/ че ми е болна тема и това, ама не е времето за нов спор май
Може и 2 колажа пък да станат/ ако му се занимава на някой, че аз не мога/.Единият в еднакви, другият-не. Както решите.
Сега пък и на определен фон
Все пак това са бебета а не кукли, снимките не се получават от раз. Достатъчно е че всички ще обличат определен цвят блуза и ще са в еднотипна поза......
тенкю за идеята, ама ще изчакам да стигна до ръба и тогава ще пробвам
таткото винаги ме отменя когато почива, като миналата нощ, и слава богу , защото тази беше най кошмарната до сега и ако предната не бях спала може би нямаше да съм жива след днешната 
А като прочета ще има майки които се оплакват че умират за сън защото бебето им станало днес в 7 и
......... Май ни се подигравате, а ?
Относно колажите и на мен ми се вижда малко шаблонно с тези еднакви цветове и пози, та всяко дете си е уникално само по себе си и може би различни снимки щяха да стоят добре, но и така пък дано се получи нещо интересно...приемам идеята, но пък вече и еднакъв фон ми звучи прекалено...
разбирам те и ти съчувствам, нищо, че Марти е от спинкащите и неплачливи бебета... безсънието е ужасно нещо...изтощително и направо аз като съм недоспала съм, като болна... Дано скоро отмине този нелек етап, да не би зъбки да са я почнали Вики? 

Относно колажите и на мен ми се вижда малко шаблонно с тези еднакви цветове и пози, та всяко дете си е уникално само по себе си и може би различни снимки щяха да стоят добре, но и така пък дано се получи нещо интересно...приемам идеята, но пък вече и еднакъв фон ми звучи прекалено...
Няма нужда толкова да издребняваме... 

Не ми изписаха никакви масажи и упражнения, защото болката не е мускулна. Мен не ме боли при движение, а при дишане 
Поне вече мога да ходя малко по-нормално. Че два дни не мърдах от дивана, та да не ме боли толкова 
Но аз имам от тези с "еластичния" връх. Аз си взех направо комплекта с две купички и лъжичка за над 4мес
Лъжичката е много тънка, мека и с еластичен връх. Много е убодна
Скоро си взех и комплект с още такива лъжички и си караме с тях. Аз ги видях тези от другия комплект с купичката с двете отделения. Но лъжичката хич не ми изглежда удобна
Винаги може да се направи колаж с просто някакви снимки, които всеки ще даде. Но друго си е да направим нещо организирано
Според мен това ще е по-различния вариант
Аз, като грледам гласуването, явно позата ще е седнали. Така, че започвам от днес да правя фотосесии на малката, та да избера накря някоя от всичките 
И вечер си лягам с нея и поне се понаспах
Ама тя наистина защо реве толкова 
На теб прилича май? 
Аз не мислех,че ще обича да се люлее,но понеже купихме на баровчедка му една съвсем обикновена за седнало положение и той се кротва вътре,че се замислих дали ще ме огрее и мен да сме навън и не на ръце. 

Мазах се с фастум гел, че на никъде... попремина оле-мале, и като почна да ми жужи един комар
побърках се ви казах. Не съм мигнала, да ме пита човек, 100 пъти палих лампата да го търся да го убивам пустия комар

Чакаме снимки и да разказваш!
Наистина понякога темата става нещо средно между чат и дневник. Като прибавим и всичките "хоп", "троп" и т.н. записи в началото и то почти не останаха практични размисли или съвети. Да, сега ще ме пратите да не чета като не ми харесва, знам. Мисълта ми е, че така се чете по диагонал и все по-често мама, която пита нещо по-съществено, остава без отговор. 
Евентуално, ако можеш да висиш някъде - разпъва се гръбначния стълб и нервът може да се измъкне. И пак ще му трябва време да мине, защото вече се е възпалил 
Препоръчани теми