Къде в Пловдив 6

• 79 229
  • 765
  •   1
Отговори
# 375
Привет, момичета! Преди няколко дни коментирахте ароматизиращите кърпички за сушилня и някой каза, че може да има такива в ДМ. Сега се връщам от там и понеже купувах разни перилни препарати, та се сетих да погледна. Да знаете, че наистина има, ако вече не сте си купили де. Бяха на тяхната си марка Denk mit и струваха 3.45, но не обърнах внимание колко бройки са.

# 376
А какъв е този гроздов пазар?

Гроздовия пазар е площадчето между улиците "Дондуков", "Йосиф Шнитер" и "Преслав". Като вървиш по "Гладстон" от пощата, на кръстовището преди Дома на техниката свиваш вдясно и след 300м има детска площадка - това е площад Гроздов пазар
В този магазин видях и много хубави пижамки Simple Smile

# 377
Здравейте момичета,
Нова съм в този форум, но чета доста интересни неща тук. И, ако нямате нещо против, ми се иска да се възползвам от полезната информация, която давате.
Търся пердета за детска стая /за момиче/, но нещо по-различно. Тези с принцесите и дисни мотивите са ми много банални. Мислих си нещо на цветя, маргаритки, горски полянки или просто нещо по-различно.
Ако можете да ми съдействате, ще съм много благодарна!10х!

# 378
Пердета хубави
1. Бюти хоум в капана - след всичкото обикаляне накрая си ги взехме от там
2. Тач имат намаление в момента, но доста неща са обрани
3. На Отец Пайсий има два магазина за италиански пердета - лично не съм ходила напоследък, но преди имаха интересни неща
4. До Т Маркет, бившия Ресторант Стадиона - Биокарпет

Това са местата с хубави пердета в града, качествени.

# 379
Здравейте,
от къде мога да купя играчка - говорещ папагал ?!
Моля , някой да ми каже .

# 380
Склад на Съником освен онзи на Велико Търново знаете ли?Че там все обрано,пък продавачката хипер-компетентна по всички въпроси .

# 381
Под говорещ папагал се има предвид този ,който ти повтаря думите ,нали? LaughingНие купихме такъв от складовете на Брезовско шосе-онази част ,която се казва Тракия нещо си.След складовете за техника има няколко магазинчета за детски играчки.На нас ни подариха такъв папагал и кръщелницата ми много се впечетли от него,та сега го купихме за нея Peace

# 382
Пердета хубави
1. Бюти хоум в капана - след всичкото обикаляне накрая си ги взехме от там
2. Тач имат намаление в момента, но доста неща са обрани
3. На Отец Пайсий има два магазина за италиански пердета - лично не съм ходила напоследък, но преди имаха интересни неща
4. До Т Маркет, бившия Ресторант Стадиона - Биокарпет

Това са местата с хубави пердета в града, качествени.

Мерси много, тези дни ще ги посетя Simple Smile

# 383
Къде продават детско бельо Комес и Венера?Става въпрос за потник+бикини за 2г. момиче,техните модели ми харесват,но на живо да ги видя  newsm78
Венера имат фирман магазин в кв. Гагарин, във вътрешния двор на новата кооперация срещу служебния вход на Панаира.

Има много неща и на съвсем прилични цени. Отвориха преди месец. До нас е и аз съм им редовен клиент... Wink

Една приятелка ми каза, че някъде там продавали много хубави пантофки/Зетпол/. Някой бил ли е там? До магазина на Венера някъде, но къде точно?

Да, пантофките на Зетпол ги има там - страхотен избор има и като модели и като номерация. Намира се в същия комплекс на "Венера". Между другото там видях и едни български, също много ми харесаха. Бяха от джинсов плат в различни разцветки (мисля че казаха "Миролюбец") - много свежи цветове.

# 384
Някой знае ли, къде в Пловдив се продават дрешки на фирма Захитекс (Захи)? Преди имаше в магазин 9+ дали още има, че ми е доста далече да бия път до там.
Васи, ходих няколко пъти до там, но не обърнах внимание. Ето ти тел. за контакт: 944271 и мобилен: 0886701185

# 385
Момичета,знаете ли къде е магазина на Александра Раева-май се казваше Agata и дали изобщо остана такъв в Пловдив?И друго да попитам-къде преместиха Понеделник пазара?
http://www.aggata.com/index.php?page=contact
Няма магазин в Пловдив
Така като гледам колекциите обаче, няма за какво да съжаляваш  Simple Smile
Благодаря ти,като им разледах сайта Shocked наистина не съжалявам

# 386
Под говорещ папагал се има предвид този ,който ти повтаря думите ,нали? LaughingНие купихме такъв от складовете на Брезовско шосе-онази част ,която се казва Тракия нещо си.След складовете за техника има няколко магазинчета за детски играчки.На нас ни подариха такъв папагал и кръщелницата ми много се впечетли от него,та сега го купихме за нея Peace

Да, точно такъв искам да купя .
 Другаде къде го има освен на брезовско шосе ?!
 Каква е цената му ?!

# 387
Момичета, помогнете.!!!!!

Моята дъщеря тръгна на предучилищна, а стаята е направо отвратителна- на височина 150 см от пода са поядисали с синя блажна боя и е много поддискащо за самите деца, та те са едва 116 см.????

Иска ми се нещо да купим- но какво да е то, че да се залепи върху блажната боя??? Фриз ли? Или някакви лепенки?

# 388
  • Пловдив

Моята дъщеря тръгна на предучилищна, а стаята е направо отвратителна- на височина 150 см от пода са поядисали с синя блажна боя и е много поддискащо за самите деца, та те са едва 116 см.????

Иска ми се нещо да купим- но какво да е то, че да се залепи върху блажната боя??? Фриз ли? Или някакви лепенки?

сещам се за лепящо фолио.слагат го на прозорци

има го в Практикер,Алати и т.н

# 389

сещам се за лепящо фолио.слагат го на прозорци

има го в Практикер,Алати и т.н

Има лепенки в най-различни форми - цветя, пеперуди и т.н. /от рода на тапетите са/ в различни размери. Продават ги в Домко, Бриколаж и др подобни магазини, в които има тапети.

Общи условия

Активация на акаунт