МАРТенско човече седнало седи и се пробва да пълзи !

• 10 854
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Чеестито на всики,които имат повод  Hug

Алекс-мама и ние много кихаме,сутрин му е запушено нослето,понякога и похърква,но педи каза,че нищо му няма,слуша гърдички и др . работи и каза само физ. разтвор,може и от зъбките да е,ама ако искаш го заведи за твое успокоение  Peace
за колажа каквото гласувате,изпълнявам  Laughing ,само  Laughing Laughingе чудя как да го издебна усмихнат,като види апарат и се опулва е така  Shocked и никаква снимка не става  Joy

# 241
снимки ще сложа на всички,без значение как са облечени или съблечени Mr. Green
освен всеки да сложи каквато снимка най си харесва,пък на крайния резултат ще проличи каква ни е организацията Laughing

# 242
Честито на всички, които порастнаха през изминалата половин година, както и на именниците днес! Да сте живи и здрави и много обичани!

АлЕкС-мама: ние също днес извадихме един дълъг сопол.. С извинение ако някой обядва! За 2ри път сме хремави в рамките на 10 дни. Септември иде и гледай какво става.. Аз онзи ден питах доки: каза само физиологичен разтвор и нищо друго! Simple Smile Ще се траем, няма къде да ходим.
За протокола: и нашия днес е супер крив, мрънка, та се не трае! Ужас направо.  #Crazy Отиваме до аптеката, нашия се обръща по корем в количката за отрицателно време и гледа.. какво гледа и той не знае.  newsm78

Отивам да го измия, че сега обядвахме и е целия омазан като за световно!

Това за маслото от чаено дърво е много добро!   Peace

# 243
  • София
Ами да, ето, бебе Мони даде идея и за голи бебета  Laughing Сетих се как мога да спася положението с разваления фотоап. - ще го снимам с тел.  bowuu Само остава да се реши какво ще е.
Иначе и Александър е със сополи, засега с физ.р-р ги борим.
Алекс-мама, не ги водя на д-р само при хрема. Ако има Т и се задържи повече от 3 дни тогава. Така ми е казал д-р, да не ме нападнете сега, че давам акъл да се чака  Crazy

# 244
опа,забравих да се похваля,пристигнаха ми снимките от СминкитеВи,харесват ми,качеството на хартията е добро,определено ще повторя,потретя...даже се обмислям новата поръчка Mr. Green този сайт е идеален за майки и хора които нямат време да излизат да поръчват и после отново,за да ги вземат Grinning

а голички,ще се откоряват на какъвто и да е фон Peace

# 245
Абе хора, да ви питам:

пробвали ли сте да запечатвате готово ядене в бурканчета на Хип или Бебевита, обърнати с капачките надолу. Стерилизация ще рече. Аз се чудя дали да варя тиква и да я слагам в буркани или да я замразявам на порции.. Че пробвахме тиквички (от зелените)с царевица на Бебевита - няма такава гадост! Гъстооо..., ама като сложих тиква - яде, та стой и гледай!  Mr. Green

# 246
Ами да, ето, бебе Мони даде идея и за голи бебета  Laughing Сетих се как мога да спася положението с разваления фотоап. - ще го снимам с тел.  bowuu Само остава да се реши какво ще е.

Хехехе, подкрепям  Joy Hug Peace

# 247
  • София
Анастасия22, едва ли ще стане - капачките им не са на винт, за еднократно ползване са  Crazy  Tired Май само на АМ-АМ имат винт и някаква нова серия на Ганчев, така ми казаха в магазина.
Ами ако се реши за голи бебета на нас ще ни се виждат сланинките  Blush Laughing все едно пък иначе не се виждат  Joy

# 248
Алекс Мама ако само му пърпори нослето слагам само физ. р-р( Нисита). А ако подозирам нещо друго бях казала вече 1 ампула Вит.Ц малките милиграми веднъж дневно.

ЕЛУИНГ аз също ако повече от 3 дена задържи тогава ги водя  Peace  Мога да ги заведа веднага или на следващия ден само ако има Т+ кашлица + сополи и т.н. Да ги преслушат най вече.

И сега имам един въпрос. Мисля че Веселина ще ми помогне. Искам да взема на двамата сакчета ама не ранички ами сакчета с някакви детски мотиви. Да не са големи ама да не са и малки. Омръзна ми като тръгнем на някъде по 10 чанти и торбички ooooh! чудо и половина. Така всеки да си знае сака и това е. Ние често миткаме нанякъде. Най малкото ходим почти всеки уикенд при нашите. Живеят на 10 км от Бс. И като затръгваме.... Викам си комшиите ще кажат че всеки петък напускам мъжа ми и в неделя се сдобряваме и се прибирам Joy Еми к'во да направя всичко ми трябва Embarassed
 Та ако може някой да ми даде линк към някой електронен магазин Hug

# 249
АМ-АМ са на винт,другите много гадно се затварят,по-точно едвам се затварят.

# 250
GalinaG24,а как даваш вит.C-капваш в носа или в устата?Май беше споменала в нослето,но не съм сигурна? Confused

# 251
Абе аз успявам да ги затворя, ама не знам дали ще държат. А от "АМ-АМ' не съм купувала още.. Нещо не можах да намеря подходящи за момента.
Май ще трябва да замразявам.. то се е видяло.
А за другата опция някой да се е сетил: в контейнерите за кърма на АВЕНТ. Те нали са за замразяване? Някой пробвал ли е? newsm78

# 252
Алекс Мама давам го в устата изсипвам ампулата в лъжичка и му я давам.
А за нослето преди знам че се е слагало ама от последните изследвания моята педка каза че не било хубаво.

анастасия22 аз правих пюре от праскови преди 2-3 седмици. Сложих го в бурканчетата с гадния винт и после във фризера. От другите с винта нямам, а с тез знам че не стават за стерилизация и не ми се хвърляше после готово пюре. Утре отивам при наште че ябълката е готова та ще правя пюре и сок.

# 253
ау, това моето като види, че ще пиша и пощурява. Някой път ще я оставя да си щрака на спрян лаптоп.  hahaha

Окич- като ходих до ВВ (преди 3сед) имаше и други цветове блузки (2.09лв), но не взех. На мен ми трябваше бяла и харесах 2 щампирани. Но и Васида беше ходила и каза, че са си купили всички ц hahahaцветове без розово.
И  Hug за милите думи.

за колажа- това с голите бебоци и на мен ми харесва. Пък за спора, то без такова нещо не може. В такъв голям кокошарник, не може всички да сме на една мнение. Но смятам все пак, че толкова време вече сме заедно, че е редно да се съобразим с общото мнение, нали за това са анкетите.

Хайде   bouquet, че ме чака игра с дребка

# 254
предлагам:
колаж на 6 месеца - облечени кой както иска
колаж на 12 месеца - със бели блузки
лолаж за 18 месеца - със очила

сега и да ги облечем с бели блузки няма да си личи кое е момиченце и кое момченце,все още не са се очертали като пол,а до година,момиченцата вече ще имат буйни коси #Silly за фиби

това го давам като идея

Общи условия

Активация на акаунт