МАРТенско човече седнало седи и се пробва да пълзи !

• 10 921
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
Бейби Мони,опитвах се да намеря някъде из нета нашите лъжички,с които храня Алекс и съм доволна,ама тц.На Бертони са,2 в комплект,в различен цвят.Едната е по-плоска и продълговата,а другата е по-кръгла и дълбока.Не са много дебели,дръжките им са пластмасови,а отпред са силиконови и се гънат,мекички са.Алекс много обича да ги захапва като яде и не пуска. Mr. Green
Наистина ли няма хубави в Търново? Shocked Понеже нали аз съм от Горна Оряховица (къде-къде по-малък град) и като ми се наложи нещо дето го няма тук,все до вашия допирам. Wink
А за миенето на зъбките,ние имаме това
http://family-bg.com/prX_2509.htm
Aма едва ли ще му мия още от първия зъб. Laughing

# 46
Алекс-мама,определено искат само люшкане наще диванета  ooooh!,дано да му хареса в нея  Praynig Hug
иначе имам едно питане удачно ли е да се държи млякото в хладилник за 2-3 часа  newsm78,знам че пише да не се дава след 1 час,но дали ако е в хладилник ще му стане нещо  Thinking.Омръзна ми да хвърлям мляко  Crossing Arms,а сега от тези зъби,хептен на зян става  ooooh!

# 47
За миенето на зъбите. На Маги започнах да ги мия към годинката  Rolling Eyes Взех й направо четка и паста за зъби на Аквафреш и така  Peace Тогава само те имаха по-нормални детски. Сега има много видове четки за зъби за бебета  Peace
Въобще не съм си играла с разни приставки за пръстите и т.н.  Rolling Eyes
Попринцип май се водеше, че първите зъбчета се почистват с марля  Rolling Eyes

# 48
И аз да се разпиша в хубавата ни темичка,Нинче  Hug

А Алек наистина е одрал кожата на мама Вили! Wink Само да му мисли,как ще се оправя с наплива от мацки като попорастне..  Laughing
dessiss все ти го казвам,ама пак да кажа-съчувствам ти за не-спането. spoko И аз както каза някой по-нагоре човек убивам,ако не съм поспала поне малко..То е нечовешко бе,пълен блокаж ставам отвсякъде,и котлони съм забравяла..и веро в тигана веднъж щях да сложа..Дано мине този период при Вики,че човек все пак има някакви граници.. Confused

Да се похваля, че друго си е секса без детето да спи на 1м. разстояние  Rolling Eyes

Радвам се за вас,щом така сте решили да си оползотворите вечерта. Peace Аз въпреки че поспивам след обяд(понякога само лягам за пол.час да си изпъна гърба) предпочитам да се наспя,а да не казвам че "Уикенд",дето преди го четях на един дъх,сега го мотам по цяла седмица че и повече..  Tired

Бейби Мони,опитвах се да намеря някъде из нета нашите лъжички,с които храня Алекс и съм доволна,ама тц.На Бертони са,2 в комплект,в различен цвят.Едната е по-плоска и продълговата,а другата е по-кръгла и дълбока.Не са много дебели,дръжките им са пластмасови,а отпред са силиконови и се гънат,мекички са.Алекс много обича да ги захапва като яде и не пуска. Mr. Green

Подозирам,че става въпрос за тези(снимката е на dessiss)от нашето албумче,сетих се че там съм ги виждала.

Аз взех същите(в Кауфланд бяха към 2лв.)и съм много доволна!Обират си хубаво и са с мека част отпред,не се изваряват. Peace

Мънки Рибарица е страхотно място,колкото пъти съм била все хубаво сме си изкарвали!Обаче надали ще можем да дойдем,предвид професията на тати-викат го по всяко време на денонощието а и отпуска няма много,та сложна е наща.. Tired

За колажа гласувах с бели блузи и седнали,подпрени,легнали.. Ми не обичам розово,а и като са в беличко по-ще изпъкват на цветния фон(предполагам ще са аним.герои или нещо друго детско..)

"Миенето" на зъбките става чудесно и с напръстника(със силиконови влакънца) на Ненедент(в комплект с пастата). Аз това ползвам,предимно за чесане сега.. Peace

Айде заспаха моите,отивам да хапна и да полегна поне за малко.. Tired

# 49
Аз също ползавам лъжичките на Бертони - много са удобни, а и еФтини  Mr. Green Имаме 2 комплекта, щото ядеем с по-плоската лъжичка, пък да си имаме една за в къщи, една за в количката. Бейби Мони, ако имате Кауфланд в Търново, там ги има  Peace И са толкоз 2 лв(две лъжички в опаковка - плоска и дълбока). Аз съм много доволна  Peace
Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
А, точно таквиз лъжички  Peace... то и Бодливка същото писала  Mr. Green

# 50
Ей,Бодливка,разгеле!Точно такива са ни лъжичките!
Бейби Мони,ако искаш мога да видя има ли още в нашето магазинче,дето пазарувам и да ти пратя. Simple Smile

# 51
Аз пак wavey

Цветке, това с комарите е кошмарно - вчера до 1,30 съм ги трепала в стаята. И при нас нищо не помага. Хубавото в случая е че Алек не го ядат, но пък за сметка на това аз съм цялата на петна, като далматинец smile3515 Не стига, че съм наядена, ми те стават като инфектирани, не минават по много време, нищо не помага и накрая остават сини белези ooooh!

Алекс-мама - ми Алек на пръв поглед много прилича на мен - рус, със сини очи, бяла кожа, обаче той и таткото ни е светъл и с него си приличаме (майка като го видя за първи път и вика - "ама Вили той прилича на баща ти", а аз съм негово копие). Та незнам, тези, с които се виждаме по-често викат на Алек "малък Кико" yes

Дени, честито ви християнче  Hug

Деси Hug, дано съвсем скоро Вики да почне да поспива...

# 52
                                                                                       Здравейте!

Ние се върнахме от Велинград!Ще кача снимки малко по-късно, защото имам да оправям багажа!
Беше много хубаво там и малките се чустваха много добре особенно Наталия --която не можехме да я извадим от басейна    Иначе сме добре !
Малката Ади папка и слушка!Надига се да сяда, но още не я оставям дълго време!
Hug Относно колажите и на мен ми се вижда малко шаблонно с тези еднакви цветове и пози, та всяко дете си е уникално само по себе си и може би различни снимки щяха да стоят добре, но и така пък дано се получи нещо интересно...приемам идеята, но пък вече и еднакъв фон ми звучи прекалено...
На същото мнение съм! Peace Peace

После ще се поровя в старата тема и ще дописвам.....................

# 53
Мами, тези дни попаднах на поредните филмчета с краш тестове. Но не за конкретно столче, а за посоката на возене. Такива не бях гледала до сега. Слагам ги тук да ги видите
http://www.youtube.com/watch?v=kvyIv9QVRBE&feature=fvsr
http://www.youtube.com/watch?v=ntPksBGDgFI&feature=related
Като го гледах това съвсем се навих да купувам играчки, които се монтират пред бебето в колата за забавление. И въобще няма да бързам да я обръщам по посока на движението. Казват, че до 4год трябва да са с гърб  Rolling Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=xU2jrQ4uunU&feature=related

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 17:43 от veselina_s_p

# 54
привет и от нас в хубавата тема  bouquet

за срещата - ние отпадаме

ще ми се обаче да взема отношение за бебешкия колаж - ако ще е колаж , наистина е хубаво да напрвим нещопо - организиранон и в този смисъл съм абсолютно съгласна с това бебтата да бъдат както в ена поза, така и в едняакви дрешки. По този начин ще се отличават снимките от тези, с които сме запълнили албумите и ще стане много интересен колажа и много по различен. Бялото е мой любим цвят, защотото в него ще изпъкнат сладурковците, пък наистина момчетатта и момичетата вече се познават. и не виждам какво толкова сложно има в това да си снимаш бебето в една поза и в едно обикновено бяло боди - аз като гледам повечето майки какви чуедсии правят с техниката, не вярвам че ще ги затрудни толкова. Peace а за фона, може би е хубаво да се сложат всичките на един фон, дори и да не са снимани на един фон.

Ели, добре сте си оплзотворили почивния ден Laughing

Бухта   202uu

Галина, ще ти пиша на лични, за да се разберем как да се видим, много ще се радвам

# 55
  • Варна
Здравейте,
Симона спи обеден сън повече от 3 часа (пу-пу) и това ме провокира да пиша, защото може да съм от полза за някои майчета. Значи, забелязах, че сънят и се удължи откакто започна да спи по корем (така не се върти, а заравя муцунка в чаршафите), което съвпадна и с въвеждането на кашата в 18 ч. (т.е. засища се повече). Не знам кое е от по-голямо значение, но определено има промяна в съня.
За срещата - още преговарям с татито, защото той трябва да ни доведе, но не знае дали ще е свободен (все му излизат някакви командировки). Пак ще пиша.

# 56
  • София - Рим и обратно
Най-накрая - здравейте и от нас  Hug   bouquet
Не че сме залипсвали особено на някого, ама вие на мен - категорично да!

Пристигнахме благополучно в Рим, пътувахме с кола, 2 дни, с преспиване в Любляна (страхотен град  Heart Eyes ). Бяхме с 2 коли - ние и наши приятели, за да се събере повече багаж. Малката се справи блестящо с пътуването, спинкаше прес повечето време, будеше се за ядене и пак се унасяше в колата. Преобличането по бензиностанциите беше интересно преживяване  Tired Добре че хотелът в Любляна беше супер комфортен, с бебешко креватче и хубава голяма баня, та се изкъпахме идеално след дългото варене в колата Crazy . Бях се запасила с чисти шишета, дози мляко и за двата дни, пюрета и гореща вода в термос. Абе приключение си беше. Тук бабата и дядото ни чакаха строени, голяма радост  Party
Сега имам още малко багаж да доподредя и всичко е ок. Обаче жегата не се търпи  Tired Още в 10 сутрин е 30 градуса, следобед не може и да става дума да си покажеш носа навън. Освен каката, която виси нон стоп в басейна в градината ooooh! Ние излизаме чак след 6. То и в София е горещо, но тук влагата усилва усещането за горещина и е направо една адска сауна Sad

Надявам се да успея да прочета темите назад.
Иначе Софи се чувства идеално, започна да "приказва" разни неща от сорта на "бабабабабаба....мамамамама....татататата" и подобни hahaha Мнооого е смешна и сладка Heart Eyes Скоро ще сложа и снимки  Simple Smile

# 57
Кафе с мед, браво за успешното прибиране! Много обичам Италия (въздиш).

Аз качих две снимки в албума за колажа, Тоби го има и в синьо, и в бяло. Остава само да не промените изискванията за позата.
Цял ден снимах, едва реших накрая.

http://martenichki.snimka.bg/baby/snimki-za-kolaj-nomer-2.412752.14327248
Много сме красиви! Grinning

newsm23, от какви "сапунерки" сте доволни? Има ли опитни фотографки между нас?

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 19:10 от Deziderata

# 58
  • варна
аиде и аз да се отбележа,че не съм писала от много време
Първо да честитя на всички със зъбчета и тези бебоци които вече са християнчета
Ние сме добре вече сме 65см и 7100кг  и Светослав вече е кръстен
За колажа мисля че е достатъчно да са облечени еднакво и в еднаква поза

Сега се връщам на зад да чета пък да видя дали ще успея всичко да изчета

# 59
алекс-мама,никъде не намерих хубави лъжички из Търново,то не беше Лъки ленд,Хиполенд,Евро бебе... и къде ли още не,е няма и няма,все едни смотани и големи,като за мен ooooh! тая седмица ще обиколя отново,дано да са докарали вече,че и биберони на Нук няма,все седят едни и същи,що така не карат стока,а сме голям град и големи магазини ooooh!

ние днес папкахме 80 грама ябълка на Хаме Peace и на мен ми хареса Blush

Общи условия

Активация на акаунт