Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 592
  • 310
  •   1
Отговори
# 15
Mea`culpa по принцип го има във всеки ветеринарен кабинет.Но ако си във Възраждане го има и в зоомагазина на Калоян.Както и в зоомагазина на ул.В.Левски до кафе Ултра. Peace

iucka   по принцип и в къната има вредни оцветители.Само да попитам къната оригинална индийска ли е или я купуваш в България?И до колко си сигурна,че е само билкова ако е оригинална?Питам,защото на мен ми се налага да я боядисвам,но за сега оставам на боя колкото и да ми се иска да си го спестя на косата няма как имам доста бели косми. Rolling Eyes
Иначе косата ти е  уаууу.  Grinning

Благодаря ти, kloie   bouquet
Още днес ще прескоча дотам и ще си взема Simple Smile
Хубав ден!

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 13:12 от Mea`culpa

# 16
И аз съм "запис". Правя маската за 4ти път...но не мога да намеря газ в немско... също така ме е страх от мас-та засега. ползвам разни масла(бадемово и много ароматизиращи) към тривитаминола, оцет балсамико, зехтин, жълтък и ром. Също така докато съм с нея си пийвам алкохолец за пообряване на кръвообръщението. Кажете моля някаква хубава купешка маска, с която да редувам. Но да е на по-известните фирми за да я има и тук. Много исках маската на миосотис с плацента, но я няма тук.  Sad Вманиачила съм се в идеята за дълга коса.

# 17
iucka индийската къна ,която се продава тук съдържа доста вреден оцветител.това пак според специалистите в бранша .Е,ти рядко я боядисваш,което е добре.
На мен ми се налага на месец и половина,ама какво да се прави. Rolling Eyes

Искам само да те питам нещо ,имам съмнения ,че си една мацка от Борисовата градинка  Wink разхождаш ли там бебо? То такава коса се забелязва . Grinning

Mr. Greenkloie  Aз съм , аз съм. Той по-точно бебо ме ражхода  Joy, ама както и да е  Joy .

# 18
досега не съм следила темата и сигурно е казвано аз искам да попитам за продукт или маска за по бърз растеж на косата и против цъфтене,защото сега съм подстригана на каре,но искам зимата косата да ми попорасне. . .мерси предварително

# 19
Момичета ,като по-компетентни от мен  искам да ви попитам ,дали косата може да се мие с глицеринов сапун ? Скалпът ми се поресъши от маската с хума  Tired (по принцип е доста мазничък ,не знам какво му стана)  Rolling Eyes Blush

# 20
  • София
A aз искам да питам който си няма домашна мас и домашна ракия какво да прави?  Rolling Eyes

# 21
  • в.преслав
 Който няма мас я заменя със зехтин или други масла,а ракията с някакъв друг алкохол-водка,коняк,ром.

# 22
Момичета да се похваля Rolling Eyesднес две познати като ме видяха и двете ми казаха,много ти е пораснала косата PeaceА честно казано,аз си забелязвам само блясъка и здравия вид,който има.Дължината май ми е все същата,аз и подстригвам често връхчета.
С тривитаминола се мажа от месец и половина ,и имам още малко да свърша и в почивката мисля да се мацам с маслото на икаров.
Какво ще кажете или да я оставя да си почине от всякакви масла Thinking?

# 23
не успях да си направя маска  Rolling Eyes
набързо една снимка

http://img7.imageshack.us/img7/2279/p1280837.jpg

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 22:52 от iguanka

# 24
iguanka  Hug Hug HugНе съм срещала такава коса Peace
Браво за поддръжката HugОпределено си личи,че полагаш доста грижи за нея.Много ми хареса Wink
Ще накарам някой да снима моята косица и аз да покажа Wink

# 25
полагаХ грижи, от няколко месеца сама расте и хубавее Embarassed нямам време нито за маски, нито за нещо друго за глезене
за омекотяване ползвам балсама на Елсев с пчелното млечице  Peace хем аромата му ме прави `щастлива`  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 26
  • Бургас
Абе хора как ги изхранвате тези коси?Разкош !
Игуанка,страхотна е ! Дълга ,лъскава ,хубава. Heart Eyes
Аз има да чакам...никога не съм била с такава дължина. Blush

# 27
Игуанка, страхотна коса, поздрави!  bouquet Много ти е лъскава, освен това ми се струва, че доста е дръпнала на дължина. Ох, дано и моята някой ден стигне такава дължина, супер ти е  Heart Eyes Между другото и аз ползвам Елсев с пчелно млечице, от него косата ми е много лъскава, освен това наистина ухае прекрасно  Crazy
Сега едно въпросче - купих си масло от авокадо на Икаров - някоя от вас палзвала ли го е и съответно какъв е ефекта? Аз все още съм само на масла и зехтин, мисля че чудесно ми влияят на сухата коса.

# 28
  • София
И аз се записвам да чета темата, че косопадът много се засили и вече е заплашително..... Sad
Отгоре и отстрани е много оредяла и дори се вижда главата. Досега никога не ми се е случвало.
В понеделник мисля да ходя на лекар, за да изследвам хормоните. Ще започна и маската с тривитаминола.

iguanka  - косата ти е наистина разкошна, това си е Божи дар!

# 29
Игуанка, страхотна коса, поздрави!  bouquet Много ти е лъскава, освен това ми се струва, че доста е дръпнала на дължина. Ох, дано и моята някой ден стигне такава дължина, супер ти е  Heart Eyes Между другото и аз ползвам Елсев с пчелно млечице, от него косата ми е много лъскава, освен това наистина ухае прекрасно  Crazy
Сега едно въпросче - купих си масло от авокадо на Икаров - някоя от вас палзвала ли го е и съответно какъв е ефекта? Аз все още съм само на масла и зехтин, мисля че чудесно ми влияят на сухата коса.

Аз съм го ползвала, подобно е на бадемовото масло. Не видях кой знае какъв ефект от него, ама тя мойта коса от нищо не става по-хубава. Изръсих се 30 лв. за абсолют рипеър на лореал ползвам я от 3 седмици... ефект никакъв. На дължина дълга е ... почти до кръста, но просто не мога да се оправя с нея, бухва, без блясък е, проскубана седи.. не знам вече .. май ще я клъцкам до раменете ии това е  Crossing Arms

П.С. Iguanka Страхотни къдрици. Ех.. да имахме всички такива коси  bouquet

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 11:07 от pycokocka2951

Общи условия

Активация на акаунт