Кой във "Здравец",кой във къщи,ФЕВРУАРЧЕТО не ще се мръщи

• 10 732
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Даримка нека всичко се подреди както ти го искаш и да бъдете мнгоо щастливи там.
Доре чакаме включване. Whistling
konikonkoni  много сте слади на първата снимка.
Момичета какви играчки мислите да купувате на малчовците докато си седя да си играят.Аз днес поразгледах малко, то егати цените са.Тея хора са луди бе.Може ли някакви дранкулки 70лв.А пък и може малкия да не я хареса и да си поиграе 2-3дни.
Имам в предвид ето такова нещо  -тази е 74лв.  Crazy

Нещо не ми излиза https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 286
мухаха Доре,ще си в темата на майски бебета2010 hahaha
извинявай на теб може да не ти е смешно,но погледни и от хубавата страна на 1 страничка ще те запишем като най-избързала мама Mr. Greenмай прекалявам ама утре може да ме ритнеш по задника на срещата. bambam
А като заговорихме ще се срещаме ли утре?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????аз предлагам 12 и натам кой когато се дореди Peace

# 287
  • Пловдив
Доре,и аз съм секцио и с мъжо уж много внимаваме

6 м са минали от операцията и всичко ще е ОК.знам за няколко майки забременели 6 м след секциото и нямат проблеми

ама нека първо да видим теста какво ще покаже.има сега едно вирусче,може и от това да ти се гади

# 288
Специално включване от бюрото на параноиците:

На срещата ми се гадеше и Котето се бъзика: Бременна си.

Обаче днеска пак ми се гади и утре ще си взема тест. Shocked

А така, хайде една сестричка на Йо-Йо да се пръкне скоро-скоро  Wink
Споко, Доре не ми се вярва. Може да е от преумора, стрес, време. Ще видиш, че и теста ще го докаже.

Какво става със срещата пред Народния  newsm78 Аз не знам дали ще успея да се включа. Утре сутрин сме при алерголожката и може след това да намина. Но ще има ли някой там?
Но , за да не ви подкокуросвам, да си призная, че не съм много сигурна.

Даримка
пожелавам ти бърза и лесна адаптация към новия начин на живот и много щастливи мигове на цялото ви семейство.

Иветук съм, но Йоан продължава да киселее и нямам никакво време. А и след тези почивки и разходки все още не мога да вляза в ритъм и се чувствам адски изтощена.

Надекакви са "онези" движения  newsm78 Аз само за едни се сещам, ама някак си не си го представям  Rolling Eyes
От нашите снимки има една на теб и Бела, която много ми харесва. Тя Белка не се вижда, защото е в слинга, но ти си излезнала супер.

Инче, Веси дано малките ви сладурчета бързо оздравяват  Hug

Хайде лека и мека от мен  Hug

Лара аз имам ето това и мисля, че ще занимава Йоан като започне да седи. То и в момента го занимава.

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 22:49 от ^desika^

# 289
  • София
Може да е от тва, че Йойо много ми скача на корема и ядох кекс, целувки, чипс и пелети... Joy

Ааа...и Харибо...разбира се.

Сега като се замисля...нищо чудно, че ми е лошо! ooooh!

# 290
  • Пловдив
Доре,ама с това трябваше да започнеш  Joy

# 291
Може да е от тва, че Йойо много ми скача на корема и ядох кекс, целувки, чипс и пелети... Joy
Animal Pig Animal Pig Animal Pig

Десика,ти качи ли ги твойте снимки нейде?аз към 12 съм на народния,пък който дойде дойде smile3534
Сватя ще идваш ли че имам нещо на уше да ти приказвам

# 292

Момичета всички ли вече имате месечен цикъл,аз нещо взех да се претиснявам минаха 6 месеца а още нямам цикъл.Предишният път ми се възтанови на 3 месец.Четох че можело и до 1 година да не се възстанови ,но си се притеснявам. newsm78

момичета кръстихте ли вашите бебоци ? Ние си запазихме дата за 27.09. в Драгалевския манастир. Дайте идея какво да купя на кръстника! Rolling Eyes
На мен доки ми каза да отида на преглед,ако МЦ не ми се появи до 9м.Ти кърмиш ли още?Поне аз така си обяснявам моята липса на МЦ с това , че още кърмя.
Ние още не сме се кръстили а и както изглежда тази година няма да е. Първо , че ми се иска да го направим на някой голям празник , второ да е в манастир а третата най- съществена причина е ,че и кръстниците ни са с малко дете и нещо все се разминаваме в плановете. А за подарък идея нямам.Нека майките преминали през това да кажат.
Бързо възстановяване на болните бебчета и на всички болни майки и татковци.Зитка много ви се насъбра на вас  Sad
Албена като ти прочетох поста и ми стана едно тъпо , първо заради свинския грип и непрекъснатия страх , в който живеете и второ за това  ,че вече работиш и не можеш да си постоянно с Джордан.  Cry
Както винаги показвате много сладки снимки на бебоците Hug
честити месечинки на всички дечица

# 293
  • Пловдив
dor77,при нас няма традиция да се подарява нещо на кръстника. Rolling Eyes

# 294
Миме, все още не сме ги качили никъде, Може би утре ще ги пратя на Дорето и тяище ги качи на общия файл.

# 295
  • София
Деси, а на коя фирма е тази играчк.Изглежда интересна.Сега ще поразгледам и в my toys

# 296
Да си призная и аз честно без бой Mr. Green и аз имах същите опасения като Дорето.Дори когато отидох на преглед да ми вземат цитонамазка, все си мислех, че доктора ще каже :"Честито отново ще си имата бебче" Joy

# 297
  • Пловдив
TONITA 6 ,през тази параноя сме минали всички май,но е нормално с този цикъл-тука има,тука нема  Mr. Green

# 298
Здравейте мацки   bouquet
Днес бяхме на консултация резултатът е: 6890г. и 66,5см. Само 200г е наддала за повече от месец. Сестрата каза, че било добре, вие как мислите  newsm78 Биха ни и хепатитната ваксина, засега няма проблеми  Grinning

Наде  Hug  Обаче Бела май не е на твоето мнение  hahaha Обаче голяма е мамуна мойта как ви заблуди  всички , че е много усмихната, пък в къщи къв е киселяк. Ама простено и е , нали ще се озъбваме  tooth

Фокси ти пък кви си ги мислиш такива?  Та ти си ни любимата близнашка мама  hug макар, че и аз се чувствах малко спечена покрай теб, добре че младите накрая стопиха ледовете  newsm47

Дарима и аз ти пожелавам да се устроите бързо на новото място и само хубави моменти  Peace и да повторя Мимето : Не забравяй БГ и БГ мамма  Mr. Green

Коникокони този плаж на втората снимка да не е Синеморец? Много ми прилича на него  Grinning

Искам да задам едно въпросче  Party Днес купих каша елда и мисля да почвам примерно от утре ама се чудя като давам каша тя води ли се за ново ядене и може ли да давам нов зеленчук на обяд  newsm78

И нещо смешно за накрая  Mr. Green Вчера се видяхме с любимата свеки (в морската както ме посъветвахте  Wink ) И като си говорила с майка ми за срещата ни, я попитала : Ама те сега от тоя форум плащали ли са им за да се срещнат  doh  bash rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Обявявам конкурс за най-тъпа свеки муууууууууухахаххахахаха Кой ли ще спечели  Party

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора.
  Joy Joy Joy

# 299
Теди сори за въпроса , ама твойто свеки да не е 30 година.На моя мъж баба му ми задава все едни такива тъпи въпроси newsm78

Общи условия

Активация на акаунт