МАРТенско човече седнало седи и се пробва да пълзи !

• 10 927
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  Бейби Мони, голям си образ като разправяш как ще сменяш силиконовата лъжичка с метална, щото силиконовата е твърда. Laughing Laughing А металът по-мек ли е, моме? Laughing Иначе, аз с метална храня, щото е по-тънка и по-лесно обирам това, дето остава около устата. Силиконовите са с по-заоблени краища и малко замазват.

Rolling Eyes поне по-тънка и по-тясна ще е от силикона,пък ако му допадне ще му взема метална обвита в една гума,или има едни силиконови,по-меки и по-тънки от моята,та даже и крива,ама в ВТ не можах да намеря,че от това момиче дето я видях,мъжът й я купил от Джъмбо в София,дано да може да вземе една и за мен.

# 31
Ха добро утро,

Да се похваля, че друго си е секса без детето да спи на 1м. разстояние  Rolling Eyes

Крисче- тя бабата е моята майка и е голяма сладурана. Като я оставям Елия и разяснявам кога какво и тя повтаря като папагал. Като и звъня да ги чуя (поне 10 пъти на ден) и се почва един рапорт даден, рапорт приет.

за колажа имам ? -  ами на какъв фон ще ги снимаме???

# 32
Добро утро Hug

Инкогнито мерси за почерпката, да е жива и здрава майчето ти  bouquet

Ели, незнам за фон, аз мисля че не е необходимо чак толкова еднакво Peace

Приятен ден Hug

# 33
Добро утро!!!

Маймунке, някои сме само с ленти, без обици, много моля  Stop / че ми е болна тема и това, ама не е времето за нов спор май  Mr. Green
А не ми се мисли какво ти е с тия тийнове, страх ме е още от сега, че каката я наближава тая страшна възраст  Crazy

За колажа - мисля, че и двата варианта ще са добре, и в еднакви дрешки, и не.Каквото и да решите, съм за  Peace Може и 2 колажа пък да станат/ ако му се занимава на някой, че аз не мога/.Единият в еднакви, другият-не. Както решите.

Елвинг
   202uu

За срещата - няма да можем да присъстваме септември. Причините са и финансови, и ученически  Mr. Green

# 34
  • Варна
За колажа: Айде да не прекаляваме , а ?  Crossing Arms  Сега пък и на определен фон  ooooh!  Все пак това са бебета а не кукли, снимките не се получават от раз. Достатъчно е че всички ще обличат определен цвят блуза и ще са в еднотипна поза......
Маймунке  Hug  тенкю за идеята, ама ще изчакам да стигна до ръба и тогава ще пробвам  Mr. Green
Нагиана  Hug таткото винаги ме отменя когато почива, като миналата нощ, и слава богу , защото тази беше най кошмарната до сега и ако предната не бях спала може би нямаше да съм жива след днешната  Tired
Кога ще свърши този ад  Tired А като прочета ще има майки които се оплакват че умират за сън защото бебето им станало днес в 7 и  Crazy  .........  Май ни се подигравате, а ?  newsm78  

# 35
ей,човек пък да не пита нещо  Shocked
Какво да направя, като съм си такава, предпочитам да се уточним отколкото пак после да има ама аз това, ама ги това.
Айде решавайте, вече ми е все тая какво ще правим

# 36
 Hug Относно колажите и на мен ми се вижда малко шаблонно с тези еднакви цветове и пози, та всяко дете си е уникално само по себе си и може би различни снимки щяха да стоят добре, но и така пък дано се получи нещо интересно...приемам идеята, но пък вече и еднакъв фон ми звучи прекалено...
А Ели просто иска да доуточни нещата ми се струва а не да дава идеи, но и така да беше всеки има право на предложение, едни ще го приемат други не, така се стига до добри хрумвания и решения...
dessiss Hug разбирам те и ти съчувствам, нищо, че Марти е от спинкащите и неплачливи бебета...   безсънието е ужасно нещо...изтощително и направо аз като съм недоспала съм, като болна... Дано скоро отмине този нелек етап, да не би зъбки да са я почнали Вики? newsm78

# 37
Много хубаво оформена тема!  bouquet
Вили_ст, голям сладур е Алек!

Бейби Мони, има тясни лъжички, пише 4+ месеца. Аз ползвах на Томи Типи с променящ се цвят от температурата на манджата.

