Къде в Пловдив 6

• 79 095
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Някой успя ли да посети Средновековния панаир? Ние мислим да отидем към 16ч, ако не вали естествено, но ако някой има впечатления, нека сподели.
Да, ние бяхме снощи на нощта на музеите и едно от момчетата от палатковия лагер ни каза за днес, че ще се провеждат битки и  към 12ч бяхме там, малкия се снима с шлем и беше много доволен, имаше страшно много фотографи Peace

# 646
Момичета, ходих аз да видя до Мола и във Форума обувките на Геокс, но нямаше от нашият номер, ако някой минава тези дни до този на центъра, ще види ли 27 номер моделче за момче, около глезена като височина дали имат и там!  Hug Hug Или в друг магазин ако сте ходили и имат подобни моделчета, ще се радвам да споделите!  Peace

# 647
Аз търся fish oil или рибено масло 1000 мг, но задължително трябва да е английско
По аптеките намирам само американско, норвежко и всякакви, но ми трябва задължително английско
Ако се сетите да питате в някоя аптека да има, моля напишете, няма значение в кой район на града

# 648
Здравейте.
Търся магазина на Mc. Baby в Пловдив.
Изчетох информацията която намерих, но е стара.Някой знае ли изобщо дали имат магазин тук и къде се намира? Rolling Eyes

# 649
Здравейте.
Търся магазина на Mc. Baby в Пловдив.
Изчетох информацията която намерих, но е стара.Някой знае ли изобщо дали имат магазин тук и къде се намира? Rolling Eyes

Магазина се намира на бул. 6-ти септември 41. Това е в посока гребната, малко преди прелеза под една кооперация в дясно. Само този е магазина, аз до скоро работих там и съм сигурна че друг няма никъде в града. Peace
Преди се казваше Бъни, но сега на фасадата има лога на MC baby, CREEM, OPT

# 650
Момичета може ли някой да ми каже къде се намира магазин Бюти хоум, знам че е някъде  в Капана  Rolling Eyes

# 651
Момичета може ли някой да ми каже къде се намира магазин Бюти хоум, знам че е някъде  в Капана  Rolling Eyes
От бившата работническа поликлиника малко по-надолу. Улицата е Христо Дюкменджиев

# 652
Момичета, къде има фототапети, освен Домко?
Миналата година имаше още в Практикер и Бриколаж.
Скоро видях и в Баумакс Simple Smile

# 653
Имат и в Гранд на 2ри етаж.

# 654
  • Пловдив
Виждали ли сте дървен пъзел с българската азбука?  Rolling Eyes Или някакви карти .. или нещо друго занимателно с букви Simple Smile
Аз само с английската азбука съм виждала, както и с цифри.

# 655

В този магазин имат много малко неща, да не кажа нищо, и са прекупвачи.
Предвид продавачката, да купиш нещо ми се видя мисия невъзможна.
Отиваме с мъжа ми - абсолютно убедени какво ни трябва - то има 5 комплектна на кръст, тя казва ами то има нови каталози, ама сме ги дали на клиенти където ще купуват. hahaha Все едно ние на разходка сме отишли, точно в Гранд.

В обслужването в двата магазина има разлика от небето до земята за съжаление.

# 656

В този магазин имат много малко неща, да не кажа нищо, и са прекупвачи.
Предвид продавачката, да купиш нещо ми се видя мисия невъзможна.
Отиваме с мъжа ми - абсолютно убедени какво ни трябва - то има 5 комплектна на кръст, тя казва ами то има нови каталози, ама сме ги дали на клиенти където ще купуват. hahaha Все едно ние на разходка сме отишли, точно в Гранд.

В обслужването в двата магазина има разлика от небето до земята за съжаление.
В този в Гранд не съм влизала.Но съвсем на скоро му направиха ремонт и сега е по-различен от преди. Ние си купухме шалте и чаршафи от съседния магазин (италиански).

# 657
Виждали ли сте дървен пъзел с българската азбука?  Rolling Eyes Или някакви карти .. или нещо друго занимателно с букви Simple Smile

Ние вчера бяхме в магазина за дървени играчки във Форума, Пинокио мисля се казваше, и ми се струва, че имаше нещо подобно. Не пъзел, а като дървени плочки с букви, които се нареждат върху дъска. Дано да не греша, че вчера много магазини разгледах и ми се мъти нещо, но мисля че там беше.

# 658

Моето дете много харесва  при буквите книжките със стикерите, както и шаблоните - има ги в различни книжарници - повечето ги купувам от борсата на Полиграфията, но има и в Хеликон и в Сиела. В Сиела май са повече.
Предвид, че моето е на 5 и едва от няколко месеца проявява интерес, обявявам твоето момиче за гений. Party

# 659
  • Пловдив

Ние вчера бяхме в магазина за дървени играчки във Форума, Пинокио мисля се казваше, и ми се струва, че имаше нещо подобно. Не пъзел, а като дървени плочки с букви, които се нареждат върху дъска. Дано да не греша, че вчера много магазини разгледах и ми се мъти нещо, но мисля че там беше.
Мисля, че мернах нещо подобно в магазинчето на първия етаж за детски играчки във Форума.

Общи условия

Активация на акаунт