Къде в Пловдив 6

• 79 222
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
  • София / Пловдив
Момичета,знаете ли къде боядисват кожени якета,колко струва и боята после цапа ли, ако примерно се носи с по-светла чанта?  Hug  

От Джумаята тръгваш посока към Кукления театър, но още в първата пресечка в дясно свиваш, има табели, ще ги видиш.
Но не знам дали цапат след това и какви са цените.
Пише, че правят и ремонт и на кожени облекла.
Ако някой опита - да сподели после мнение.

# 451
И тях ги продават къде?

Каспър, ако въпросът е бил към мен, не си спомням от къде ги купих. Но не е от веригите, де. Сигурна съм. От някой от специализираните магазинчета беше. Аз ги посещавам всичките - на Независимост, до у-ще Душо Хаджидеков, на Хр.Г.Данов, до Дома на младоженците, до ресторант Стадиона. Като направя пак тур, ще проверя къде ги има и ще пиша. Дали пък не бяха от Стара Загора? И цената не си спомням, но в ДМ ми се сториха много по-евтини, купих и си стоят в шкафа.

Ако не те затруднява, би ли ми обяснила в точност къде се намират. Препаратите за почисване са ми слабост.
Даже навремето исках да си открия такъв магазин, но както аз си знам. Нищо, някой ден ако ми остане време и това ще направя.
От описаните - знам къде е училището Душо Хаджидеков - ще намеря магазина
и за този Дома на младоженците ще открия
Би ли обяснила другите два?

# 452
  • На брега на реката
Каспър, тук във форума има май двама вносители, които са много наясно с всичко що е за пералня, сушилня и препарати всякакви.  Peace
Има ги във всяка тема за препарати и козметика за дома.  Mr. Green
Дедо и guess who
Например.....
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=288941.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423680.msg12476304#msg12476304

А това е темата за оливерник с пулверизатор, ако все още те интересува.  Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=425749.15

# 453

Уау  Shocked  Свиди ми се   Mr. Green  Децата одма са му лепнали някое петно отгоре  Laughing

Е, то стандартното единично одеало е 100 лв.
Аз не знам одеало под 100 лв, качествено, не съм виждала.
Купих на детето онзи ден на Бен 10 от Домко, за 20 лв, ама то декоративно, никаква работа няма да върши.
Всички други, които съм виждала са по 100-200 лв бройката.

От миналата година имам две испански одеала,много са хубави като качество.Купувани са от голяма верига тук,но ще питам майка ми,че тя ги купува.Едното беше 50 лв.

http://media.snimka.bg/4362/014980358-big.jpg

На снимката се вижда,шарката може да не ти харесва,но нали за качеството говорим.

# 454
Каспър, с удоволствие, даже за още един се сетих:
На Независимост- като се тръгне от Света Петка от дясната страна след заведенията и преди да се стигне до ул.Родопи, горе-долу по средата. Малък, тясен магазин, има и домашни потреби.
На Хр.Г.Данов- от Джумаята, след Кукления театър, след пресечка, след нея от дясно на улицата е втория магазин.
Веднага от него ако се качиш вляво към Антим 1 и се спуснеш към пожарната, преди площадчето отляво има друго магазинче с гръцки прахове. Последният, на ресторант Стадиона е павилион на спирката на Васил Априлов на кръстовището с 6-ти септември, като тръгнеш към гарата.
Ох, дано съм била ясна, питай пак, ако трябва да уточня нещо newsm78

Kloi, тези двамата май не са вносители, но наистина разбират от всичко. Дедо бил в някаква маркетингова изследователска агенция, отговарял за  прахове и козметика (май Нилсен се казва), а guess who била химичка от Бургас. Имат допълващи се мнения и понякога спорят настървено Mr. Green