Много са хубави, май Веси ги споменаваше също...Та пробвай ги ако искаш.
Веси, радвам се, че си по-добре. Не ти ли препоръчаха поне упражнения в домашни условия? От тях също те отпуска болката.

Десис, защо така плаче Вики? Колики ли я мъчат? Или ушенце, зъби? Съчувствам ти, безсънието е ад! Дано свърши бързо.Hug

Инкогнито, честит юбилей на майка ти!

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 11:52 от Deziderata

# 38
Аз от доста време не съм писала, забравихме се май  Mr. Green ама още не съм се завърнала в София.
Гледам нов спор се е заформил, още нямам идея за какво иде реч, ако имам време ще се поровя в старите теми .. ама то без спор не може, все пак много сме и все различни.

За колажче си говорите (и това съм изпуснала), точно щях да напиша нещо и гледам, че dobro_nastroenie направо е написала моите мисли
Hug Относно колажите и на мен ми се вижда малко шаблонно с тези еднакви цветове и пози, та всяко дете си е уникално само по себе си и може би различни снимки щяха да стоят добре, но и така пък дано се получи нещо интересно...приемам идеята, но пък вече и еднакъв фон ми звучи прекалено...

както и да е, ще гледам в скоро време да кача такава снимка.

За общата среща, ние по това време ще трябва да се връщаме вече в СФ, за това не мисля че ще е възможно да се присъеденим.

Щях да пиша и още нещо, но се разсеях ...

Хубав ден на всички мамита и бебоци!

# 39
Айде пък сега на какъв фон да снимаме децата?! ooooh! Няма нужда толкова да издребняваме... Laughing Ако искате и на фото да ги заведем, а? Twisted Evil
Десисс, съчувствам ти да знаеш. Peace
не всяка мама знае какво е най-добро за детето й, просто тя решава какво да прави.
Нямам какво повече да кажа.  202uu

# 40
 Hug Силве как сте, добре ли е при мама и тате, как е Лора има ли нови зъбчета? Laughing

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 12:20 от dobro_nastroenie

# 41
Да се разпишем и ние в новата тема  Grinning
Нинче  Hug

Благодаря, момичета, за съчувствието за моите болежки  Hug Не ми изписаха никакви масажи и упражнения, защото болката не е мускулна. Мен не ме боли при движение, а при дишане  Shocked Много е странно. Боли нерва, не мускула  Rolling Eyes И единственото, което може да ес предпише са противовъзпалителни и болкоуспокояващи  Rolling Eyes Но аз ен мога да пия нищ от тях  Tired
Но, както и да е, ще постискам още 2-3 дни и ще ми мине  Tired Поне вече мога да ходя малко по-нормално. Че два дни не мърдах от дивана, та да не ме боли толкова  Tired

Бейби мони, да и аз ползвам тези на Томми Типпи  Peace Но аз имам от тези с "еластичния" връх. Аз си взех направо комплекта с две купички и лъжичка за над 4мес  Peace Лъжичката е много тънка, мека и с еластичен връх. Много е убодна  Peace Скоро си взех и комплект с още такива лъжички и си караме с тях. Аз ги видях тези от другия комплект с купичката с двете отделения. Но лъжичката хич не ми изглежда удобна  Rolling Eyes Много дебела и плоска. Всичко се разлива от нея  Rolling Eyes А тази за над 4мес. е малко по-дълбока и е по-лесно да "маневрираш" с пюрето по муцуната  Laughing

За колажа, аз си мисля, че ще е хубаво да направим нещо по-така  Peace Винаги може да се направи колаж с просто някакви снимки, които всеки ще даде. Но друго си е да направим нещо организирано  Flutter Според мен това ще е по-различния вариант  Peace Аз, като грледам гласуването, явно позата ще е седнали. Така, че започвам от днес да правя фотосесии на малката, та да избера накря някоя от всичките  Laughing Аз попринцип си правя поне по 10 кадъра всеки път, за да хвана най-подходящия момент. Така, че със сигурност ще намеря снимка в подходящата поза  Peace

Дессисс, много е гадно недоспиването. Аз просто човек убивам, ако ми се съберат повече дни недоспиване  Twisted Evil Хубавото покрай моите болежки тези дни е, че сме си в къщи и всеки път, като спи малката, лягам и аз  Peace И вечер си лягам с нея и поне се понаспах  Sunglasses Ама тя наистина защо реве толкова  Rolling Eyes

# 42
Айде и аз да се запиша в новата тема.
Нинче  bouquet
Вили,много ти е хубаво момчето!Пу-пу!Винаги съм си го харесвала много,не само на тази снимка.Малко ми прилича на Макколи Кълкин като малък от "Сам вкъщи".Голям сладур! Heart EyesНа теб прилича май? newsm78
Кикоикрис,както винаги мерси,че ми отговори за люлката. HugАз не мислех,че ще обича да се люлее,но понеже купихме на баровчедка му една съвсем обикновена за седнало положение и той се кротва вътре,че се замислих дали ще ме огрее и мен да сме навън и не на ръце. Laughing Ще му купя щом и Криси седи,това е показателно за нашите диванета. Joy
уф,трябва да ставам,че някои хораааа.... smile3514

# 43
Ха добър ден и от нас в новата тема   bouquet

За пръв път тая нощ диването да спи по-спокойно, а аз да се събудя в 3ч от адски болки в кръста  Whistling Мазах се с фастум гел, че на никъде... попремина оле-мале, и като почна да ми жужи един комар  #Crazy побърках се ви казах. Не съм мигнала, да ме пита човек, 100 пъти палих лампата да го търся да го убивам пустия комар  ooooh!

Абе нищо не помага с тия комари  - вечер като излизаме пускаме райд, непрекъснато в стаята работи една урудка с ултразвук, клепам го малкия с гела на Чико, мятам му тензухена пелена върху креватчето, имаме и комарници... И пак е нахапан малкия. Ако имате някакви идеи против тия гадинки - давайте, щото добре че малкия не пие толкоз вода, щото сигурно като лейка щеще да е - така е надупчен  ooooh!

Дени, и вие много ни липсвате с Мария. От онзи ден, като беше писала, че сте се върнали се озъртам по парка, ама ни следа от вас. Ти сигурно Мария я връзваш на опашка вече- толкоз много косица имаше преди да тръгнете. пу-пу. А нашия плешо  ooooh!
И Честито Ви християнче!!!(сигурно вече сте я кръстили днес) Да е жива и здрава, и да е много добро дете  Hug Чакаме снимки и да разказваш!

# 44
  • Варна
Ами този път и аз ще  се обадя вече.
Първо, не мога да не подкрепя Оки4 и Елвинг -   202uu  Наистина понякога темата става нещо средно между чат и дневник. Като прибавим и всичките "хоп", "троп" и т.н. записи в началото и то почти не останаха практични размисли или съвети.  Да, сега ще ме пратите да не чета като не ми харесва, знам. Мисълта ми е, че така се чете по диагонал и все по-често мама, която пита нещо по-съществено, остава без отговор.
Колкото до спора - ами като постваш нещо шокиращо, значи трябва да си готов да понесеш реакциите, а може би дори и ги търсиш. Кой е казал, че трябва да има единствено отзиви  "Браво, само така". И наистина "знам" и "решавам" са две мнооого различни неща.

Аденис, пиши как сте, имаш стиснатите ми палци - дано са  само съмнения.   Hug

Веси, много често ми се случва това (прищипан нерв) и мога да ти кажа - топло и почивка. Последното е ясно, че трудно ще си го уредиш  Hug Евентуално, ако можеш да висиш някъде - разпъва се гръбначния стълб и нервът може да се измъкне. И пак ще му трябва време да мине, защото вече се е възпалил Sad

Общи условия

Активация на акаунт