Къде в Пловдив 6

• 79 229
  • 765
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Не знам точният адрес. До Венерата е, нова кооперация, срещу служебният вход на Панаира. Не знам на бул. България ли се води...
Ето карта, но не е много точно, пада се зад червеното кръгче: http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=ae1ede6768c4e24ce6debb75c6e6e773&tip=1

Виждала съм ги лятото, но първо, не им беше сезона и не се загледах, второ -нямаше номер като за моите, бяха само малки до 30 номер, мисля. Казаха, че ще имат и по- големи, но не съм ходила след това. Ходила съм до Венера, но не съм влизала при пантофите.

# 361
Имам за ремонт три чанти, има ли някъде да ремонтират?
Може би на обущар, но на едната проблемът и й е токата, някаква завъртяна е много...

# 362
  • Пловдив
Както неведнъж съм писала, Зетпол за мен са перфектните пантофи. Трета година купувам само такива. Сега има едни, същите са, като визия, материя, въобще едно към едно, пак полски /даже имам чувството, че са същата фирма под ново име/, Бефадо се казват. Купувам ги от магазинчето на "Раковски" 31, близо до Гранда.

# 363
  • Майничка
Може би на обущар, но на едната проблемът и й е токата, някаква завъртяна е много...

На "Раковски" има ателие за ремонт на чанти, добре работи жената. Стига се по "Капитан Райчо" от Тримонциум, подминаваш градинката с тоалетните отляво и веднага след нея свиваш наляво по "Раковски". От дясната страна има три успоредни блока с магазини под тях, в средния е ателието, има табела.

# 364
Някъде в Пв продават ли дрехи на Next?
Детски дрехи на Next има в магазин за английски стоки на гроздовия пазар

# 365
  • София / Пловдив
...

Засега звъня в полицията и те идват, но се чудех дали глобата при жалба няма да е по-солена ... .

Полицаите от районното управление мн.трудно могат да наложат глоба, това обаче могат да направят служители на "Общинска полиция", защото съседите ти нарушеват Наредба №1, а глобите по нея са значително по - солени от 20лв. Телефонът на Общинска полиция е 6 - 166, всички разговори се записват, после се прави проверка дали е отговорено на всеки сигнал, така че при всички положения ще дойдат да видят за какво става дума. Но има опция първоначално да им съставят предупредителен протокол само, а глоби да налагат при следващи констатирани нарушения.

# 366
Момичета,знаете ли къде е магазина на Александра Раева-май се казваше Agata и дали изобщо остана такъв в Пловдив?И друго да попитам-къде преместиха Понеделник пазара?

# 367
  • Пловдив

В квартала има много добра жена която ремонтира - ще ти звънна да обясня  Peace

# 368
Момичета,знаете ли къде е магазина на Александра Раева-май се казваше Agata и дали изобщо остана такъв в Пловдив?И друго да попитам-къде преместиха Понеделник пазара?
http://www.aggata.com/index.php?page=contact
Няма магазин в Пловдив
Така като гледам колекциите обаче, няма за какво да съжаляваш  Simple Smile

# 369
  • Майничка
Някой има ли идея къде бих могла да занеса да сменят гумите на лятна количка. Търкалям една лятна на Cybex, обаче гумите ме оставят окончателно?

# 370
Здравейте, ако знаете от къде да купя "чорапче" за ютия.Било нещо от платнена материя,което се нахлузва на топлата част на ютията, за деликатни дрехи и против "лъсване" на материятя, която се глади...

# 371
  • Майничка
Здравейте, ако знаете от къде да купя "чорапче" за ютия.Било нещо от платнена материя,което се нахлузва на топлата част на ютията, за деликатни дрехи и против "лъсване" на материятя, която се глади...
Ако не си намериш, една тензухена пелена върши същата работа.

# 372
А какъв е този гроздов пазар?

# 373
  • Майничка
А какъв е този гроздов пазар?

Гроздовия пазар е площадчето между улиците "Дондуков", "Йосиф Шнитер" и "Преслав". Като вървиш по "Гладстон" от пощата, на кръстовището преди Дома на техниката свиваш вдясно и след 300м има детска площадка - това е площад Гроздов пазар

# 374
Някой има ли идея къде бих могла да занеса да сменят гумите на лятна количка. Търкалям една лятна на Cybex, обаче гумите ме оставят окончателно?

И мен ме интересува въпроса за смяната на гуми на количка?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт