Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 589
  • 310
  •   1
Отговори
# 45
Момичета прочетох една от темите за Тривитаминола и съм удивена от ефекта, който има върху косата. Нямах възможност да пречета всички теми, за това се надявам да не се повтарям като ви попитам дали може продукта да се използава с купена тоест готова маска за коса, дали омазнява косата(понеже моята е предразположена към омазняване)?  Последния ми въпрос е дали е възможно да пада боята на косата от нея?

Омазнява косата, да. Не знам някой от нас да го е използвал с готова маска. Те престояват на косата 5-10 мин, а тривитаминола се държи от 30 мин до 2 часа. Може и да пада боята. При всяка коса е различно.

Игуанче, косата ти продължава да расте и да хубавее!  Hug

# 46
Е, тя сама си изсъхва Grinning 
Ох, моята съхне с часове  ooooh! ако се изкъпя в 10 вечерта сутринта в 6 е още влажна ...старая се да не ползвам сешоар, но е много гъста, косъма е дебел и зимата не мога без да си помогна в сушенето.

# 47
  • В полите на Пирин планина
Ето ме и мен в новата тема  Grinning

Игуанка, косата ти е супер  Peace

И аз слагам една нова снимка / която може да сложиш в албума / , защото доста отдавна не съм ви показвала моята коса : http://media.snimka.bg/4044/014342397.jpg

Едва ли от бадемовото масло коста ще вземе да хвърчи, дори напротив - то я заглажда, MeRiTo`

Освен това си мисля, че ефект от домашните маски не се вижда незабавно, а след доста постоянство, особено, ако косат е увредена ...

# 48
Ееей  smile3501 БРАВО!
Обожавам дълги, рошави коси. Изглежда лека и ефирна (такава ли и?), а къдриците как ги постигна? а пепелива ли е на цвят или на мен така ми се струва? на колко дни е?(прясно измита или..)
...уф че питам  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 49
  • В полите на Пирин планина
Мила от Марс веднага отговарям - косата ми е с тънък косъм и да - много е лека и мека. Къдриците са естествени, цветът- също - моята фризьорка го нарича "лешник". Аз бих казала, че е светло кестенява и с пепелен отенък, да. Току-що е измита и изсъхнала и я щракнах  Grinning
Не издържа дълго в този вид - смачква се след сън и затова ползвам пяна за коса. Доста бързо ми се омазнява и я мия често.

# 50

Едва ли от бадемовото масло коста ще вземе да хвърчи, дори напротив - то я заглажда, MeRiTo`
Ами явно при мен или не действа или трябва да си купя и специален шампоан.. Да предложите нещо?  newsm78

Е, тя сама си изсъхва Grinning 
Ох, моята съхне с часове  ooooh! ако се изкъпя в 10 вечерта сутринта в 6 е още влажна ...старая се да не ползвам сешоар, но е много гъста, косъма е дебел и зимата не мога без да си помогна в сушенето.
А мойта коса е тънка и изсъхва за няколко минути, което пак не е добре, защото не искам да ми е толкова тънък косъма, но какво да се прави.. Sad

# 51
Lady Incandescent, за първи път виждам пепеляво руса коса с такъв блясък, поздравления   bouquet Аз пък, винаги съм си мислела, че си червенокоса, може би заради аватара ти  newsm78 Моята коса също е с много тънък косъм, затова спрях да я правя прекалено светло руса и сега съм на по-щадящи цветове.

Някой питаше за изследвания за щитовидната жлеза - хормонът TSH се поема от касата, но антителата ТАТ и МАТ не се поемат, а те са важни, за да се установи наличието на хипофункция на жлезата вследствие автоимунно заболяване - Хашимото. Много често косопадът се дължи именно на това заболяване  Peace

# 52
  • в моя свят
Аз днес си набрах коприва,направих си отвара.В момента съм с маска с тривитаминол и като се измия ще полея с копривата.Дори мисля да сложа отварата в леген,защото косата ми е дълга и да я подържа така в копривата няколко минути,а не само да я полея.

Относно копривата търсих нещо друго,но попаднах на това  Някой ползвал ли го е и добри ли са отзивите?

# 53
  • София
ell_ell , Писана - благодаря!

Утре ще се подстригвам и после започвам с чесъна и тривитаминола.

# 54
Анч,как разреди миенето?
За маската на елсев anti cass-ами,пробвах я веднъж,нищо особено не е.

# 55
Здравейте Hug.Аз не съм се вясвала от месеци, но вече по-честичко ще посещавам темата.От 15 дена не кърмя вече малката и най-накрая мога да си купя тривитаминола smile3508

Иначе маска не съм правила цяло лято- много несериозно от моя страна.Не съм я подстригвала от май месец, бях и на море и сега трябва малко да я подстрижа.

Бях ви споменала, че в люлин-2 продават Виалитона.Нали няма разлика дали ще взема него или АДЗЕ-то?

А Мис Арк къде е изчезнала newsm78

# 56
Пак моля за помощ,кога да запиша час за подстригване този месец, според луния календар,за да ми расте по бързо косата.Помагайте!!!

# 57
Реших и аз да си пусна косата да я видите:  #Silly
http://i294.photobucket.com/albums/mm105/nelly_tss/SP_A6358.jpg

И още една:
http://i294.photobucket.com/albums/mm105/nelly_tss/SP_A6380.jpg
Тази снимка не толкова заради косата, ами я вижте отзад кой ме гледа странно  hahaha К'о си вика: "Тая луда ли е?"

Blush Blush

Iguanke , моля те, добави първата снимка в албума   bouquet

# 58
Момичета не издържах да не ви се похваля.Взех си бразилската маска LORYS с чесън и косата ми стана разкошна.По принцип се изрусявам от 8 години и косата ми е много изтощена  с тънък косъм.След нея всичко се нормализира(поне на вид)Останах много доволна-действа страхотно на косата ми+ефтина(6 лв.)+ голямо количество(1кг.)Препоръчвам ви я Hug

п.п Русокоска косата ти е много хубава и жива.Само дето очаквах да видя руса мацка а то излезе че си тъмнокоса  Laughing

# 59
Качих снимките  Hug и двете са мн. хубави  Peace
русокоска , кучо как гледа  Blush Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт