Къде в Пловдив 6

• 79 316
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
Каспър ,благодаря ти HugАз търсих в сайта им,но не намерих и затова попитах,но сега ще потърся пак Peace
Ето http://moni.bg/?act=pages&page_id=28
гледай на фирмен магазин Пловдив

# 181
  • Пловдив
Момичета, има цирк в градал Пак ли е в Тракия, дето си е всеки път или някъде другаде? Цени, ако знаете Simple Smile.
        Да пак е в Тракия за цени незнам.

# 182
Затвориха ли магазина на Mariquita до Новотела или още работи?

# 183
Затвориха ли магазина на Mariquita до Новотела или още работи?
Премести се на улица Етър, май така се казваше

# 184
А къде е тази улица Етър?

# 185
Улицата, която е отстрани на хотел Марица и води към кортовете на Новотела
Някой знае ли работното време на детската железница?

# 186
  • Пловдив

Това не е ли Ибър?

# 187
  Момичета, да ви се оплача от Дайхман - взех едни сандали, които се порнаха на първия месец. Занесох ги, понеже бяха в гаранция и ги взеха уж да ги оправят. Казаха, че до няколко дни ще са готови и така и не се обадиха. Отидох не след няколко дни, а след 10. Още не бяха готови. Поисках да си ги взема и да ги дам на обущар, защото ми трябваха, а и излизат от сезон.
  Не ми ги дадоха, понеже били на обущар. Но след два дни щели да са готови. След 2 дни не бяха готови, но евентуално утре ... и така, докато пак не настоях да си ги взема.  Обещаха да ги вземат и в уреченото от тях време, пак не ми ги дадоха, щото нямало кой да отиде да ги вземе, управителя го нямало и т.н. Пак настоях, вече много се бях вбесила и след 10 минути се обадиха, че вече са при тях. Този обущар явно  е бил на няколко метра от тях...
  При вземането естествено сандалите си бяха все така разпрани, а на всичките ми въпроси се отговори с малоумно повдигане на рамене.

Всъщност се ядосах, не че не са готови, а че ме лъжеха и ме разкараха напразно до там, телефонните разговори също бяха няколко.

От цялата работа научих от КЗП , че тряБва при такива случаи да дават бележка на коя дата са взели да поправят обувките. И от КЗП са много разбрани.  Ами това е - подсигурете си такава бележка, като връщате за рекламация обувки и пазете касовата бележка.

# 188
  • до Пловдив

детската железница работното и време е сутрин 10,30 11,00 и 11,30  и следобед 15,30  16,30 и  17,30

# 189
  • Пловдив
Уни,не очаквах това точно от Дайхман.Но явно и там си е казало думата българското отношение с клиента.

повече от ясно е,че това не може да се случи в Германия  Wink

# 190

Това не е ли Ибър?

Тя е, откъде ми дойде Етър в главата Joy
Уни, по закон отстраняването на повреда е в рамките на 20 работни дни. Можеш да поискаш книгата за оплаквания и да напишеш, че не са ти дали такава бележка, а после и жалба в комисията подай
dani_bimbalova  bouquet

# 191
  • Пловдив
запис Peace

# 192
Къде продават нощна лампа на Макуин? Peace

# 193
Къде продават нощна лампа на Макуин? Peace

В Гранда и Халите със сигурност. В халите е на втория етаж отляво. Също има в този търговски център, които е преди Гранда. В Кичука също в един детски магазин до Слънчеви лъчи.

tedi80  от КЗП казаха, че е месец срока, в които имат право да ги държат за ремонт, обаче без такава бележка, да се види датата, можело да излезе клевета ...

# 194
Знаете ли да има фотоалбуми за кръщене? С надписи като бебешките дневници.

Общи условия

Активация на акаунт