И в 21-ви век стават грешки :)

• 3 944
  • 64
  •   1
Отговори
Искам само да ви споделя какво ми се случи..Когато забременях за втори път много искахме да си имаме момченце и когато влязох в 5-ия месец отидохме на 3Д ехограф,защото нямахме търпение да разберем пола,и след обстоен преглед стана ясно,4е ще си имаме пак момиченце.Аз естествено се зарадвах,ама таткото не толкова макар че не го показа..и така месец след месец свиквахме с мисълта че ще си имаме момиченце и аз се радвах все повече,обаче нещо ме човъркаше отвътре и отидох пак на 3Д ехограф в 7-ия месец и пак ми казаха същото.И така миналия месец няколко дни преди термина отидох пак при моята лекарка и за последно я питах,защото не сме си измислили мъжко име и тя ми каза 100% момиче....не ни остави даже един процент надежда....Сигурно и сами може да се досетите,4е родих едно здраво и сладко момченце.....За това бъдещи майчета не вярвайте 100% на техниката,стават грешки Simple Smile

# 1
За това хората са казали - докато не го видя с очите си, не вярвам.  Wink

# 2
честито!  bouquet
Аз на техниката вярвам 100%,но въпросът е ,какво е устройството зад техниката. Peace

# 3
но въпросът е ,какво е устройството зад техниката. Peace

Абсолютно!
Зависи много освен от техниката, така също и от гледащия! Не всички АГ го умеят.

Полът на моето бебе го видяха още в 13г.с., а след това се потвърди и от амниоцентезата.

# 4
  • ВАРНА
Честито! Да ви е живо и здраво момченцето!

Аз по принцип вярвам на техниката и на "устройството" зад нея, но .....
И трите пъти един доктор ли те гледа?

# 5
  • София
Честито! Да ви е живо и здраво момченцето!
Аз по принцип вярвам на техниката и на "устройството" зад нея, но .....
И трите пъти един доктор ли те гледа?

Честит ти юнак! Да е жив и здрав!!!
И аз имам същия въпрос - дали си ходила и трите пъти при един и същ лекар. Защото става прекалено 3-ма различни лекари да не познаят пола на бебето  Grinning

# 6
Чувала съм за такива случаи  Grinning И на нас ни казаха 100% момиченце, но си имамедно на ум  Wink
Да ти е живо и здраво бебочето   bouquet

# 7
И на мен в шестия месец ми казаха момиченце.Имам дъщеря и много се зарадвах естествено,че ще имам още едно момиченце.Бащата му се искаше момченце,но свикна бързо с мисълта за още една дъщеричка Heart Eyes
В осмия месец вече казаха момче,но аз пък тогава не вярвах-ами два месеца като живях с мисълта,че е момиче,нещо ми беше трудно да го обърна веднага в момче Laughing.След като се роди малкия,няколко месеца все го наричах-моето момиче Embarassed
Да ти е много здраво и послушно юначето  bouquet

# 8
  • Плевен
И на една приятелка й се случи същото. Аз доколкото знам да не видят, че е момче е съвсем възможно. Моя лекар ми каза, може да се види като момиче, а да се окаже момче. Обратно обаче не - види ли се, че е момче, със сигурност е така.
Честито, да ти е жив и здрав   bouquet

# 9
Да ви е живо и здраво!

# 10
Хехе, аз цяла бременност знаех, че чакам момче, но познайте дали родих момче  Mr. Green  Имам си една малка, сладка принцеса! Направо не можех да повярвам, като ми казаха... Дар ми е от горе тя...  Heart Eyes

# 11
И аз 8 месеца бях с мисълта,че ще имам момиченце,но сега си имам едно хубаво момченце Grinning

# 12
Честито,да е живо,здраво и юнак.
На мен в 4 и 5 месец ми казаха момче,а в шестия момиче.Сега съм в седмия и ще отида на преглед в септември,тогава пак ще питам за пола,но каквото и да е само живо и здраво да е. Peace

# 13
Да това е интересното,че ходих при двама от най-добрите лекари в моя град и двамата бяха убедени ,че е момиче.....Simple Smile

# 14
  • София
Случва се Mr. Green
На едни приятели през цялата бременност казваха на жената, че ще е момиче....роди се жив и здрав Ванчо Joy Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт