Преди задължително си пусках бутона за правопис преди публикация. Но сега едвам имам време да прочета написаното и да си напиша моя пост, за да минавам и през този бутон
Те, така или иначе, не могат да се коригират с бутон 
Събира целия й багаж за седмица почивка
Ето такова:
Но, така е, като започнем поле-лека да понамаляваме пишещите в темата, ще видите колко лесно ще се решава всеки въпрос
за фиби
, затва ни е все едно за колажа 
Та докато му дойде времето, има бая време (към средата-края на септември), не е проблем да купя, само да не е спешно. Друг ще иска ли? 
за фиби
накрая ще му закича 2 фиби,поне да спрат да ме питат,защото който и да го погледне,казва че по-прилича на момиче 
, най-после стигнахме заветните 6 килца
/ че ги и надхвърлихме/.Вярно, че започнахме пюрета и каши, ама тя по толкова малко хапва, и то не винаги изобщо иска, че не знам дали е от това или просто си наваксва от мин. месец, но няма значение. Та вече сме 6.450 и 64 см. По стария стандарт сме си точно в нормите / на 6 м. да си утрои теглото/. 
Много неща ми бодат очите, ама от опит знам на тази тема пък какви войни стават, та за това си мълча. И то най-много се засягат точно тези, които правят най-много грешки
. Само ще кажа, че винаги си личи, кога една грешка е от бързане и случайно натиснат съседен бутон или е от незнание
/ като "Й" накрая на думите в мн.ч., разни "инджекции", случЕи и тем подобни.А и разни запетайки нацвъкани просто за красота или престиж, също
/който има сега първокласнички да му мисли...дупе да ми е яко...че няма да допусна детето ми на дърти години да пише неграмотно на родния си език/. 
Дъската става и на стълба - на мен това ми е много удобно, защото имаме високи гардероби и голяма неудобна стълба. Дъската струва според размера си от 100 до 200 лв, че май и отгоре имаха, най-малката е 100. Ютия съм си харесала на Филипс.
Смятам , че ако ще бъде колаж нека да се постараем малко, иначе къв е смисъла? Каквото решим това е , всеки трябва да се съобрази с общото решение. Така че както се реши , ние ще спазим изискванията. 

накрая ще му закича 2 фиби,поне да спрат да ме питат,защото който и да го погледне,казва че по-прилича на момиче 
Препоръчани теми