Къде в Пловдив 6

• 79 178
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
Момичета къде има нощни лампи с Принцеси .Търсим нещо такова . Rolling Eyes
В Домко на промоция са в момента.

# 511
Търся детска хармоника (музикален инструмент). Някой да е виждал?
Не искам да купувам от музикален магазин, че ще са доста по-скъпи от играчките....
От Двата жирафа в Мол-а съм взимала дървена.

# 512
  • Пловдив
От къде в Пловдив мога да купя черна текстилна боя от тази която става за боядисване в пералнята?

# 513
Момичета къде има нощни лампи с Принцеси .Търсим нещо такова . Rolling Eyes
Аз купих точно такава с принцеси,розова от МЕТРО,но беше отдавна и сега не съм сигурна дали има  Rolling Eyes

# 514
Аз пак за памучните одеала -да се изкажа за детските,че съм много доволна от това на Самоковска Комуна ( моето си го взех от Вис Виталис,а имало и склад на Брезовска) .
И за обувките на Deichman -моят чифт се скъса след 1,5 мес.а на мъжа ми се разлепи от първия дъжд.

Споделих  Laughing

# 515
  • Лондон/Пловдив
И аз да споделя за Deichman ,купих си летни чехлички много готинки на външен вид още на първото слагане подметката се изяде  Tired.Направих рекламация добре ,че си пазех касовата бележка и ми ги оправиха за 3 дена .Не съм доволна от обущарят обаче  Crossing Arms

# 516
Момичета, някоя ходила ли е в магазина на Фадо на Кукленско шосе ?
Интересува ме дали цените са същите, каквито са и в магазина на центъра, и дали там ще мога да намеря модели, които ги няма в магазина на центъра ?
Мерси !   bouquet

# 517
Момичета, намерих стария телефон на гледачката, доколкото знам са сменени само първите две цифри. Който иска го давам веднага на ЛС

# 518
Интересува ме дали цените са същите, каквито са и в магазина на центъра, и дали там ще мога да намеря модели, които ги няма в магазина на центъра ?
Мерси !   bouquet

Магазинът на центъра ще го местят.До преди седмица не се знаеше още къде.Имаше страхотно намаление.Взех си два чифта сандали с висок ток , естесвена кожа по 19лв чифта.На Кукленско няма повече модели от центъра.Ходила съм и нямат толкова място че да изложат всичко.Цените май са сходни.Отдавна спрях да пазарувам от Кукленско именно заради по-малкото модели.

# 519
Лелеее, по 19 лева  Shocked направо ми се вижда нереално. Явно наистина е било страхотно намаление !
Ще намина тези дни през магазина, дано не го преместят дотогава. Благодаря ти !  Hug

# 520
Мерси !   bouquet

Магазинът на центъра ще го местят.До преди седмица не се знаеше още къде.Имаше страхотно намаление.Взех си два чифта сандали с висок ток , естесвена кожа по 19лв чифта.На Кукленско няма повече модели от центъра.Ходила съм и нямат толкова място че да изложат всичко.Цените май са сходни.Отдавна спрях да пазарувам от Кукленско именно заради по-малкото модели.

Тази информация ( за ниските цени) скорошна ли е?Щото до онзиден по нищо не личеше,че ще се изнася,май беше с есенна колекция,но не съм сигурна.

# 521

Тази информация ( за ниските цени) скорошна ли е?Щото до онзиден по нищо не личеше,че ще се изнася,май беше с есенна колекция,но не съм сигурна.

Ами момичетата вътре така ми казаха, като си купувах сандалите.На самия магазин имаше залепен лист че се дава под наем.Като попитах къде се местят ми казаха че още незнаят, но ще има бележка на вратата на магазина.Имаше бели хартии по стъклата на които пишеше за намалението, сандалите иначе струваха 69лв май.Купих ги на 18ти септември.Сега незнам дали все още има намаление.

# 522
Момичета, намерих стария телефон на гледачката, доколкото знам са сменени само първите две цифри. Който иска го давам веднага на ЛС
Я го метни насам-за всеки случай да го имам ,че като потрябва да не се чудя що не ти го исках Simple Smile Peace

# 523
Знаете ли къде мога да намеря евтин корк и къде може да се направи с рамка?  Трябва ми за информационно табло, но с по-големи размери от тези, които се продават готови.

# 524
Знаете ли къде мога да намеря евтин корк и къде може да се направи с рамка?  Трябва ми за информационно табло, но с по-големи размери от тези, които се продават готови.

Магазините за корк - ще си вземеш най-евтиния вид. Такъв магазин има улицата, която свързва хотел Марица и Новотела, която излиза на Цар Борис. Магазинът е точно до гостилница Ася.
По-скъпа обаче ще ти излезе рамката.

Като цяло тръгнеш ли да си го правиш - таблото ще ти излезе по-скъпо. Има разни хубави табла евтини китайски, и две да сложиш едно до-друго, пак ще ти е по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт