Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 585
  • 310
  •   1
Отговори
# 285
Ами аз като ги купих влязох в един магазин и ми ги препоръчаха и така ги взех, иначе до тогава не бях чувала коментари  newsm78

# 286
Иначе съм ползвала и тази  http://www.nisea-bg.com/images/tn/items/2627.jpg само че розовите, миришеха страхотно и много по-хубаво от тези на  SERI, но сякаш бяха много воднисти  newsm78

# 287
Тези кристали на Сери ,много ги хвалят ,а никой не казва от къде се купуват ?! Има ли ги в магазините ?!Аз се уморих да ги търся и не ги намирам !

Аз си ги купувам от фризьорката, иначе може и от тук: http://www.nelivip.com/index.php?productID=236

# 288
Благодаря pycokocka2951 !

# 289
Каква е цената на шампоана на NUXE

# 290
http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=7520 дано за нози става въпрос   bouquet

# 291
да, този е

ех, пак трудно ще ни съхнат косите като застудее времето... Tired

# 292
  • В полите на Пирин планина
Моята е тънка и съхне бързо и лесно  Peace

# 293
да, този е

ех, пак трудно ще ни съхнат косите като застудее времето... Tired

А колко момичета има , които се сушат и през лятото, така че не всеки се притеснява за това  Joy и аз много мразя да пускам сешоар  #2gunfire

# 294
# 295
  • в моя свят
 kloie най-често използвам на Биодерма без СЛЕС,пробвала съм и някой други препоръчани на 1-ва страница.Е не мога да отрека-ползвам и такива с СЛЕС за които има добри отзиви.Не съм направила разлика обаче относно въпросното "скърцане" след измиването.Когато си правя маски с масла винаги мия само 1 път с шампоан и косата пак "скърца" макар и по слабо.Не знам,но от моята коса лесно се отмиват маските.Но аз до сега,за да отмия маслата от косата като сложа шампоана и много енергично разтривах скалпа с пяната,за да се измие по-добре.Сега разбрах,че не е хубаво да се разтрива кожата на главата с шампоана,за да не проникнат съставките му в корените.

Lady Brinne аз също тренирам и много се потя особенна по лицето и главата.В резултат косата ми е цялата мокра.В книгата за косата е отбелязано специално за трениращите,че потта е много вредна за косата и за да не се ползва много често шампоан косата да се измие само с вода след тренировката.Не съм пробвала,но не мисля,че само с вода косата после ще стои добре.

# 296
Аз пък има сешоар/йонизиращ/ с топла и студена струя. Ползвам студената и слабата степен.Нямам проблем с косата си !

Защо да не става измиване само с вода ,аз така се мия след фитнес,изплаквам се под душа и няма проблем.Косата ми седи добре.А още повече ,че ти казваш ,че маските лесно ги измиваш ,значи косата не ти е мазна .

# 297
Веднъж седмично мия косата си само с вода, а останалите два пъти с шампоан. От водата само косата няма този хубав обем и мириз, вярно е, няма сравнение, но гледам да я щадя относно честото миене с шампоан.  #Crazy

# 298
  • В полите на Пирин планина
Моята само с вода става гадна и зализана  Sick

Аз с цел да е по-малко вреден разреждам шампоана с вода и мия само по веднъж.

# 299
Моята само с вода става гадна и зализана  Sick

Аз с цел да е по-малко вреден разреждам шампоана с вода и мия само по веднъж.

И аз правя така. Немислимо е да си измия косата само с вода. Опитвала съм, но омазняването не се измива, а се разпределя равномерно по дължината на косъма и става... Sick

Общи условия

Активация на акаунт