Пазаруване от www.asos.com - 3

• 44 380
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
  • pomorie
мацки някой знае ли как да се свържа с calathea от сряда не е влизала във форума а и кутията и ЛС е пълна немога и да и пиша ако някой има нейни координати моля да ми пише

# 691
мацки някой знае ли как да се свържа с calathea от сряда не е влизала във форума а и кутията и ЛС е пълна немога и да и пиша ако някой има нейни координати моля да ми пише
Дай ми профила и да видя аз май я познавам newsm78

# 692
  • Варна
sansil,и според мен си за 27. Моя ханш е 92см и от тези 27 номер ми залепна, някой назад в темата писа, че номерата на Wrangler и Killah си отговарят. Вранглера имат 2% еластан и си мисля, че като се поотпуснат малко и ще ми виснат. Аз лично предпочитам, като си купувам дънки едва да ги закопчавам, защото точно след две обувания и вече са ми добре. На тези съм хвърлила око, гледам нямат еластан и 27 номер, трябва да са ми точно така както харесвам.
А в тези пък се влюбих, но ще чакам да станат поне 30 паунда за да ги поръчам....ако се случи някога де Mr. Green

Момичета, честити покупки, много хубави неща видях Simple Smile
.....
Май няма работещ код в момента а?

# 693
mentolka,благодаря и на теб за включването  bouquet.Предпочитам да няма еластан,но пък модела ми хареса.
И аз също съм харесала Wrangler-а.Даже съм си го метнала в SAVE FOR LATER Wink.Още повече ,че са 100% памук,но модела е различен,а в момента искам модел Skinny.

# 694
Честито и от мен със закъснение   bouquet

елмак кой размер ти е роклята на Кукай?

Размер 1 - UK 8-10.
Може ли да я премериш, че аз се самоопределих за размер 0, който е свършил Simple Smile

# 695
mentolka, аз писах, че Вранглер и Killah според мен вървят еднакви като номарация. Въпреки че Killah са само с 1% еластан /имам един модел, който не е от сайта/, са мноооооооого по-еластични от 4-те модела на Вранглер, които имам с 2% еластан. И между другото Вранглера почти не мърда, не се отпуска особено.

# 696
mentolka, аз писах, че Вранглер и Killah според мен вървят еднакви като номарация. Въпреки че Killah са само с 1% еластан /имам един модел, който не е от сайта/, са мноооооооого по-еластични от 4-те модела на Вранглер, които имам с 2% еластан. И между другото Вранглера почти не мърда, не се отпуска особено.
И моят Вранглер не мърда Peace

# 697
  • Варна
И моят Вранглер не мърда Peace

Ами това ще е супер. Отдавна не съм имала дънки на тази марка, но сега се сетих че преди години имах едни Вранглер, които доста време ми бяха любимите дънки.

# 698
Има ли някой от Пловдив,който ще пуска скоро поръчка?Искам да се включа с един колан,а не ми се пуска поръчка само за него Praynig

# 699
аз също искам да се включа в обща поръчка

# 700
  • София
Blush Търся си рокле за специален повод,някакви препоръки?!  Rolling Eyes
Зависи кой # носиш, колко пари ще отделиш и какъв е поводът. Виж тази мн ми хареса. Отдели няколко часа и все ще харесаш нещо  Peace

reny, аз така се зарадвах, че все едно моята поръчка дойде Joy Отлична селекция си направила, поздравления за добрия вкус Peace

# 701

reny, аз така се зарадвах, че все едно моята поръчка дойде Joy Отлична селекция си направила, поздравления за добрия вкус Peace

О, благодаря ти! Аз все си мисля, че нямам никакъв вкус, но този пък съм уцелила явно. hahaha

# 702
Аз ще пусна за Пловдив ако има още желаещи Peace

# 703
Blush Търся си рокле за специален повод,някакви препоръки?!  Rolling Eyes
Зависи кой # носиш, колко пари ще отделиш и какъв е поводът. Виж тази мн ми хареса. Отдели няколко часа и все ще харесаш нещо  Peace

Аууу,страхотна,но мислех да мина малко "по-тънко". Ще следя за някое кодче още поне мъничко да я намаля. Иначе съм 6ца като номер и от вчера само рокл гледам ,но още не съм го наумила.
Десита,мисля,че бих се включила с едни боксерки за приятелка,ще пиша по-късно на лични със сигурност!

# 704
Днес получих поръчката си от 17.10, която беше шипната още на другия ден с DPD.
Имаше доста мъжки неща и всичките хубави  Laughing
А останалите:
http://www.asos.com//Firetrap/Firetrap-Zip-Back-Jersey-Top/Prod/ … t.aspx?iid=675298 - това в сиво. Ефектно е. Харесвам си го.
http://www.asos.com//Asos/Asos-Popper-Front-Joggers/Prod/pgeprod … t.aspx?iid=814979 - това заради цената взех  Laughing, но се оказа хубаво
http://www.asos.com//Asos/Asos-Colour-Block-Cardigan/Prod/pgepro … t.aspx?iid=704725 - много хубава и мекичка.
http://www.asos.com//Asos/Asos-Collapse-Front-Longline-Cardigan/ … t.aspx?iid=614100 - тази в черно. Топла е, но малко oversized. Бях на вълна жилетки Simple Smile
Много съм доволна. Реших да пробвам техните неща Asos. Според мен са доста сполучливи. Получих всичко много добре опаковано в кашон, доставено навреме и сега да прегледам за нова поръчка  Joy

Общи условия

Активация на акаунт