Къде в Пловдив 6

• 79 322
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
  • София / Виена
Мами,бихте ли ми препоръчали козметик за триъгълника?!Благодаря предварително  bouquet

# 166
Въпросът ми не е за тук/пуснах тема за него/,но ми е спешно Embarassed
Някой да има впечатления от английската забавачка"Слънчевата къща"?
Благодаря ви  bouquet

Това пък къде е, я някой да даде инфо

http://www.zadecata.com/index.php?page=0_33_4
Предстои ни среща и с директора и ми се искаше да събера впечатления преди това.Имаше деца там,но явно майките им не пишат в този форум. ThinkingВсе пак ще се радвам,ако някой сподели Peace

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 18:43 от *SoleiL*

# 167
SoleiL, би ли споделила след срещата ти с директора относно условията за прием, заплащане. Може и на ЛС Hug

# 168
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде сок или сладко от рози? Дъщеря ми има сериозен проблем с изхождането и искам да опитам и с това, че нищо не помага от храните. За съжаление нямам познати в Казанлък, за да поръчам от там.

# 169
  • Майничка
Момичета, виждали ли сте някъде сок или сладко от рози? Дъщеря ми има сериозен проблем с изхождането и искам да опитам и с това, че нищо не помага от храните. За съжаление нямам познати в Казанлък, за да поръчам от там.

Сок от рози съм виждала в "Сани" в Гранда. Преди май и конфитюр от рози съм виждала там, но скоро не съм се заглеждала.

# 170
Toчно с тази цел съм взимала сладко от рози от Кауфланд,но нямаше ефект, дано при вас да има Praynig
На колко е малката? Може и на лични да ми пишеш, ако искаш.

# 171
  • Бг
Сок от рози, знам, че произвеждат "Филикон"-а.

# 172
  • София
Момичета, има цирк в градал Пак ли е в Тракия, дето си е всеки път или някъде другаде? Цени, ако знаете Simple Smile.

# 173
Здравейте,някой може ли да ми каже дали има в града ни склад на фирма "Мони"и къде се намира?
Благодаря  Hug

# 174
Момичета от каде в Пловдив да си купя стилна рокля като тази.
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=732059&cat=500

Трябва ми за повод...

# 175
Здравейте,някой може ли да ми каже дали има в града ни склад на фирма "Мони"и къде се намира?
Благодаря  Hug
Малката търговия, в сайта им има точно къде е и телефоните
на много лесно място е

# 176
Каспър ,благодаря ти HugАз търсих в сайта им,но не намерих и затова попитах,но сега ще потърся пак Peace

# 177
  • Пловдив
Преди няколко години в ТСМ имаше хубави дървени музикални детски инструменти - маракаси, ксилофон, кастанети ...
Дали сега ги има пак?  newsm78

А дали има такива във фирмения магазин за дървени играчки във Форума в Тракия? (знам че и на други места има такива магазини)

Hug

# 178
  • Майничка
Преди няколко години в ТСМ имаше хубави дървени музикални детски инструменти - маракаси, ксилофон, кастанети ...
Дали сега ги има пак?  newsm78

А дали има такива във фирмения магазин за дървени играчки във Форума в Тракия? (знам че и на други места има такива магазини)

Hug

За Тракия не зная, но има магазин за дървени играчки на "Железарска",горе-долу с/у фирмения магазин на "Бордо". Ксилофони преди месец имаше със сигурност, за кастанети и маракаси не съм гледала. Всъщност, кастанети май имаше в някое от сувенирните магазинчета в Стария град, едни детски, като жабешки главички със зъбче.

# 179
  • Пловдив
Кастанети - животинки и маракаси има във Форума. От там съм взимала за малката. Другите инструменти не съм заглеждала.
кастанетките са страхотни, но маракасите не издържаха на блъскането на моята хубостница  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт