Къде в Пловдив 6

• 79 144
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
А мнението ви за този детски център http://www.royalkids-bg.com/index.html  Роял кидс  newsm78
някои посещавал ли го е доволни ли сте

Ще ходим там октомври и за сега не мога да дам мнение.Ако ми хареса догодина за разнообразие ще отидем там.Тази година в Тон бонбон.Той ми допада най-много за момента.

# 541

Сакън-мръсно,мирише на цигари,задимено.

# 542
магазинчето на Дисни си е там, просто в Капана си е капан, по скоро се ориентирай по високата стъклена административна сграда, там е в една пресечка.....
Здравейте!
Някой може ли да ми обясни по-подробно къде се намира това магазинче?
Мерси!

# 543
А мнението ви за този детски център http://www.royalkids-bg.com/index.html  Роял кидс  newsm78

В сряда сме там на РД,после ще споделя впечатления.

# 544
Относно бельо с картинки на Дисни:
В Джъмбо /София/ имаше страхотно разнообразие в края на август - принцеси, ягодов сладкиш, том и джери и др. - много красиви, но много некачествени. След няколко перални се подадоха всички конци и ластици.

# 545
Относно бельо с картинки на Дисни:
В Джъмбо /София/ имаше страхотно разнообразие в края на август - принцеси, ягодов сладкиш, том и джери и др. - много красиви, но много некачествени. След няколко перални се подадоха всички конци и ластици.

Става дума за бельо на Дисни (ор'гинал дет се вика  Laughing ),а не с техни картинки,произведени незнайно къде.

# 546
  • Пловдив
А мнението ви за този детски център http://www.royalkids-bg.com/index.html  Роял кидс  newsm78

Аз ходих там още като го отваряха да проверявам за рождения ден на моето дете - като цяло цените са по-високи от Тон Бонбон, момиченцето, което води рождените дни преди това е работило в Тон Бонбон и общо взето се опитват да предлагат същите неща. Нямат карнавални костюми. Стаята, където ще се правят рожденните дни беше почти празна - само масички и столчета, и картинки по стените. Като питах дали децата по време на Рождения ден ще си играят в другото помещение - където имаше много играчки - казаха НЕ.
Пак уточнявам, че става дума за преди повече от месец, може сега да са се променили нещата, все пак всяко начало е трудно, но, въпреки всичко, ние предпочетохме оригинала Тон Бонбон, дано не останем разочаровани другия понеделник.

# 547
Само да уточня, че това "момиченце" е работила само 3 месеца в Тон Бонбон и прецених, че никога няма да схване идеята ми и се разделихме най-приятелски.
Във всеки детски център в града има по едно момиченце работило по 2-3 месеца при нас. Това не означава нищо.
За хора, работили при нас се броят тези със стаж над година, две. Каквито всъщност са повечето - работят от началото - трудно допълваме, но гледаме да е качествено.

# 548
  • Пловдив
Само да уточня, че това "момиченце" е работила само 3 месеца в Тон Бонбон и прецених, че никога няма да схване идеята ми и се разделихме най-приятелски.
Във всеки детски център в града има по едно момиченце работило по 2-3 месеца при нас. Това не означава нищо.
За хора, работили при нас се броят тези със стаж над година, две. Каквито всъщност са повечето - работят от началото - трудно допълваме, но гледаме да е качествено.

Да, точно това ми направи впечатление, че не предлагат нищо ново и оригинално. А за работата при вас - тя самата се похвали.

# 549
Ами то няма какво ново и оргинално да стане - поне не на такава площ. Пък и за да го направиш трябва да имаш опит с деца, да ги обичаш, да си добър мениджър. Другият вариант е да се внесе ноу хауто отвън - голяма верига, забавления много, пари много, ново и оргинално пак няма как да е. Въпросът е, че трябва да се отиде в друга концепция, интериор, всичко различно да бъде.  Всеки път.
Един друг детски център, който затвори, беше страхотно копие на единицата ни... Изкара една година.
Навсякъде униформите им са жълти с червен надпис. Ако въобще имат. Сега ще сменям моите заради това, макар че моят цвят е точно жълто и червено. Отивам на циклама и ярко синьо.
Не минава и месец без да се опитат да ми вземат някой от хората. Ами като толкова разбират - да си ги обучат.

Пак да си кажа - това момиче има три месеца стаж, работеше първа смяна през седмицата при нас, никога на е оставяна сама на работа, на рождени дни е присъствала не повече от 4-5 пъти. Опитах да й обясня реално какво точно се очаква от нея да прави - не ме разбра и тогава се разделихме. Така че хваленето е леко некоректно.  Simple Smile

# 550
Здравейте!Искам да ви питам къде в Пловдив мога да открия талон,на който се залепват точките от Памперс?Срока е до края на годината,но на телефона ми казаха,че нямат в наличност,а и в големите магазини били свършили.Ако някой знае ще съм много благодарна да сподели! Grinning

# 551
А мнението ви за този детски център http://www.royalkids-bg.com/index.html  Роял кидс  newsm78

Ще ходим там октомври и за сега не мога да дам мнение.Ако ми хареса догодина за разнообразие ще отидем там.Тази година в Тон бонбон.Той ми допада най-много за момента.
Къде е този център, че не ми се отваря сайта им

# 552

Къде е този център, че не ми се отваря сайта им
Град Пловдив бул. „ Дунав” No 5 комплекс „Роял сити”

# 553
Благодаря  bouquet

# 554
  СТРАХОТЕН ДЕТСКИ ЦЕНТЪР!! БЯХМЕ МИНАЛАТА СЕДМИЦА ТАМ НА РОЖДЕН ДЕН! ИМА СТРАШНО МНОГО ИГРАЧКИ,КОЛИ ЗА МОМЧЕТАТА,СПЕЦИАЛЕН БЕБЕШКИ МЕК КЪТ,ОГРОМЕН ЛАБИРИНТ С ТОПКИ.МУЗИКА С ДЕТСКИ ПЕСНИЧКИ,И ВСИЧКО ТОВА ПРИДРУЖЕНО ОТ ГРИЖИТЕ НА ТРИ МИЛИ МОМИЧЕТА,КОЙТО И ЗА МИГ НЕ ОСТАВИХА ДЕЦАТА НИ ДА СКУЧАЯТ.А КОЛКОТО ДО САМОТО ПАРТИ ТО ПРОТИЧА В СЪВСЕМ ОТДЕЛНА ЗАЛА СЪС СПЕЦИАЛНА УКРАСА,МНОГО БАЛОНИ И ПРЕКРАСНО МЕНЮ!ДО КОЛКОТО РАЗБРАХ НЯМА НАЕМ НА ЗАЛАТА,КОЕТО ГО НЯМА НИКЪДЕ....МАЙКАТА КАЗА,ЧЕ НЯМА И МИНИМАЛНА БРОЙКА НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДЕЦА. МЯСТОТО ЗА РОДИТЕЛИТЕ БЕШЕ КОМФОРТНО А И КУХНЯТА БЕШЕ ДОБРА!С ДВЕ ДУМИ МИЛИ МАМИ ТАМ Е СТРАХОТНО,СЛЕДВАЩИЯТ ПЪТ И НИЕ ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ ТАМ!!!

Общи условия

Активация на акаунт