# 455
Нещо съм изпуснала последните странички..... Embarassed
Само да кажа че и ние миналата седмица си взехме пантофи на миролюбец,това е ловешки завод,в Мечо пух са по 10 лв,незнам колко са качествени,продавачката много ми ги похвали,а и аз се сетих като каза заводя,че едно време само такива ни купуваха наще,ама то много време мина  hahaha взехме ги за първо време,а после задължително ще взема и на Зетпол или тези Буфало,много съм доволна миналата зима от тях  Peace

sis7, аз от 4-5 години насам купувам от панаир на панаир от тези пантофки на Миролюбец и съм много доволна- не избелява плата при прането, не се късат, подметката е еластична. Единствено малко стелката- но и тя си има своите предимства- може да се пере... но аз винаги взимам хубава стелка от 2 лв. и си решавам проблема.

Но явно и в Пловдив са започнали да зареждат от тези пантофки, за което се радвам...

Дунайка, много е хубаво одеалото. Ще чакам да пишеш от къде сте го купили???

# 456
  • На брега на реката
Аз между другото не срещам често в магазинната мрежа памучни   одеяла. Те са много особени на пипане. За съжаление повечето са акрил/полиестер  или вълна.  newsm78

# 457
Аз между другото не срещам често в магазинната мрежа памучни   одеяла. Те са много особени на пипане. За съжаление повечето са акрил/полиестер  или вълна.  newsm78
Мхм,за това говоря и аз.
Това,което съм виждала са рехави плетки памучни.Пък на мен ми се ще от едновремешните ,ама къде ти ...

# 458
Момичета в централната част на града има ли магазини в който да се предлегат дрехи от ишлемета?

# 459
  • Пловдив
Нещо съм изпуснала последните странички..... Embarassed
Само да кажа че и ние миналата седмица си взехме пантофи на миролюбец,това е ловешки завод,в Мечо пух са по 10 лв,незнам колко са качествени,продавачката много ми ги похвали,а и аз се сетих като каза заводя,че едно време само такива ни купуваха наще,ама то много време мина  hahaha взехме ги за първо време,а после задължително ще взема и на Зетпол или тези Буфало,много съм доволна миналата зима от тях  Peace

sis7, аз от 4-5 години насам купувам от панаир на панаир от тези пантофки на Миролюбец и съм много доволна- не избелява плата при прането, не се късат, подметката е еластична. Единствено малко стелката- но и тя си има своите предимства- може да се пере... но аз винаги взимам хубава стелка от 2 лв. и си решавам проблема.

Но явно и в Пловдив са започнали да зареждат от тези пантофки, за което се радвам...

Дунайка, много е хубаво одеалото. Ще чакам да пишеш от къде сте го купили???
ауууу амй мислим по един начин,и на мен подметката ми допадна че е еластична.А и за стелката си права,то и миналата зима ни се скъса (според мъжа ми - от пране  hahaha ) стелката на Зетпола и купувах нова  Peace

# 460
В Домко в момента има голямо зареждане на одеала - цяла стена най-различни видове.
Не съм ги загледала в детайли, защото съм избрала други.

# 461
benitta,точно в П-образното разширение се намира магазина и щом Каспър казва ,че магазинът е на арменци сигурно е така.Спомням си само,че говориха и ми изглеждаха като араби ,не се задълбочих много да ги разглеждам ,но са добър ориентир Laughing

# 462
Момичета, някой ходил ли е скоро в аутлета на Кензол ... по-точно есенно зареждане има ли вече ?

# 463
benitta,точно в П-образното разширение се намира магазина и щом Каспър казва ,че магазинът е на арменци сигурно е така.Спомням си само,че говориха и ми изглеждаха като араби ,не се задълбочих много да ги разглеждам ,но са добър ориентир Laughing
Мъжът с мустачки Чаплин?
Жената като строгата господарка - висока с чуплива кестенява коса?
Стоката разнася една руса госпожа.
Второто П - вътрешен десен ъгъл. Арменци са. ЕТ Хачатур.

# 464
  • Пловдив

Hug Много благодаря! Днес ако  ми остане време, ще си направя една почивка и ще ги преслушам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт