Къде в Пловдив 6

• 79 229
  • 765
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Момичета, може би въпроса ми не е много за тази тема, но в Пловдивската е доста замряло, та ще си питам тук - Моля, ако някой има повече опит с нагли съседи, които ремонтират, пробиват все в часовете от 14-16ч. ... викате полиция - колко пъти?? ... жалба ли е по-добре да се пише?
Понеже наскоро имах подобен проблем със съсед и ходих лично да говоря с районния инспектор. Оказва се, че кметът още не бил делегирал права на полицията да издава актове по общински наредби, та за това жалбите - направо в общината.
Най-добре иди в районното и ги питай как да действаш, ще ти обяснят процедурата. Ако пускаш жалба - задължително вземи входящ номер.  Peace

# 346
  • София
Къде продават детско бельо Комес и Венера?Става въпрос за потник+бикини за 2г. момиче,техните модели ми харесват,но на живо да ги видя  newsm78
Венера видях миналата сряда в едно магазинче във ТЦ Форум Тракия. На първия етаж е, продават всякакво бельо и чорапи. Мисля, че е единственото такова там. Входа на магазинчето гледа към паркинга на Форума, а не към булеварда.

# 347
Повтарям се, но никой не ми отговори, а на мен ми е важно

# 348
  • Пловдив
Момичета, някой може ли да ми каже от къде да си купя хубаво готово тесто за мекици или на коя фирма да търся?
Благодаря предварително!  bouquet

На мен най-много ми допада тестото на САНИ,продават си и тяхно тесто в хладилниците в тарелки.Правила съм и пица и мекици,от пицата ми е оставало парче и на другият ден си е меко,не изсъхва.Дано да ти хареса.
Взех от него.  Да, наистина е много хубаво. Мекиците станах хубави!
Мерси   bouquet

# 349
Момичета, може би въпроса ми не е много за тази тема, но в Пловдивската е доста замряло, та ще си питам тук - Моля, ако някой има повече опит с нагли съседи, които ремонтират, пробиват все в часовете от 14-16ч. ... викате полиция - колко пъти?? ... жалба ли е по-добре да се пише?
Понеже наскоро имах подобен проблем със съсед и ходих лично да говоря с районния инспектор. Оказва се, че кметът още не бил делегирал права на полицията да издава актове по общински наредби, та за това жалбите - направо в общината.
Най-добре иди в районното и ги питай как да действаш, ще ти обяснят процедурата. Ако пускаш жалба - задължително вземи входящ номер.  Peace

Засега звъня в полицията и те идват, но се чудех дали глобата при жалба няма да е по-солена ... щото на някои хора трябва да им бръкнат дълбоко в джоба, за да разберат за кво става въпрос ... а тези са супер дебелокожи.

# 350
  • Пловдив
Къде продават детско бельо Комес и Венера?Става въпрос за потник+бикини за 2г. момиче,техните модели ми харесват,но на живо да ги видя  newsm78
Венера имат фирман магазин в кв. Гагарин, във вътрешния двор на новата кооперация срещу служебния вход на Панаира.

Има много неща и на съвсем прилични цени. Отвориха преди месец. До нас е и аз съм им редовен клиент... Wink

# 351

Венера имат фирман магазин в кв. Гагарин, във вътрешния двор на новата кооперация срещу служебния вход на Панаира.

Благодаря,близо ми е.Ще отида.

# 352
  • Пловдив
Благодаря,аз къснохванах информацията.

в dm да сте виждали памперси babylove миди ( номер 3) кашонче   ?

Да ,  26.99 лв е 100 бройки Peace

# 353

Засега звъня в полицията и те идват, но се чудех дали глобата при жалба няма да е по-солена ... щото на някои хора трябва да им бръкнат дълбоко в джоба, за да разберат за кво става въпрос ... а тези са супер дебелокожи.
Първата глоба е 20 лв, но при следващо посещение от полицията вече е повече

# 354
Някъде в Пв продават ли дрехи на Next?

# 355

Има много неща и на съвсем прилични цени. Отвориха преди месец. До нас е и аз съм им редовен клиент... Wink

Една приятелка ми каза, че някъде там продавали много хубави пантофки/Зетпол/. Някой бил ли е там? До магазина на Венера някъде, но къде точно?

# 356
  • Пловдив
Да, там е и магазинът за пантофки. През два магазина от Венера.

# 357
  • до Пловдив
може ли точен адрес на този магазин има ли неща и за по малки бебета

# 358

Бетджи, наистина ли са хубави пантофките. Ти виждала ли си ги? Утре ще ходя в този район до училището...

# 359
може ли точен адрес на този магазин има ли неща и за по малки бебета

аз открих това http://www.ilinor.com/contacts.html, но на този сайт ги няма въпросните пантофки на Зетпол newsm78
Утре ше пиша като отида до там...

Общи условия

Активация на акаунт