Къде в Пловдив 6

• 79 175
  • 765
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
............незнаят, но ще има бележка на вратата на магазина.Имаше бели хартии по стъклата на които пишеше за намалението, сандалите иначе струваха 69лв май.Купих ги на 18ти септември.Сега незнам дали все още има намаление.

Преди две седмици с големи букви пишеше ,че магазина се закрива и  има разпродажба. Обаче миналата неделя вече нямаше и помен от тези табели   и влизайки вътре имаше нова есенна колекция Sick SickСтрува ми  се, че са искали да си изчистят залежалата стока Mr. Green

# 526
Или са се разбрали за наема.

# 527
И аз да споделя за Deichman ,купих си летни чехлички много готинки на външен вид още на първото слагане подметката се изяде  Tired.Направих рекламация добре ,че си пазех касовата бележка и ми ги оправиха за 3 дена .Не съм доволна от обущарят обаче  Crossing Arms
Моите се разлепиха след месец и половина и направо си поисках парите.След като ме разкараха веднъж напразно,на втория път ми ги върнаха.Мъжът ми каза,че имало много такива сторно бележки( за върнати обувки).

# 528
  • Пловдив
Здравейте!
Имам въпрос за пижамките с герои на Дисни /коментирали сме ги тук/- знаете ли от къде мога да купя?Миналата година взехме от Бейбиленд до Кап.Райчо , но преди около две седмици бях там и нямаха почти никакъв избор от размери и модели.

# 529
И аз да споделя за Deichman ,купих си летни чехлички много готинки на външен вид още на първото слагане подметката се изяде  Tired.Направих рекламация добре ,че си пазех касовата бележка и ми ги оправиха за 3 дена .Не съм доволна от обущарят обаче  Crossing Arms
Моите се разлепиха след месец и половина и направо си поисках парите.След като ме разкараха веднъж напразно,на втория път ми ги върнаха.Мъжът ми каза,че имало много такива сторно бележки( за върнати обувки).

Мале, недейте така бе хора. Аз днес си взех ботуши от там и се надявам да не ми се случва подобно нещо. То докато започна да ги нося, сигурно ще им мине гаранционния срок и даже да стане нещо няма да мога да се разправям.

# 530
Мамчета, къде мога да видя списък на детските центрове в Пловдив , освен тези на Тон Бонбон ?!
Май сме коментирали тази тема, но нещо не се сещам и нея намирам ?!

# 531
Къде мога да намеря бельо на Дисни за 4 годишни? Няколко магазина ми казаха, че ще заредят септември. Изчака ми се чакането, но все още не са Sad

# 532
Мамчета, къде мога да видя списък на детските центрове в Пловдив , освен тези на Тон Бонбон ?!
Май сме коментирали тази тема, но нещо не се сещам и нея намирам ?!

http://zadecata.com/index.php?page=0_1_3_1

тук има някакъв опис, но са смесени и занимални и центрове и ясли

Общо взето в детски центрове, където има почасово гледане, забавление, престой - зависи как го виждаш през твоите очи Simple Smile:

Ескалибур
Фламинго
Ленинград - няма момичета да се грижат за децата там обаче
Хари Потър
Приятели
Форум Тракия
В комплекса на Пещерска
Халите
Акваленд

Това е, където горе долу е подходящо за твоето дете.
Да не забравиш да споделиш после. Мнооого ще ми е интересно.

# 533
  • Майничка
Някой ако се мотал скоро в Капана дали е мяркал едно магазинче за дрешки на Дисни? Беше в една улица в района на Областната дирекция на полицията, чудя се аз ли не го намирам или вече е затворило.

# 534
  • Пловдив
магазинчето на Дисни си е там, просто в Капана си е капан, по скоро се ориентирай по високата стъклена административна сграда, там е в една пресечка.....

# 535
Здравейте!
Имам въпрос за пижамките с герои на Дисни /коментирали сме ги тук/- знаете ли от къде мога да купя?Миналата година взехме от Бейбиленд до Кап.Райчо , но преди около две седмици бях там и нямаха почти никакъв избор от размери и модели.
Магазин Рошко в Кючук Париж (до Халите)
Детски магазин на ул. Стара Планина в Кършияка (пресечка срещу Пощата)

# 536
Пижамките с героите на Дисни ги има в магазинчето на ъгъла веднага като се излезе от подлеза на аптека Марица, в посока главната, отдясно. Ако идвате от главната, то непосредствено преди подлеза се огледайте вляво, има чаршафи, завивки и др. Има ги и на Димитовградския пазар, събота-неделя.

Аз пък имам следния проблем. Търся чорапки с подметки отдолу. Трябват ми обаче голям номер за първокласник 32-33 напр. Или нещо подобно, само да не е цвички, че много изпотяват крачетата. Използваме ги за физическо в залата, която е с мокет. Моля помогнете, че даже е малко спешно.  Hug

# 537
Здравейте!

Магазин за чорапи,нощници и дамско бельо,както и детски дрехи(ишлемета) и пижамки на Дисни - срещу стария магазин Мартинели (до Новотела).До него има магазин на ТСМ,на ЕТЕРЕ и един с чанти от Илиенци.

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 15:10 от dunaika

# 538
Къде мога да намеря бельо на Дисни за 4 годишни? Няколко магазина ми казаха, че ще заредят септември. Изчака ми се чакането, но все още не са Sad

Имаше преди време бикини тук: detskidrehi.com

# 539
  • до Пловдив
А мнението ви за този детски център http://www.royalkids-bg.com/index.html  Роял кидс  newsm78
някои посещавал ли го е доволни ли сте

Общи условия

Активация на акаунт