И в 21-ви век стават грешки :)

• 3 949
  • 64
  •   1
Отговори
# 15
И мен ме гложди едно съмнение.... Thinking- каквото и да е, да е живо и здраво. Поне ще се изненадаме за награда за чакането Grinning

# 16
Да е живо и здраво детето!   bouquet
Аз пък се чудя пола ако не могат да видят, как виждат дали всичко е наред с органите на бебето изобщо!  ooooh!

# 17
Честито да е жив и здрав юнака  bouquet

Грешки стават важното е да не са фатални.  

# 18
  • Пловдив
Винаги ще стават грешки , защото безгрешни няма, роботи също. Не е важна само техниката , а и гледащия.

Честито !  bouquet

# 19
На едни познати момченцето стоя три дни без име и накрая го изписаха в лилав костюм с щампа на барби.  hahaha, но за последното бил виновен само таткото.  hahaha

# 20
Аз пък се чудя защо има още хора,дето говорят и си вярват: като кажели,че е момче,щяло да бъде....Ами на мен през цялото време 3-ма лекари +3Д ми казаха,че е момче-ето какво имам.....Просто видяха пъпната връв. Не можело-щом били видели момче-значи е момче...иначе обратното можело... ooooh!
Тини-мини, на 3Д се видяха органите много добре-просто детето беше седнало по турски и се беше явно увило с пъпната връв,минаваща му между краката....Нали се сещаш какво ми казаха?

# 21
  • София
Да това е интересното,че ходих при двама от най-добрите лекари в моя град и двамата бяха убедени ,че е момиче.....Simple Smile

ясно колко са добри... когато ходих на фетална морфология за лекарката не бе достатъчно да види външните белези на плода.

# 22
Понякога се случват и такива изненади.
Моя доктор позна пола,но и аз самата имах някакво вътрешно усещане,че ще имам дъщеря.
Честито синче,да ти е жив и здрав!   bouquet

# 23
  • Варна
Стават, ама рядко...  Peace Честито!

# 24
  • София
О, да, грешки стават. Никога не се знае до последно  Wink

Макар, че на мен ми познаха  Heart Eyes

Честито синче и да ви е живо и здраво   bouquet

# 25
На мен в 5-я месец ми казаха, че ще е момиче и то много твътдо ми го заяви специалистът, при който ходих на ФМ в София. Човекът е един от най-добрите, пък и се подписа на резултата от изследването, където беше отбелязан и  пола на бебока. Както и да е де, ние от тогава и говорим на беба и даже име си има вече и ще бъде ужасно, ако не е познал ooooh! Горкото ми детенце, да съм му говорила в женски род, а то да е момченце .......... хихи. Началото на септември съм пак на ФМ при същия специалист, ще разбера тогава Simple Smile

# 26
  • Пловдив
При мен на Фм се видя много добре пола.Даже и снимка имаме  , на която ясно се вижда че ще е момиче.

# 27
Грешки винаги стават, момичето с което делихме една стая в родилно казваше, че си е правила амниоцентеза и там резултатът бил 95% момче, останалите доктори, които я гледали наехограф също потвърдили момче, е сега си има живо и здраво момиченце, което е голяма сладурана. Така, че както са казали по-напред момичетата, когато се роди, тогава се разбира какво е.

# 28
Грешки винаги стават, момичето с което делихме една стая в родилно казваше, че си е правила амниоцентеза и там резултатът бил 95% момче

Извинявам се, но това просто е невъзможно. При амниото се установява или XX полови хромозоми, или XY. Никакви такива като 95%.
Нали по това следят за 2 много важни тризомии - синдром на Търнър и Клайнфелтер, където половите хромозоми са в различно количество. Всичко трябва да е абсолютно точно.
Тъй че или не е било амниоцентеза, или нещо не сте се разбрали  Peace

# 29
честито!  bouquet
Аз на техниката вярвам 100%,но въпросът е ,какво е устройството зад техниката. Peace

Peace Peace Peace

Честито и от мен, да ти е живо и здраво момченцето и много да ви радва  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт