Септември'09 - 41 - Бебевалежът продължава

• 12 310
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета!
От вчера вечерта съм написала отговора си и точно да го публикувам и нещо се бъгна нета... Сега ще пробвам пак...
Честити бебчета, мили мами, радвайте им се и ги гушкайте със здраве! Разгледах всички снимки, бебоците са "големи сладури" (както казва Невена), а пък вие изглеждате супер!
Контесата, честит празник на патерица! Да си жива и здрава още сто години и да се радваш на много деца, внуци и правнуци!
Ние и днес яко чистим. Нали приключихме с боядисването, та сега иде по-гадната работа... Вчера цял ден търкахме врати и прозорци, в тая квартира дограмата не е чистена основно сигурно от 10 години... Ние сме тук от 6, почнахме 7-мата и си признавам, че такова чистене не е било. Ми тя се оказа бяла под пластовете мръсотия  Rolling Eyes Сега си наслаждавам на чистия и светъл хол, пердето се белее, мирише на омекотител и ми е супер... Сега продължаваме със спалнята  Peace
И това не си мислете, че е защото ми се гнезди, напротив, просто няма кой друг да го свърши  Blush Ако зависи от мен ще си опъвам краката по цял ден ама...
Ще свърши. Това ще й е последното такова чистене на тая пуста квартира, догодина живот и здраве може би ще си чистим вече наше си жилище...
Понакупих малко дрешки за бебока, качила съм снимки в албума, ако ви се гледат  Wink
Кери, дано нещата се развият най-благоприятно за теб. Не има се давай, търси си правата! Имаш пълната ми морална подкрепа!
Относно спането - аз от около месец спя на дивана в хола, закото е дунапренен и като потъна мога да си подпирам коремчето. Иначе спалнята ни е много твърда и ми е супер неудобна точно сега. Пък и с постоянното ми ставане до тоалетната само преча на Илия да спи. А неговото хъркане е пословично, сигурно и комшиите го чуват. Но аз толкова съм му свикнала, че не ми прави впечатление. След раждането ще си спим всички в спалнята. Тя поне е достатъчно голяма да ни събере.
Дундито, и за мисля да си взема нощни на Always за първите няколко дни, после да си мина на нормалните. Миналия път ползвах лигнин, докато бях в болницата, беше ми удобно в интерес на истината. А едновремешните Рози ги помня, то такова нещо забравя ли се... Първите два дни вървиш като разкрачена крава (с извинение...), докато свикнеш с дебелината им  hahaha
А за раждането - и аз не съм се разбързала. От вчера съм в деветия месец, но си мисля, че поне още 2-3 седмици ще сме 2в1. А дано, де...

# 151
dundito 2,съм  си взела нощни Always  дето са с най-ммного капки на опаковката,ще ти свършат работа такива  Peace но да си имаш и лигнин/хубаво си направила че си купила/ ,защото не само първите дни,ами на мен първите 2 седмици ми тече страшно силно като родих Ицака и лигнина спаси положението  Peace пък в болницата може и само с лигнин,ако ти е удобен,слагаш еднократните гащи и си супер  Party

а бе то май наистина много мами се губят,ама то нали са почивнидни,може и за това да е  newsm78

# 152
Здравейте отново момичета, относно дамските превръзки една моя приятелка родила преди 2 месеца ме посъветва да си взема едни специални за родилки защото са много големи и няма начин да пуснат Crazy не знам как се казват а и аз още не съм си купила, но ги видях онзи ден в ларгото и другата седмица ще мина да си взема и ще ви кажа как точно се казват Flutter

# 153
Аз си взех нощните на Always,въпреки че тук дават в болницата. И еднократни гащи си купих.
Mirinda , ти свърши ли да работиш? И мен никакво гнездене не ме гони, но и много време не ми остава с тая работа.Леглото го сглоби мъжът ми,изчистих го и е готово.Искам да купя една ракла за бебешките дрешки.Така в стаята ще имам само леглото,спалнята,гардероба и раклата.Един парцал и всичко блести!
 Как мислите,момичета-нощна лампа ще ми трябва ли?

# 154
Az карах на телевизор. Сменят се пампи нощем ,преобличаници...

# 155
Нямам ТВ в стаята...

# 156
 Здравейте мами  Hug

Първо искам да пожелая на новите бебоци и техните мами много здраве и щастливи мигове заедно !   bouquet

Аз съм в болница за изследвания ( е в момента съм градска отпуска )  Mr. Green От няколко дни съм подложена на психическа атака. Непрекъснато настаняват в стаята ми мами с контракции и ги чакат да получат поне 4 см.разкритие,за да ги свалят в предродилна. Тях ги боли, мен ми се свива сърцето и само дрънкам глупости да ги разсейвам. Не че има полза де. Утре ще ми дадат мнение седалищно или нормално да раждам. Вече и двата варианта ми изглеждат ужасяващи ама все от някъде трябва да излезе бебо  Laughing
               Чао за сега и стискам палци на всички  Heart Eyes

# 157
Здравейте и от мен. Добре завърнала се на Валката ( чакам и аз с нетърпение снимчици и разказ )  Hug.

Честито бебче на енна, бързо възстановяване за мама   bouquet.

Аз днес съм се разготвила и погладих малко. Сега приключих и се отдавам на мързел. Хубав ден на всички...

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 19:48 от *clara*

# 158
  • Габрово
Понеже нямам търпение да се изфукам с новото попълнение и веднага направих албумче на малката Рая Grinning
В крайна сметка не избрахме нито едно от трите имена, които мислехме и татито получи просветление в ноща когато родих и му направих евала с това име  Crazy

Раждането ми мина бързо и почти безболезнено, но подробностите утре, че сега чакам гости.

Ето линк за албумчето, а паролата е същата като на другите ни скрити албуми ако въобще успях да го направя скрит.

http://septemvri2009.snimka.bg/baby/raya-na-valkata78.413508.14342428

# 159
Валката,името е страхотно,браво на татито-ама художник излезна той,какви две принцеси-красвици е сътворил  smile3501 името е наистина страхотно попадение   love001/отивам да гледам албумчето на принцеска/

# 160
Валка, ми тя много сладка  Heart Eyes И името й е страхотно  Peace

Нямам ТВ в стаята...
Ми, значи ще ти трябва Simple Smile

# 161
  • София; Дружбето
Аз пък нощем не съм преобличала Rolling Eyes Много рядко ми се е налагало и нощна лампа не съм ползвала. Уличното осветление ми даваше достатъчно светлина
Валката, много хубаво име и страшна сладуранка е Рая Grinning

# 162
  • където има любов
Валка,много сте готини и двете!И името е страхотно!

# 163
Пак аз. Ей, друго си е да си вкъщи, имаш повечко време за форума  Peace
Бамба, още една седмица ми остава, но ще ходя до към 15ч. само. Имаме нови колеги, разбрали сме се с шефовете да им проведа обучение по един от проектите ни. Естествено, аз си ходя по желание. Даже като споделих миналата седмица с шефката, че искам да работя, но по п-малко часове тя се изненада и ми вика "А, аз си мислех, че искаш вече да си останеш вкъщи и за това ще говорим".  Както и преди съм казвала - аз съм една ненормална работохоличка. Седенето вкъщи не е за мен. Не че няма какво да се прави, но хич не ме влече домакинската работа. Живот и здраве след раждането само да нагодя режима с две деца и ще подновя работата - отвкъщи. И през миналото майчинство работех, не ми е пречело, чувствах се много добре даже.
Валка, Рая е страхотна! Чудесно оформено и бузезсто бебе  Mr. Green Направо ми се прииска да отскоча до Габрово и да я намачкам  Hug
Относно нощната лампа - ние си имаме детска. Тя е с малка крушка и е тъмносиня, та е е много ярка, не е и като да не виждаш. ТВ в спалнята нямаме, преместихме го в кухнята, щото не виждам смисъл само да седи и да събира прах. Спалнята е място за почивка и отмора, не ни е необходим дразнител там. Ако го бяхме оставили Невена щеше да заспива по нощите чак.
Ние се отдадохме на малко почивка, в момента се изтягам на едни стол на терасат, чета книжка, чопля семки и... пия бира  Joy Направо е супер, не искам да ви дразня, ама ми е екстра... Изчезвам, че ще ми се стопли биричката... А може и Илия да ми я открадне...

# 164
Валка, много е сладичка малката Hug Много сте готини Simple Smile

Аз мисля да приспособя една настолна лампа като нощна засега.

Общи условия

Активация на акаунт