Къде в Пловдив 6

• 79 311
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Днес мернах плакати на някаква танцова школа Dance to the max, доколкото разбрах ще са в Форум Тракия. Сега търся информация в нета - нищо не намерих. Някой знае ли подробности?

# 151
# 152
  • Пловдив
Благодаря Каспър, ще се разходя до там тези дни, че моята щерка ще става танцьорка  Wink

# 153
  • Пловдив
Я, Линката, да споделиш после за какво става въпрос. Че това "свободни танци" май нищо не ми говори.

# 154
Благодаря Каспър, ще се разходя до там тези дни, че моята щерка ще става танцьорка  Wink
Пиша ти ЛС къде наистина ще бъде танцьорка. Девойката е уникална и беше най-ценният ми аниматор, но сега има вече над 200 деца, които танцуват при нея, собствена школа и ме напусна, защото има и малко бебе и третата работа й дойде в повече. Започна с 18 деца, сега са 200 и всяко си го познава и си има лично отношение. Ако има кой да ми води детето, сега ще търся, ще го запиша в нейната школа по народни танци, където има и момчета. Съвсем близо ти е.
Иначе такъв талант и подход към децата не съм виждала никога.

# 155
  • Пловдив
Я, Линката, да споделиш после за какво става въпрос. Че това "свободни танци" май нищо не ми говори.
Сподели наистина. И на мен ми се иска да ходим да танцуваме някъде заедно с дъщеричката ми, ей така за разтоварване и забавление.

# 156
Днес мернах плакати на някаква танцова школа Dance to the max, доколкото разбрах ще са в Форум Тракия. Сега търся информация в нета - нищо не намерих. Някой знае ли подробности?

Momi4eta, DANCE to the max sa s nai-modernata zala za tanci v Plovdiv. 4isto nova i mnogo uiutna. Saita 6te tragne ot kraia na sedmicata. Ina4e telefona na edna ot madamite, koqto 6te vodi detskata 6kola e 0887 771 779. Svobodni tanci - ozna4ava vsakakvi stilove bez tejki natovarvania kato za profesionalni tanciori. Detskata 6kola 6te vklu4va klasi4eski baleten ekzersis, zadaljitelen za pravilnata stoika i pohodka na momi4etata, sled koeto decata 6te se u4at na osnovni stapki v latino tancite i klasi4eskite tanci - tango, vals..., djaz balet, narodni tanci.
GOTINO i zabavno za decata

# 157
Момичета, откъде мога да намеря продукти на Kerastase?

Благодаря ви.  bouquet

Нали са на Лореал?!  newsm78  Защо не провериш в магазина им на Главната до Аладин,може да имат.Идват малко по-евтино отколкото ако ги вземеш от фризьор.Стига да имат.

# 158
Да знаете къде обточват пътеки,килими в града,разбрах за Баумакса,ще съм Ви благодарна ако посочите и други места  bouquet

# 159
Нашите ги направиха, още като ги купихме, в Домко. Peace

# 160
Да знаете къде обточват пътеки,килими в града,разбрах за Баумакса,ще съм Ви благодарна ако посочите и други места  bouquet
Карпетмакс

# 161
Срещу Била (тази, която е до циганската махала) има едно магазинче за паркет, плочки и пътеки. Вътре имат и машина за обточване

# 162
  • Пловдив
Живея на две крачки от Форум Тракия ,но ако не бях прочела  тук ,че имало  newsm78 танцова школа можеше и да не разбера въобще.  Joy Joy

# 163
Въпросът ми не е за тук/пуснах тема за него/,но ми е спешно Embarassed
Някой да има впечатления от английската забавачка"Слънчевата къща"?
Благодаря ви  bouquet

# 164
Въпросът ми не е за тук/пуснах тема за него/,но ми е спешно Embarassed
Някой да има впечатления от английската забавачка"Слънчевата къща"?
Благодаря ви  bouquet

Това пък къде е, я някой да даде инфо

Общи условия

Активация на акаунт