Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 566
  • 310
  •   1
Отговори
# 30
аз бих я поскъсила и подхранвала  Peace русокоска
Масло от авокадо -
Това е едно от маслата с най-богат състав заедно с него от плода се извличат мастноразтворимите витамини A, E и D, плодови екстракти, макро- и микроелементи. Особено е подходящо за суха и чувствителна кожа. Лесно попива, комбинира се във всички видове маски за посочените типове кожа. Благодарение на богатия си състав, маслото от авокадо възстановява нарушения в резултат на стареенето липиден баланс на кожата. То допринася за синтеза на нови колагенови връзки. намира широко приложение в козметиката за чувствителна кожа.

от тук http://bglog.net/Zdrave/10774

аз също си купих преди време на лореал интензив маската  Peace още несъм стигнала обаче до нея. Аз поне много я харесвам.
Благодаря ви за хубавите думи  Hug
мила71, ти с направление ли ще си изследваш хормоните или платено? Интересува ме за 1 позната.   bouquet

# 31
Хъм, за маслата ан Икаров съм доста скептична  Thinking- да имат  в тях масло- например и маслото от авокадо има и масло от авокадо, но съдържа и други примеси. Бях си взимала преди година  или две масло от шии- еми на съдържанието пише- масло от шии, и и имаше и глицерин и други масла, доста от които много синтетични,  и не пише кое колко процента е,  което значи,че чистото масло може да е 1 % , а другите 99 % -  ужас . Shocked По добре използвайте зехтин , поне знаете че е чисто растително масло.

Аз си правя често маска само от топъл зехтин- действа страхотно.
За маслото от ший- ползвам това ,но е от чужбина -

Видях страхотни коси и резултати - Браво Момичета- не се отказвайте, продължавайте, вдъхновение за сте за всички нас.  Hug Hug Hug

# 32
русокоска 2951, Игуанка, благодаря за информацията   bouquet

Зинеида Гипиус аз ползвам редовно зехтин, но от време на време сменям с масла за по-добър ефект и съм доволна.

# 33
Момичета сега съм нацапана с чесън,тривитаминол и бадемово масло.Надявам се миризмата да не е много след това Outta Joint.След малко ще мия и ще споделя Wink

# 34
...По добре използвайте зехтин , поне знаете че е чисто растително масло.
Laughing  Laughing  Laughing радвам се да го прочета, защото и аз карам на този принцип  Peace  Peace  Peace
...дори сега съм намазала мъжа ми...а той довоооолен, че го обгрижвам - масажчета на главата...маски  Mr. Green Оставя се всичко да му правя  Wink

Да ви се похваля, че вече втора седмица издържам без да съм ползвала шампоан  Peace през 2-3 дни си измивам косата с : хума и яйце; к.мляко и сода; мед и плод...
Но се чудя след като си направя някоя мазна маска май ще трямба да отмия с шампоан  Thinking

# 35
...По добре използвайте зехтин , поне знаете че е чисто растително масло.
Laughing  Laughing  Laughing радвам се да го прочета, защото и аз карам на този принцип  Peace  Peace  Peace
...дори сега съм намазала мъжа ми...а той довоооолен, че го обгрижвам - масажчета на главата...маски  Mr. Green Оставя се всичко да му правя  Wink

Да ви се похваля, че вече втора седмица издържам без да съм ползвала шампоан  Peace през 2-3 дни си измивам косата с : хума и яйце; к.мляко и сода; мед и плод...
Но се чудя след като си направя някоя мазна маска май ще трямба да отмия с шампоан  Thinking

Със сигурност...  Peace иначе косата после става ужасна, поне при мен

# 36
Здравейте Simple Smile!Вчера си взех хума за коса.Косата ми е в ужасно състояние изгорена и накъсана цялата още от горния пласт.Кажете ми някоя рецепта и продукти,които да смеся с хумата за да ми се пооправи косата  Confused и да расте защото не ми расте а се къса Sad

# 37
  • София
iguanka - утре ще ходя до личния и после ще пиша как точно ще стане. За щитовидната знам, че е от здравната каса, понеже една приятелка скоро прави.

ell_ell  - чесънът отделно ли го втриваш или го смесваш с маската с тривитаминола?

# 38
Здравейте Simple Smile!Вчера си взех хума за коса.Косата ми е в ужасно състояние изгорена и накъсана цялата още от горния пласт.Кажете ми някоя рецепта и продукти,които да смеся с хумата за да ми се пооправи косата  Confused и да расте защото не ми расте а се къса Sad

Не мисля,че хумата е най-добрият избор щом ти е толкова изтощена косата.Вземи си два вида масла от аптеката и ги разбъркай с кис.мляко лъжица мед-това за корените,а по дължината топъл зехтин+бадемово масло+подхранваща маска,каквато си ползваш и увиваш в шапка за баня и стоиш поне два часа.После да се похвалиш дали ти помага Hug

# 39
Момичета прочетох една от темите за Тривитаминола и съм удивена от ефекта, който има върху косата. Нямах възможност да пречета всички теми, за това се надявам да не се повтарям като ви попитам дали може продукта да се използава с купена тоест готова маска за коса, дали омазнява косата(понеже моята е предразположена към омазняване)?  Последния ми въпрос е дали е възможно да пада боята на косата от нея?

# 40
Момичета, на коя дата трябваша да се подстригваме тоди месец за да ни расте по бързо косата,според луната?Нещо не ще да ми отвори страницата  comp03  comp03  comp03

# 41
mila71 аз смачках чесъна и после го смесих с маслата,но така неможах да си намажа хубаво скалпа,защото чесъна падаше.Съветвамте да го направиш поотделно,за да ти е по удобно.За другия път ще знам.Между другото миризмата след като изсъхне косата я няма.Е и аз я намазах с доста неща,за да немирише:балсам без отмиване,спрей за обем и парфюмче Wink

# 42
Да питам нещичко... може ли след като съм се изкъпала и косата ми е изсъхнала да сложа хининова вода и след като тя попие и изсъхне да сложа себорал форте.. или обратното? Confused

# 43
Според мен няма смисъл да слагаш и двете.
Редувай ги.
...и и и по-добре втривай във влажна коса, защо първо си я изсушила  newsm78

# 44
Според мен няма смисъл да слагаш и двете.
Редувай ги.
...и и и по-добре втривай във влажна коса, защо първо си я изсушила  newsm78

Е, тя сама си изсъхва Grinning Следващия път ще пробвам във влажна коса да видим как ще е. Като се измия с шампоан или след бадемовото масло и косата ми като наелектризирана, но не точно.. а и преди си беше така де, всеки косъм за себе си. Не съм сигурна, че бадемовото масло прави нещо, но ще видим, още съм в началото Grinning Иначе като сложа от хининовата вода в корените и после леко по цялата коса и косъмчетата са си едно за друго, а и косата ми е мека по принцип и така изглежда идеално Simple Smile
Тука гледам някви други масла предлагате за суха, накъсана и пр. коса.. ще пробвам и аз някое друго и се надявам да има ефект Simple Smile
Iguanka, косата ти изглежда перфектно просто, винаги съм искала такива къдрици да имам, нищо че никакви нямам Grinning Просто ми е леко начупена косата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт