Къде в Пловдив 6

• 79 348
  • 765
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Преди около месец изринах всички магазини за дървени играчки именно за музикалните инструменти. Освен вече споменатите има много богат избор в магазина за играчки в началото на "Младежка" под блока, до Бейбиленд мисля. Купих оттам кастанети-животинки за 3.70, а същите в Двата жирафа бяха над 6 лв  Money  Маракаси също имаше. Музикални играчки от този сорт има и във Вис Виталис - стария, в магазина за дървени играчки във Форум Тракия. Специално маракаси, но оригинални африкански съм виждала и в Юск, не бяха скъпи но пък бяха черни и кафеви, а не шаренки каквито си представях.

# 211
Преди около месец изринах всички магазини за дървени играчки именно за музикалните инструменти. Освен вече споменатите има много богат избор в магазина за играчки в началото на "Младежка" под блока, до Бейбиленд мисля. Купих оттам кастанети-животинки за 3.70, а същите в Двата жирафа бяха над 6 лв  Money  Маракаси също имаше. Музикални играчки от този сорт има и във Вис Виталис - стария, в магазина за дървени играчки във Форум Тракия. Специално маракаси, но оригинални африкански съм виждала и в Юск, не бяха скъпи но пък бяха черни и кафеви, а не шаренки каквито си представях.

Моля те, кажи това затворената улица след р-т Стадиона ли е ... не знаех че там има Бейбиленд ... от дясната страна на улицата ли е?

# 212
  • Пловдив
А някъде виждали ли сте подобни подложки за баня?
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4797
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=4796

# 213
  • На брега на реката

Подобни има в BEAUTY HOME, в Капана.

# 214

Моля те, кажи това затворената улица след р-т Стадиона ли е ... не знаех че там има Бейбиленд ... от дясната страна на улицата ли е?

Да точно от дясната страна е магазина,там е Бейбиленда,после има едно кафе "Мариана" и след това е магазина за детските играчки   Peace

# 215
miss 74, много благодаря ...   bouquet

# 216
Здравейте ,моля майките на момиченца който са пробивали ушичките да споделят къде са ходили и колко е струвало .Аз намерих единствено в Медикус Алфа да пробиват по 20 лева на ухо без обиците те се заплащат допълнително,чудя се дали не е малко скъпичко за едно пробиване или навсякъде е толкова .Благодаря ви предварилтелно  Hug

# 217
  • София
Има и в Баумакс, и в Практикер- отдел санитария, където са аксесоарите за баня.

# 218
  • Пловдив
Мерси много, момичета, ще проверя  Peace

# 219
Дайте предложения къде има избор на пантофи за градината   bouquet

В магазин Мечо Пух в Кичука. Има по 10 лв. на КиК. На Беко са по 9 лв. Вчера купихме на малкия обувки от там, така че инфото е актуално.

Наистина голям избор има в Мечо  Пух, но малко в страни идва. Но който е с кола не е проблем. Даже се радвам, че отскоро ги има вече и моите любими пантофи Миролюбец, които са от кадифе и цената им е поносима- мисля и те бяха 10лв!
Ти в кой квартал живееш??? В Тракия във Форума има едно спретнато магазинче на първия етаж....
А може ли да ми дадете адрес на МЕЧО ПУХ - в темата с адреси на детски магазини, адреса е Георги Бенкивски, а това е в центъра, не в Кичука. И някой ако знае как работи в събота и неделя, моля да сподели

# 220
  • Пловдив
       Намира се на бул. "Н. Вапцаров". От І-во РПУ продължаваш по булеварда по посока на басейна. Още на първата пресечка завиваш в дясно ще го видиш. Намира се до един хранителен магазин "Триумф- Евлитон". Той поне има голяма табела и няма да го подминеш. "Мечо Пух" е до него. Вечер поне до 19.30ч работи. В неделя също работи, но не съм сигурна до колко.

# 221
Здравейте ,моля майките на момиченца който са пробивали ушичките да споделят къде са ходили и колко е струвало .Аз намерих единствено в Медикус Алфа да пробиват по 20 лева на ухо без обиците те се заплащат допълнително,чудя се дали не е малко скъпичко за едно пробиване или навсякъде е толкова .Благодаря ви предварилтелно  Hug

Е,в Медикус Алфа всичко е скъпо,но щом ще дупчите уши на детенце,по-добре там,отколкото в някой козметичен салон.

# 222
Абе бая си е скъпичко, според мен, в Медикус Алфа. На Алекс и пробихме ушите за 12лв, като в цената са включени и медицинските обички. Процедурата беше извършена в козметичния салон, който аз посещавам и имам пълно доверие на козметичката. Не сме имали никакви проблеми с дупките. Сега обаче, въпросната козметичка е в майчинство и не мога да кажа, дали нейната заместничка ги разбира тези работи. Написах поста информативно, защото според мен, разликата в цената е потресаваща.

# 223
  • Пловдив
Благодаря за инфото за муз. инструменти  Hug

Относно пробиването на ушички - мисля, че и в поликлийниките го правят това. Цената е 12лв всичко. Поне така ми каза една майка Simple Smile

# 224
Сега, Ханна като спомена, и аз се сещам, че в поликлиниките дупчат уши в кабинетите УНГ. Даже и моите ги пробиха така, но с обикновена медицинска игла. Това, разбира се, беше преди много години.

Общи условия

Активация на акаунт