МАРТенско човече седнало седи и се пробва да пълзи !

• 10 866
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Днес ми е ден за спам явно  Mr. Green
За пода щях да казвам, Айрис ме подсети. Според мен не е добре да се мие всеки ден с препарати. Само с водичка пак става, пък с препарат - веднъж в седмицата най-много. По този повод съм решила за новия апартамент да вземем един Steam Mop, свеки много го похвали. Тъкмо като се преместим и звяра ще е почнал да пълзи, така ги виждам аз нещата, като го гледам как вири гъз постоянно  hahaha

# 151
Steam Mop не става за паркета - или поне аз го пробвах на нашия, ако го движиш постоянно, става, но го оставих за няколко секунди на едно място, за да преместя от един контакт на друг и веднага се отбеляза на паркета, развали ми покритието точно там.

# 152
  • София
 Ей, ще се видя в чудо скоро. Направих сума еко пюрета, а моят човек иска да яде нашите манджи. Laughing Оня ден едва изяде едно пюре омешано от половин хипарско и половин мое, а после като се загледа в телешкото с картофи, дето го беше сготвила баба му... Баща му му намачка и като започна да яде и да пее от радост... Laughing Laughing Няма такъв кеф ви казвам. Ама не трябвало с олио... ми нека някой да му обясни, че не трябва. На него си му е вкусно и си го иска. И му нямаше нищо.
 Зеленко, чувствам, че ще ходим на пикник на Витоша, щото нещо желаещи за по-далечни пътувания липсват.
 Ние тръгваме на море в петък- за пет дни. Да видим как ще го понесе диването.

# 153
  • София
Честито на всички месечинковци   bouquet
Incognito, на водна баня на чешмата или в някое заведение пак така  Thinking
Elg, благодаря отново. Богати силно казано Rolling Eyes , доплащах си, за да взимам сега повече.
Да си похваля послушното гардже още веднъж, от 2-3 дни лази...като гущерче, дупето тежи  hahaha
Взехме 2 пъзела, подобни на този на baby_moni и бебка се вихри върху тях на земята
Elwing, ние също не сме вадили снимки на хартия.

# 154
 Hug
да се отчетем от днешната консултация вече сме 6900 и 65 см ,на мен малко ми се струва,защото около нас са само едри бебчета   Simple Smile
Честито на всички порастващи бебоци  Heart Eyes  bouquet

И да питам нещо,кога мислите,че е подходящ период за '' трябва да се научиш да заспиваш сам '',на много места чета,че след 6-7 месеца е хубаво да се научи да заспива само,а и като се събуди вечер да не скачаме веднага,а да го изчакаме да се унесе сам  newsm78,което за сега при нас е невъзможно,че не се ли отзова ведага и такъв вой се наддава  ooooh!
А спомняте ли си по време на коликите като обсъждахме едни черни ''трънчета'',които излизат при масажа  newsm78,е на нас още ни излизат,2-3 вечери в чудо се видях,така ми боди под ръцете,с майка ми се пулехме е така  #Crazy

Само ние ли не обичаме по-корем  Rolling Eyes,като го сложа за момент му е интересно и вири глава,но бързо му омръзва и завира глава в чаршафа и се започва едно хленчене  ooooh!,думи нямам  Laughing

# 155
ТаняР, не всяко столче става за монтиране обратно - трябва да е специално указано, че може. Това на Макси Кози Приори, например, което имаме - не може, води се forward facing.

Наистина ли не става обратно  newsm78 Аз защо си мисля, че съм го мяркала по разни филмчета обърнато обратно  Rolling Eyes
Ако не става, другото, което съм харесала е на Конкорд  Peace То със сигурност става. Гледах го  на филмче как се обръща  Grinning

И аз се пробвам да я оставям Мира сама да заспива  Rolling Eyes Имаме променлив успех - някой път става, друг път не. Пробвам се и да я отучвам от заспиването с цокане. Вече гледам, като се е наяла, да я отделям от гърдата и да си заспива след това  Rolling Eyes Не знам до къде ще стигнем  newsm78

# 156
kikoikris, ние сме същите - стои малко, като я обърна, щото сама не ще , уж и е интересно, пее си, зяпа и след минута-две хоп и се обърнала пак по гръбче с усмивка до ушите  Grinning. Просто не и е кеф.Аз и за това си мълча по въпроса за пълзенето - явно моите деца не пълзят  Mr. Green Никол се научи да пълзи след годинката, след като отдавна ходеше стабилно  CrazyКато гледам, и това няма да пълзи.

И да се възмутя  Crazy - днес отидохме до този магазин MOBBO, до Пигис Хаус, мебелен, че имало евтини детски стаи, да видим за някое двуетажно легло. Всичко ОК, ама магазинът на 2 етажа и познайте дали е пригоден за колички   Crazy - едни широки стълби до горе, ама който е с количка да го  Whistling Ние бяхме с майка ми и Никол и трябваше да го разглеждаме на 2 смени. Е..ти европейският съюз. Майка ми особено се възмути, чак се скара снякаква от персонала/ дето кво е виновна, ама.../.А и нали скоро се върна от щатите, та още е много чувствителна за тия работи/ там няма просто магазин, който да не е пригоден за колички/. Та така, хубава работа, ама българска, дето се вика.Аз се чудя, няма ли някакви стандарти вече, поне за големите магазини?

# 157
jivotinche, по принцип не топля пюрето, когато го отварям за пръв път. После като го извадя от хладилника е неизбежно. Благодаря за идеите за затопляне Peace

# 158
Радослав от новороден заспива сам в кошарата. Peace Ама аз неведнъж съм го казвала, де... Laughing е, имаше някакъв период когато се разнасяхме на ръце, ама отмина за седмица-две.Сега след банята си яде млякото, играем си малко и после хоп-в кошарата.До половин час е заспал. WinkАз естесвено го наглеждам, ходя до кошарата, милвам го, пея му песничка, той ми се смее и така...Напоследък забелязвам, че когато през нощта се събуди, почва да си гука нещо поглежда към нас и дали разбира че спим(аз естествено се събуждам и стискам очите) Mr. Green гледа ни малко време и пак си заспива. Laughing
Ох, обаче тая вечер видяхме зор.... Confused бяхме го оставили на баба му а ние бяхме на рожден ден.Миличкият много плакал, от какво това незнам, та ми се обадиха и си дойдох по спещност  Twisted Evil Направих му 40 гр.мляко и заспа веднагически.Дали от зъбите така незнам...

# 159
Айрис, и Бодливка преди това, разбирам какво искате да кажете това с ракията - разбира се, че е решение, но тя за малките действа направо като опиат, а не, че просто облекчава болката и от това заспива. И естествено, че от една капка няма да се увреди чак толкова, но за мен въпросът е принципен. Не бих дала антибиотик за настинка, въпреки, че ще я пресече веднага, не бих пила 2-3 чаши вино, за да може чрез кърмата да го унесе и да спи цяла вечер, не бих дала панадол за по-спокоен сън, защото мрънка. В книжките има достатъчно умни, практични и пак бабини рецепти, които изискват внимание от родителя, а не една дозичка вълшебство и проблемът е решен.

За спането е на периоди. И на гърда се приспива, а ако както се приспива се разсъни нещо, го местя в леглото, гука гука и заспива. Е, някой път и мънка, ама тикам бибата и го мъча Simple Smile Приспива се на гърда общо взето като ме домързи да го оставя и да се навъртам половин час, докато мрънка.

# 160
  • София
Айрис, и Бодливка преди това, разбирам какво искате да кажете това с ракията - разбира се, че е решение, но тя за малките действа направо като опиат, а не, че просто облекчава болката и от това заспива. И естествено, че от една капка няма да се увреди чак толкова, но за мен въпросът е принципен. Не бих дала антибиотик за настинка, въпреки, че ще я пресече веднага, не бих пила 2-3 чаши вино, за да може чрез кърмата да го унесе и да спи цяла вечер, не бих дала панадол за по-спокоен сън, защото мрънка. В книжките има достатъчно умни, практични и пак бабини рецепти, които изискват внимание от родителя, а не една дозичка вълшебство и проблемът е решен.
Peace и вече млъквам по темата  Stop , както и за храненето. Точка от мен  Simple Smile
Нинче, завиждам ти. При нас рядкост е да заспи сам, ако за самостоятелно въобще може да се води заспиването в кола например. 

