Къде в Пловдив 6

• 79 074
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, от къде най-изгодно мога да си купя кана Брита?

# 91
В метро е на промоция на 14.40-незная дали е изгодно.

# 92
А, ще отида да проверя още утре, знам, че са над 30 лв newsm78

# 93

И три филтъра за 14,40 и пак става към 30лв.

# 94
  • Пловдив

Каните от 14 лв са прозиводство на АРО и затова и филтрите са доста по-евтини от другите.

# 95
ела да поработиш 2 месеца при мен
пари като д-р емилова не взимам
но нямаме нито 1 дебел, дори пълничък, който дойде до 2 месеца или отслабва или напуска  Joy

Каспър, всичко си зависи от човека, да се пробвам аз при теб, но с тази моя обмяна, малко ще ми е трудничко да отслабна Joy

# 96

Каните от 14 лв са прозиводство на АРО и затова и филтрите са доста по-евтини от другите.
А, хубави ли са,имате ли наблюдения?

# 97
Много моля,някой ако знае работното време на адидаса-аутлета до новотела и по-точно вечер до колко е  newsm78аз мисля,че беха до 21ч.ама не съм сигурна.Пишете ако знаете  bouquet

# 98
  • Пловдив
Много моля,някой ако знае работното време на адидаса-аутлета до новотела и по-точно вечер до колко е  newsm78аз мисля,че беха до 21ч.ама не съм сигурна.Пишете ако знаете  bouquet
Аутлета е до 20.30 - гаранция вчера бяхме там , но не е до новотела, а в ниското тяло пред хотел Ленинград /Санкт Петербург/
 Wink
Ето тук има инфо и тел. на магазина - можеш да им звъннеш и да попиташ за раб. време: http://sport.informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Category& … =5043&LANG=bg

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 11:04 от Джони

# 99
  • Пловдив
Явно никой не е срещал обувките на Paqpa.Турски са и се надявах някъде в Пловдив да ги има.Една приятелка ми ги препоръча и като се разрових във форума видях, че и други майки са доволни.Интересно, но турски обувки да ги няма тук newsm78.Сигурно защото са по-скъпички или нашите търговци едно си знаят, едно си продават.Кана Брита последно купувах от Метро: 35 или 36 лв. с един филтър.Отделно три филтъра за нея бяха май пак толкова пари.Казаха, че един филтър стига за около три месеца.Иначе продават филтри за стар модел на Брита, който вече не се продава.Каната на Аро е по-евтина, но не е много хубава.Дизайна на Брита е по-добър и пластмасата също.

# 100
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, от къде в Пловдив мога да взема качествен прах за пране? И още едно питане - скъсах се да търся тефлонови формички за мъфини, кажете ако сте ги мяркали някъде Heart Eyes.

Благодаря ви предварително  bouquet!

# 101
  • Пловдив
.Кана Брита последно купувах от Метро: 35 или 36 лв. с един филтър.Отделно три филтъра за нея бяха май пак толкова пари.Казаха, че един филтър стига за около три месеца.Иначе продават филтри за стар модел на Брита, който вече не се продава.Каната на Аро е по-евтина, но не е много хубава.Дизайна на Брита е по-добър и пластмасата също.

Филтъра на каната се сменя всеки месец, а не на 3.В Метро са в опаковка по 3 за 36 лв и стигат за 3 месеца.

# 102
  • Пловдив
Защо тогава така ми казаха продавачките в Метро newsm78.Да си призная не съм чела инструкциите на самата кана.Благодаря за информацията.

# 103
Момичета, от къде в Пловдив мога да взема качествен прах за пране? И още едно питане - скъсах се да търся тефлонови формички за мъфини, кажете ако сте ги мяркали някъде Heart Eyes.

Благодаря ви предварително  bouquet!

Aелис, качествени прахове има на Петко.Д. Петков, на новото колело с Богомил. Течни, таблетки, големи кутии, концентрати, за цветно, а бе, всякакви

# 104
аелис, има един магазин на железарска след писоарите посока джамията, много е малък, но там продават професионално оборудване и трябва да имат, подобен офис-представителство има в център Рилон на Сточна гара . имам пред вид за формичките за мъфини. там има и от пластмаса. също са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт