МАРТенско човече седнало седи и се пробва да пълзи !

• 10 926
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ей, не ги ли приспахте вече тия деца, никакви ви няма?  Mr. Green
А тъкмо стана интересно.

И аз съм на мнението, че е хубаво от време на време да има по някой спор, щото иначе наистина става скучно.

Я да ви питам - дайте идея за място за еднодневна разходка? Само да не е Панчарево или нещо от сорта, дето е претъпкано с народ уикендите. (Аз и преди май бях питала, ама никой не ми отговори  Thinking)
Ето, казвам и аз къде ходихме вече - Мальовица и Юндола.

# 61
  • София
Здравейте и от нас. Да кажа само за одеалото за пикник, за което писах вчера, че явно е по-лошокачествено от на Танчето, защото дръжката не е много стабилна, а и по-тънко ми се струва. Но все е по-добре от другото, което ползвахме до сега, та см доволна.

За срещата или поне опита за такава обявявам 12-13 септември, Рибарица. Крисче, не се сърди, но ми се струва, че по-късна дата е неудобна и заради започването на училището (нЕкои имаме и по-големи деца), пък и захладнява, а на планината е по-студено, пък и някои други желаещи за включване може да заминат извън България, та... За съжаление, при толкова мами, дето сме тук, няма как да е удобно за всички. Казвайте кой има желание и да видим ще стане ли нещо. Моля, пишете с големи и червени букви, че вчера някоя мама се обозначи и като не си записах на мига, днес четох, четох и не видях коя е.

Принципно сме ДА (аз, мъж ми, Калин), но ще потвърдя в последния възможен момент, че мъж ми е на график, а аз не съм шофьор. Таквоз... ако сме само ние, може да се метнем на Витоша, че по-близко  Whistling

veselina_s_p, съчувствам ти за болежките. Моите засега се повлияха само от физиотерапията, но беше съвсем за кратко, а сега се влошават с всеки изминал ден и направо не знам...

Аденис, и аз като всички стискам палци всичко да е наред...

# 62
Ами хайде здравейте и от нас момичета Hug!
Ние сме добре Sunglasses,аз и за това не пиша,а само чета Wink.

baby_moni  и аз ползвам комплект лъжичка и купички на Томи Типи и също като veselina_s_p съм много доволна от тях.Днес сестрами му подари едни лъжички Факелман,дето си променят цвета в зависимост от това дали манджата е топла или студена,ама нещо са доста твърдички.Иначе преди и аз си бях нацелила тези на Бертони Peace
'Кафе с мед'  smile3501 на малката принцеса,пък и на вас за безпроблемното пътуване Hug
kikoikris и ние хвърляме по-малко мляко в последно време.Аз не бих рискувала да давам млякото от предишно хранене,просто сега правя по по-малко и ако иска още си правя още малко Peace

За колажа съм с вас  каквото и да решите Wink,ама гласувах за последния вариянт Mr. Green
За срещата- ммммммммай догодина ще се видим..... newsm78

Аденис Praynig се за бебчо,дано е добре вече детенцето Hug Hug Hug

# 63
ехоооооооооооооооооооооооооо,май всички са по кръчмите,само ние" примерните "си седим у дома и си дондуркаме децата.хи хи хи

Момчета,някой участвал ли е в играта на памперс,аз се чудя как да ги залепя тия мечета,картата е хартиена а мечетата найлонови.Дайте акъл как да ги залепя.

хубава вечер

# 64
Питах, но понеже не получих отговор  Sad - пак питам  Mr. Green :
За зъбките: бялата дрешка и пуканките са когато зъбчето е изранало или когато се покаже като чертичка   Embarassed, защото ние от снощи имаме тънка чертичка Laughing

# 65
Hug Силве как сте, добре ли е при мама и тате, как е Лора има ли нови зъбчета? Laughing

Ех Вили, много е хубаво тук ама за съжаление гостуването ни е към края си. Предстои ни ходене на море и после пак обратно в къщи. Гледам много сте порастнали, а и по снимките се ровех, бебоците направо са се променили за такова кратко време. Но така е, за мен времето след раждането ми тече с бясна скорост (Лора продължава да има 2 зъба)...

Никита, колкото успях да видя, количката ви е страхотна!

.................
За колажа мисля че е достатъчно да са облечени еднакво и в еднаква поза
а това възможно ли е  newsm78 или аз нещо не разбирам

# 66
Поли- аз ги лепих мечетата с "капчица". Съвсем лекичко. Ние си взехме Патето и сега ще събирам за жирафа. Само дето още не съм взела нова карта.
Инкогнито- аз мисля да го правя този ритуал чак като видя зъбе. Уж напипвам нещо, ама да идим първо.

Хайде от нас лека и мека.

# 67
  • София
Дърта маймуна, не сме деца да се сърдим за такива неща  Hug само малко завидях  Blush
baby_moni, ние сме с тези http://www.pakostnik.com/bg/pics/8925949802.jpg , но засега давам само сокче с тях. Имам силиконова на чико, не е удобна.
Elg, те нашите мами се справят по-добре от свекървите Simple Smile а и съм чувала, че внуче се гледа повече и по-добре
cvetka-koketka, за комарите е достатъчно аз да съм в стаята и всички бягат. Миличкия вика, че не смеят да ме хапят, щот ще умрът след тва  smile3532

Ей, не ги ли приспахте вече тия деца, никакви ви няма?  Mr. Green
Аааа мойто татко му го приспа към 10, в къщи има ред  Naughty , но аз се подмотвах в кухнята. Забърках крем карамела на Тони   chef
Между другото, пазя 2 опаковки от кърпички, заради мечетата. Когато се наканя да дойда на някоя среща, ще ги донеса за някоя мама, която събира.
Хайде лека и от мен

# 68
  • София
Нинче, мерси за новата тема!
Вили, зетят е прекрасен (като майка си), пу-пу. Честито ви кръщене. Ние сигурно ще се кръстим на пролет.
Д. Маймуна, за съжаление на 12 септември сме на сватба (трета това лято, разорихме се Simple Smile), и няма как да  дойдем Sad. Преди това пък от 2 септември по всяка вероятност отиваме на морето... съгласна съм, че по-късно не е толкова удобно - става по-студено, а и някой имате ученици... Жалко, толкова бяхме навити.. Ако остане варианта за Витоша, може и да измислим нещо (поне за разходла през деня, знам ли...) Ще следя темата и стига да можем да дойдем, там сме!
Айде, връщам се на работа, че утре тати почива и съм решила да не бачкотя.
Лека ви нощ на всички!  Hug

# 69
  • София
Момчета,някой участвал ли е в играта на памперс,аз се чудя как да ги залепя тия мечета,картата е хартиена а мечетата найлонови.Дайте акъл как да ги залепя.

С най-обикновено "сухо" лепило (стик)  Peace

# 70
Цветка Кокетка и аз пропищях от гадните комари, ние ползваме една лампа дето свети синьо и ги привлича и след това изгаря, няма ефект, на Чико кремчето да ги отблъсква също не помогна, комарници нямаме, на Райд таблетки не посмях да включвам -   резултата всяка сутрин
нови зачервени  и подути пъпки...фенистил гел и прочие. Но намерих спасение наскоро, не особено приятно, но все пак единственото за момента- спане на затворени прозорци...задух голям...ама детенце е по-важно. Peace

# 71
  • София
Аз пак посред нощите се появявам.
Инкогнито по твоя въпрос питах чичко Гугъл, но не намирам нищо конкретизиращо кога точно се купува. Ето ти два линка от други форуми 1 и 2. Казват и че трябва да се даде на някого игла, за да избие бързо зъбчето.
Baby Moni- от Пакостник не можеш ли да си поръчаш- там има Томи Типи...
Крисче, за гледането някой майки са изключение- като моята. Само като гледам какви играчки й купува на Мария и как все повтаря- "студеничко й е", "да не е гладна"- нЕма да се оставяме скоро...в техния "пансион"л То и няма как де- нали са на 360 км. и работят всеки ден при това...
'Кафе с мед' ,честито пренасяне! Завиждам й на твоята кака- представям си каква игра пада в басейнчето Laughing
За колажа- предлагам всичко да се решава с анкета, за да няма после хън- мън, пръц. Дори може да се обсъди какво точно да се пита в анкетата И то каквото и да се реши- никой не е задължен пък да го прави така- като не иска да е като другите- да си се прави на уникален и това е!
Моето мнение е че, точно като са облечени в еднакви цветове, особено в бяло, изпъкват всички различия и уникалности на децата. Иначе става една шарения- да се чудиш лентичката за коса ли да гледаш, джобчето ли , едното в един цвят, презрамката в друг; отделно всяка снимка си е с различни цветове от самия фотоапарат...
Дез...не съм спец, но май казват че Канон са хубави и Панасоник... но не знам и при сапунерките ли...или само при по- големките? Защо не разгледаш снимките на бебетата и да питаш майките на които им харесаш снимките с какво са.

# 72
Мария вече е християнче, та се чувствайте почерпени кой с каквото душа му иска  Hug
Беше ужасно топло, много народ и детето се съдра да реве през цялото време. Ужас ви казвам. Ако имам второ дете не бих го кръстила толкова малко. Макар, че си е до бебе. После в ресторанта пак си порева и аз си палнах колата в 21ч и се прибрахме и тя като почна да гука и да се смее с глас, все едно друго дете. Вкъщи от раз се успокои и ей сега заспа.Яд ме е, че една снимка тримата не си направихме, язък ми за прическата и роклята. А бе доста неща и народ ме ядосаха тая вечер, та бая съм яхнала метлата, ама да не ви се оплаквам.
Дез, и от мен един глас за Канон.
Кафе с мед, честито преселение! Аз обожавам Италия, особено Флоренция.
Поли, аз лепих с едно БГ лепило в тубичка. Не стана идеално, но мина.
Айде лягам и умирам.....

# 73
Питах, но понеже не получих отговор  Sad - пак питам  Mr. Green :
За зъбките: бялата дрешка и пуканките са когато зъбчето е изранало или когато се покаже като чертичка   Embarassed, защото ние от снощи имаме тънка чертичка Laughing

А пък според мен няма никакво значение  Laughing

Сиа
, аз се чудих къде изчезнахте, ама нещо явно пак само аз не съм разбрала/ ама сефте/  Mr. Green

На мен пък нещо не ще да ми качва клипче в Мултиплай..там, от където се качват снимките ли е или има специално за клипове?

shushi_13, честито кръщене!!!  Явно малката се е поизнервила, ама аз за това не смятам да правим сватби на кръщенето, а да бъдем в минимален съста, без големи олелии, че напоследък и аз много се изнервям от големи стълпотворения, та камо ли детето.Не помня дали писах, ама ние ще се кръщаваме на именния ден на София, на 17-ти септ.

Я да ви питам, че и без това още съм на ред  Grinning - някой ходил ли е в Коколандия и какви са цените там? Че гледах в сайта, ама нещо не видях. Карта ли се купува или на съоръжение или как  newsm78

П.п. Лелее, никой, освен мен няма в темата  Crazy, лягам тогава и аз, надявам се до утре сутринта някой да ми отговори  Hug

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 00:06 от *Nikita*

# 74
Окич, Шуши, мерси за отговорите. Аз съм с Канон всъщност, но може и в мен да е грешката.
Не ми харесва това, че след натискането на спусъка минава доста време докато снима, а бебо е сменил вече позата. Понякога контраста е много добър, но не винаги... Като изключа светкавицата, като днес например, стават размазани. Може би ми трябва повече практика... Thinking
Според мъжа ми сапунерките имат подобни недостатъци, но аз не мога да влача неговия апарат със всичките ми дисаги, а с него пък се оправям още по-зле.
Но снимките ще разгледам и ще разпитам. Peace
Шуши, честито ви християнче!
Ние ще чакаме с кръщенето, докато не порасне.

Общи условия

Активация на акаунт