Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 24 317
  • 310
  •   1
Отговори
# 255
На Baby Love с лайка и пантенол.С него си мия косата.
Къде мога да го намеря - в аптеките, по магазините? Като че ли не съм го срещала, а и аз ползвам предимно детски шампоани  newsm78

# 256
Здравейте, момичета.
Не пиша в темичката, но редовно ви следя. Реших все пак да се включа с един коментар, колкото да се отчета и аз.
Книжката за косата сигурно е много интересна, определено бих си я купила.
Видях хубави коси, поздравления!
Искам да попитам за въпросните ролки за коса. Тъй като косата ми е по-дълга, съответно по-тежка и по-права, сериозно съм се замислила как да й върна къдриците. Поради липса на време от два месеца си мия косата вечер, подсушавам добре, нанасям лосионите и си лягам. На сутринта косата ми най-често е леко влажна, понякога стърчаща, но най-често на едри къдрици и с много обем. Определено ще се снимам като се прибера в БГ и ще ви се похваля. За съжаление обаче ефектът е временен, още повече, че не слагам никакви стилизанти.
Много се отнесох, но...мисълта ми беше от кои ролки сте доволни, как ги използвате, какви стилизанти ползвате и разресвате ли изобщо косата след това.

И моятя коса е дълга и имам проблеми когато искам да я понакъдря-използвам стилизиращо желе на Лонда и съм много доволна от него,защото не  е  силна фиксация и косата стои естествена.На долните кичури,които са по-дълги слагам от чупещите се ролки,а на горните,които са по-къси слагам от термо-ролките,но не ги загрявам.Като ги слагам в този ред ми е удобно да спя и като ги сваля ми харесва как си застава косата

# 257
Здравейте момичета   bouquet Следя темата от месеци,но много рядко пиша.Искам да Ви попитам продава ли се още в магазините крема за къдрава коса на Sunsilk,защото не мога да го открия  newsm78 И да ми препоръчате някакъв крем или флуид(да не е пяна) за къдрава коса или за начупване на косата  Thinking Благодаря предварително на отзовалите се  Hug

# 258
  • в.преслав
Аз имам течен фиксатор на Уна,с него добре се начупва косата.Saphir също има такъв фиксатор и той ми харесва.И двата продукта са на Кристиан оф рома.И двата съм ги пробвала доста пъте,но с дифузер понеже косато ми е права.На къдрева коса ще стане още по-хубаво и добре.И двата продукта миришат страхотно и косата не е така гадно както с пяна.

# 259
  • В полите на Пирин планина
Присъединявам мнението си към tornadoto katrin - и аз съм ползвала и двата продукта и косата става доста къдрава от тях. Моята е чуплива, а ефектът от тези течни фиксатори е подчертаващ и оформящ къдриците  Peace

# 260
  • Бургас
На Baby Love с лайка и пантенол.С него си мия косата.
Къде мога да го намеря - в аптеките, по магазините? Като че ли не съм го срещала, а и аз ползвам предимно детски шампоани  newsm78

Baby Love го има във веригата на dm.Той е техен продукт.

# 261
Мия си косата вечер, защото в момента съм ограничена от към време и нямам друга възможност. Вариантът е да я суша, но предпочитам схванат врат пред цъфтяща коса.

Момичета, интересува ме след като вече имате къдриците колко време ви издържат?
Аз ползвам най-често крема на Сънсилк за къдрава и чуплива коса и съм доволна. Ако не си реша косата, а само дооформям, косата ми изглежда добре 2-3 дни, но пък на места доста се оплита и започва да стърчи. Другият вариант е да си реша косата, но тогава пък имам     коса с "чупки". Мия си косата на 3-4 дни само за да изглежда оформена. Не ми се иска да я мия по-често.

# 262
Аз се мия почти всеки ден, откакто се помня. Иначе не се чувствам комфортно и косата все още си ми е на главата  Flutter Не мисля, че честото миене вреди кой знае колко, особено ако човек се грижи за косата си. Иначе и моята се заплита на някои места и стои неестетично, ако не я разреша, но повторно добро оформяне, без измиване не постигам. Някак си косата ми се сляга и става солъстена. Явно това е "приоритет" на тънките и меки коси.

# 263
  • в.преслав
Първо да оспамя темата и да ви кажа,че вчера беше сватбата на Аничка.Пожелавам и много любов и семейно щастие.Дано да се сети да пусне снимки и да и видим прическата.
   Иначе в петък си вземах шампоана от диамантената серия на Алфапарф,да пробвам и него.На първо четене много ми хареса.След още няколко ползвания ще взема окончателно решение,кой ми харесва повече-този или от бамбуковата серия.Трябва да си взема и от кристалите.Те поне са добра инвестиция и ми стигат почти за година.
 Довечера ще се намажа със стимуланта.Фризьорката докато ми се кефеше колко много ми е пораснала косата и доста ме е поскъсила,но тя и без това доста и бяха изсъхнали и нацъфтели краищата.Започнах да пия и Герикапс.От един месец не пуша.Така,че се надявам като се изчисти организмът ми от отровите дето съм го напълнила с тия цигари косата ми и кожата ми да придобият по-добър вид.

# 264
Нищо не може да стане на косата заради честото миене, единствено да се омазнява по-бързо, но пак зависи от косата. Пишете, че било хубаво веднъж да се мие с жълтък, бихте ле ме обяснили как точно и колко се стои , че моята я мия през 2 дена и искам да опитам

# 265
Нищо специфично няма в миенето с жълтък - отделяш го белтъка, разпеняваш леко в дланта и нанасяш на косата - търкаш, той прави пяна и плакнеш. Пробвала съм, но жълтъкът има специфична миризна, която не ми е приятна да стои по косата ми.

Честито на Аничка   bouquet Пожелавам много семейно щастие  Hug

tornadoto katrin определено ще има ефект върху кожата и косата, това че спряла да пушиш  Peace Успех.

# 266
Момичета дайте съвет за продукт за косопада,освен чесъна.Но да се купува от чужбина(испания).Маските с чесън не помагат,поне сега,в началото намаляваше,а сега пак си пада доста усилено.
Честито на Аничка,любов и разбирателство  bouquet

# 267
Чувала съм, че ампулите против косопад на VICHI са много ефикасни, също има и някакъв тоник или спрей - http://www.framar.bg/product.php?cat=%CA%CE%C7%CC%C5%D2%C8%CA%C0 … C8&ses_cat=56

# 268
Чувала съм, че ампулите против косопад на VICHI са много ефикасни, също има и някакъв тоник или спрей - http://www.framar.bg/product.php?cat=%CA%CE%C7%CC%C5%D2%C8%CA%C0 … C8&ses_cat=56
От тези ампули никакъв ефект не видях-хвърлени пари на вятъра беше при мен Naughty
На всеки различно му действат,при мен не се получи за съжаление Wink

# 269
Аз не съм ползвала - една приятелка беше доволна, затова ги споменах.
Лично аз предпочитам домашни "илачи" - като например отвара или настойка от коприва против косопад.

Или Себорал Форте.

Общи условия

Активация на акаунт