. Късно е да се поучаваме. 
накрая ще му закича 2 фиби,поне да спрат да ме питат,защото който и да го погледне,казва че по-прилича на момиче 

И после "А ма то момче било". 
Но съм забелязала,че е до вкус,а не само до гъстота.Колкото и да го разредя,не променя ли вкуса като добавя друго нещо,не близва. 
Мария е плачкала, ама е сладурана. 
Лигавя се, разбира се, ама може ли цяла тема за блузки и чаршафи да изпишем...

Тогава го разпознавам, че ми говори 
Отваря си широко устата и се покашля няколко пъти,след малко отново,докато де дойда при нея.Днес цял ден си правих експерименти(без да казвам на мъж ми) и той като си дойде вика отивам да правя АМ и аз се изнизах от стаята и тя започна да кашля докато не влезе мъж ми при нея.

та да кажа(Мънки),че когато нещо се прави организирано,следва да е работа в екип.Аз поне така го разбирам.
Иначе си права,това все пак са бебета за колаж в тема на форум,не за корица на Вог.

ние направо си имаме една отделна клавиатура, която си стои в кошарата, защото сме същите
. Сега обмислям да й купя дистанционно за телевизор, защото и от него пощурява, но ако е включен ТВ, много сменя програмите 

.

Пак, че толкова устисках, ама явно дето все се мъча да му спра яденето нощем на детето - на ми сега. Дано не е толкова страшно, колкото разправят. Препоръчани теми