# 161
Само ние ли не обичаме по-корем  Rolling Eyes,като го сложа за момент му е интересно и вири глава,но бързо му омръзва и завира глава в чаршафа и се започва едно хленчене  ooooh!,думи нямам  Laughing
[/b]

Whistling днес даже заплака ooooh! а аз си мислех че ще се радва на новия пъзел Close

да ви кажа какво чух на скоро,при кърмачки без цикъл било по-трудно зачеването (не невъзможно) някой знае ли нещо по въпроса,че все си мисля че отново съм "хванала" Sick да взема да се уверя с един Sure Check newsm78

# 162
  • София
Мамчета, какво казват вашите педита за бънджито? На мен ми струва, че е раничко, но пък малката умря от кеф вчера. А нашето педи го няма Cry

ето ни на бънджито    http://svetlanalittleprincess.aboutmybaby.com/photo/5850927

# 163
Добро утро!

Наспах се без кака  Twisted Evil а Ади и за вода не се събуди тази нощ.. Обикновенно едната иска вода,тъкмо заспи и другата засънува нещо и докато я успокоя,хайде пак приспивай бебе.. Crazy
Да похваля Адриана,вече си свива крачетата като е по-корем и вири дупето.До сега и тежеше май..  Simple Smile

Радослав от новороден заспива сам в кошарата. Peace Ама аз неведнъж съм го казвала, де... Laughing е, имаше някакъв период когато се разнасяхме на ръце, ама отмина за седмица-две.Сега след банята си яде млякото, играем си малко и после хоп-в кошарата.До половин час е заспал. WinkАз естесвено го наглеждам, ходя до кошарата, милвам го, пея му песничка, той ми се смее и така...Напоследък забелязвам, че когато през нощта се събуди, почва да си гука нещо поглежда към нас и дали разбира че спим(аз естествено се събуждам и стискам очите) Mr. Green гледа ни малко време и пак си заспива. Laughing

Все едно аз съм го пислала,дума по дума!И с Дарина така се гледахме,никакви проблеми със заспиването в кошарата още от първите дни в къщи. Тя обаче изобщо не обичаше да е по корем,за разлика от Ади шпионката,дето като се кокори да не изпусне нещо,винаги и пада бибата.. hahaha Вчера и направих точно такъв клип.Gery Moore все забравям да ти кажа,че и аз съм забелязала,че от както спи по корем съня и стана по здрав(без пробуждания и проплаквания) и поне с час по-продължителен.Тя самата иска да спи така и аз вече не я обръщам,щото ефекта е разсънено и хленчещо човече-само я наблюдавам да не си затисне нослето случайно. Peace

Nagainaaaaa ракиите и салатите бяха в предната тема,сега вече сме на 11 стр.от новата.. Wink Кажи сега коя книжка да отворя,и с колко внимание да подходя,че да си отуча голямата щерка да си цока палеца при заспиване?!Щото май точно дозичка от вълшебния горчив лак ще свърши толкова работа,колкото аз за 3 години не успях.Нещата не винаги са толкова еднозначни.. Wink

# 164
Здравейте! Mr. Green

Благополучно сме завърнали се от баба и дядо и вече си имаме малко християнче. Laughing

Доста хора имаше за кръщенета, та се поизнервихме малко, а Рая плака много след половината на ритуала, но според мен и се спеше и като не си получи успокояващото сукане не можа да заспи и орева орталъка, но пък мина. Имаме и снимки, ще кача и ще пиша пак след като ви прочета. Mr. Green

Честито на всички с поводи за празнуване от изминалата седмица. Hug

Общи условия

Активация на акаунт