Къде в Пловдив 6

• 79 391
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Къде продават нощна лампа на Макуин? Peace

В Гранда и Халите със сигурност. В халите е на втория етаж отляво. Също има в този търговски център, които е преди Гранда. В Кичука също в един детски магазин до Слънчеви лъчи.

А знаете ли колко струват?

# 196
Благодаря  bouquet,много сте бързи! Hug

# 197
  • Пловдив
Момичета ,знайте ли къде има арабски магазин?Приятелката ми е решила да изненада  мъжа си за годишнината им с ориенталски танци та търси костюм.

# 198
Момичета ,знайте ли къде има арабски магазин?Приятелката ми е решила да изненада  мъжа си за годишнината им с ориенталски танци та търси костюм.
такъв костюм съм виждала и в индийските магазини. Нека провери в този до пешеходния мост. И другаде съм виждала, но сега не се сещам

# 199
Момичета, въпросът ми не е много за тук, но не намерих подходяща тема в Здравния ... затова моля, препоръчайте ми добра лаборатория където да си занеса за изследване цитонамаската.
Моята лекарка работи, мисля, с Писанец, а напоследък чувам не много добри отзиви за тях.
Благодаря.  bouquet

# 200
Цитонамаска и микробиология в Торакс
В здравния темата се казва - Медицински лаборатории Пловдив е над 20 страници

# 201
Знаете ли да има фотоалбуми за кръщене? С надписи като бебешките дневници.
Точно това и мен ме интересува!Ако някой има идеи... Hug Hug

# 202
  • Пловдив
Момичета ,знайте ли къде има арабски магазин?Приятелката ми е решила да  изненада мъжа си за годишнината им с ориенталски танци та търси костюм.
такъв костюм съм виждала и в индийските магазини. Нека провери в този до пешеходния мост. И другаде съм виждала, но сега не се сещам
  tedi80 Благодаря а бързият отговор.    bouquet

# 203
Къде да намеря гумени ботуши и дъждобран за близо двегодишно дете?

# 204

Гумени ботуши вчера взех от Метро, а преди съм взимала от Кауфланд и КолевиКолев.
Но дъждобран - не зная!

# 205
Дъждобрани има в Хиполенд за около 6 лева и аз ще ходя тия дни да взема за моя син Peace

# 206

Гумени ботуши вчера взех от Метро, а преди съм взимала от Кауфланд и КолевиКолев.
Но дъждобран - не зная!

И аз ги видях ,но според мен нямаше малки номера като за 2 годишни  newsm78

# 207

www.smenzamen.com

Аз купувах от Германия,но тук са същите.Хубави са.

# 208
Преди няколко години в ТСМ имаше хубави дървени музикални детски инструменти - маракаси, ксилофон, кастанети ...
Дали сега ги има пак?  newsm78

А дали има такива във фирмения магазин за дървени играчки във Форума в Тракия? (знам че и на други места има такива магазини)

Hug
От 2 жирафа в Мол-а. На Ивка и взех преди врема комплект хармоника,дейре и 2 маракаси. Имаше и с кастанети комплекти.

# 209
И аз се интересувам къде могат да се намерят дъждобранчета за 2 год. момченце.

Общи условия

Активация на акаунт