ви на вас чревоугодниците,дето всичко ядете и нищо не ви се лепи....Мъжа ми е същия–яде 2 пъти повече от мен,а слаб  ,а аз 1 пастичка да хапна 1 в месеца и ще ми се лепне на Г.... #Cussing out

# 102
Здравейте всички и  от мен днес  Hug
Я аз като любознателен новак да ви помоля да споделите какво ви харесва и какво не ви харесва от живота тук в Португалия или както е написала Зоуи - Портокалия (много ми хареса... аз като бях малка мислех че така се казва  Laughing)...
Не знам дали ми е правилно поставен въпроса ама мисля че ме резбирате.. абе какво ви харесва и какво не тука...
Ще се радвам и ще ми е много интересно да споделите...
Хубав ден от мен!

bouquet

ПС. Може би аз първа да споделя скромния си опит - харесва ми храната  Embarassed Laughing, виното, слънчевото време, цветята и въобще растенията в градините на хората (не звучи много добре ама не знам как да го формулирам), също винаги съм харесвала такъв тип архитектура като традиционната местна, особено тук на юг, щях да кажа мъжете, но е всъщност един конкретен португалец,  Laughing
Е, това са впечатления от едно наистина бегло за сега познаване.. убедена съм че ще търпят развитие... още дори не съм се сблъскала с начина на живот и хората тука...

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 16:44 от miniemouse

# 103
Ха добър ден Hug
Амии какво ми харесва newsm78
В на4алото ме впе4атли 4истотата,хубавите пътища( на път от аерогарата това ми бяха първите възхищения)
После добрината на хората готови да дадат вси4ко от себе си за да помогнат....е после разбрах 4е има доза двули4ие..
Даже един познат ми каза за да се интегрираш добре трябва да ги псуваш усмихвайки се Joy
До някъде ми допада( не двули4ието) но спокойнот отношения между хората..
Харесва ми обслужването( е разбира се с изклЮ4ения) винаги може да си потърся правата  Peace ако не съм удоволетворена.
Харесва ми климата
Харесват ми цветните градини навсякъде и поддържането им...
Комшиите ми са по4ти всеки ден с тревокоса4ката ooooh!

Харесва ми 4истотата на португалците..(рядко може да срещнеш някой който да мирише лошо Rolling Eyes)
И се възхищавам на домакините за 4истотата която поддържат ...
Интересно ми е как схлупени къщи4ки от вън са поддържани от вътре перфектно Peace
 newsm78 ще допълвам ако се сетя още нещо..
А какво не ми харесва newsm78 еми май няма нещо което да се сетя в момента

# 104
 Hug
Много ти благодаря за отговора и наистина ми е страшно интересно!!
Ще се радвам и на допълнения Wink
 thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт