Къде в Пловдив 6

• 79 222
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Момичета,знаете ли къде е магазина на Александра Раева-май се казваше Agata и дали изобщо остана такъв в Пловдив?И друго да попитам-къде преместиха Понеделник пазара?
http://www.aggata.com/index.php?page=contact
Няма магазин в Пловдив
Така като гледам колекциите обаче, няма за какво да съжаляваш  Simple Smile
Благодаря ти,като им разледах сайта Shocked наистина не съжалявам

Имаха магазини и то два и дрехите бяха много хубави Peace Единя беше в Гранда ,а другия на уличката от Верди на радио и ТВ към Гладстоун.

# 391
  • София
Next - купих блузка на сина ми от магазина на Кимекс, но беше със срязан етикет.

Пантофки- купих миналата седмица Befado, през пролетта носеше такива гуменки, само дето не спеше с тях, супер удобни. Жената в магазина на Кап.Райчо ми обясни, че Zetpol са все едно нашите Беко пантофки, а Бифадо били по-качествена марка. Аз и от двете съм много доволна.

# 392
  • Пловдив
Моля за помощ и аз.Някой да знае фирма или човек за почистване на комини?За блок става дума (не за къща)!

# 393
Под говорещ папагал се има предвид този ,който ти повтаря думите ,нали? LaughingНие купихме такъв от складовете на Брезовско шосе-онази част ,която се казва Тракия нещо си.След складовете за техника има няколко магазинчета за детски играчки.На нас ни подариха такъв папагал и кръщелницата ми много се впечетли от него,та сега го купихме за нея Peace

Да, точно такъв искам да купя .
 Другаде къде го има освен на брезовско шосе ?!
 Каква е цената му ?!
Ние го взехме за 10 лв,а сестра ми каза ,че го е купила за малката от магазин около Пешеходния мост за 16лв

# 394
Velesa, благодаря много за информацията, когато имам път на там ще си купя и ще споделя дали са добри.

# 395
За пантофи - аз най много харесвам на Дефонсека - и за деца и за големи, обаче в Метро хич няма голям избор, особено за деца.
Ако има някъде разнообразие, моля да се каже, че на нас ни трябват по четири чифта пантофи на сезон - за градината, за вкъщи, за английски, в раницата, за детския център и от постоянното местене вечно са забравени някъде.

# 396
Под говорещ папагал се има предвид този ,който ти повтаря думите ,нали? LaughingНие купихме такъв от складовете на Брезовско шосе-онази част ,която се казва Тракия нещо си.След складовете за техника има няколко магазинчета за детски играчки.На нас ни подариха такъв папагал и кръщелницата ми много се впечетли от него,та сега го купихме за нея Peace

Каква е цената му ?!
Ние го взехме за 10 лв,а сестра ми каза ,че го е купила за малката от магазин около Пешеходния мост за 16лв

Аз точно до пешеходния мост работя - може ли да попиташ сестра ти от къде точно го е взела , за да купя и аз !?
 Може и на лични да ми пишеш .

# 397
Момичета, може би въпроса ми не е много за тази тема, но в Пловдивската е доста замряло, та ще си питам тук - Моля, ако някой има повече опит с нагли съседи, които ремонтират, пробиват все в часовете от 14-16ч. ... викате полиция - колко пъти?? ... жалба ли е по-добре да се пише?
Понеже наскоро имах подобен проблем със съсед и ходих лично да говоря с районния инспектор. Оказва се, че кметът още не бил делегирал права на полицията да издава актове по общински наредби, та за това жалбите - направо в общината.
Най-добре иди в районното и ги питай как да действаш, ще ти обяснят процедурата. Ако пускаш жалба - задължително вземи входящ номер.  Peace

Благодаря, момичета ... Засега обаждането в полицията свърши работа, но при следващ случай ще се обадя и на общинската служба.    bouquet

# 398
  • Пловдив

Каква е цената му ?!

А всичко ли повтарят или са им заложени определени думи?  Имам предвид дали се справят в българския, че имаме достатъчно англоговорящи играчки  Mr. Green
А ако мога да изпрося и снимка на въпросния любимец...  Mr. Green

# 399
  • Майничка
За справяне - с всичко се се справят, като диктофонче са, обяче работят с 6бр. батерии за ВЕФ, направо разорително!

# 400
  • Пловдив
Аз сега направих едно бързо кръгче в района на Брезовско  Confused И където видях играчки питах за тоя папагал, но не го открих.
Може ли още малко напътствия, че тук ми е на близо до работа и мога да проверя пак.

# 401
Момичета, благодаря за инфото за фолиото. Утре ще отида до големите магазини - все нещо ще харесам.

Направо много съм възмутена от некоректното отношение на директорката- много внимавайте къде записвате децата си- искайте да видите стаите, където ще бъдат децата....

Защото аз сега обирам плодовете.

Аз ходих до "Вапцаров", но там предучилищната е препълнена.

Ходих до магазина на "Венерата" и за пантофките.
Направо им завиждам на тези майки в квартала.... но на мен лично ми идва малко по-страни. Но пътьом си струва. Или пък да отидеш да облечеш детето си с бельо, анцузи и пантофки.

Пантофките са 19-27 размер, за съжаление ние сме 28 номер вече, но жената каза, че след 15 октомври ще получат от новата колекция български пантофки, които ще бъдат до 32.
Между другото аз същите ги видях в "Мечо пух" в Кичука. Там бяха на 10лв.

# 402
Аз все още се чудя,къде да си изпера килима.
От "Рай" не съм доволна въобще.Моля ви,дайте идеи.
Може и да не е с доставка до дома,аз ще го закарам.
Някой ползвал ли е химическото чистене срещу бившата Нева?Там прочетох,че също перат килими.

# 403
Здравейте!И аз да попитам дали някъде сте виждали детски дъждобрани,за 2год.момиченце търся.Във Вис Виталиса ми казаха ,че нямат,в Хиполенда бяха останали само за 5-6г.момченца.А може и телефони на магазини,където знаете,че са продавали,също ме устройва да звънна ,да попитам  bouquet

# 404
Видях плакат, че ще има международен конкурс на магическото изкуство от 24 до 26 в Драматичния театър. Ще участва и Астор. Някоя мама питаше преди време за нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт