ОКТОМВРИйчета игриви, правят своите мамите щастливи!

• 11 747
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Благодаря Ви,милички  Hug Heart Eyes И аз много си ги харесвам и даже цяла нощ сънувам само обективи,фотографа и думите "Завърти се така..."  Crazy Имам невероятна мускулна треска,защото то не беше клякане,лежане и имам чувството,че всичко ме боли,но целта оправдава всичко Blush Качвам Ви любимите ми 2 снимчици:
http://media.snimka.bg/4039/014334337-big.jpg
http://media.snimka.bg/4039/014334336-big.jpg

Истината е,че хората си разбират от работата и знаят как да те предразположат за да не усетиш времето,така,че дерзайте пред половинките  Blush ,защото това е незабравим спомен  Party На моя мъж и мача му пуснаха,после и филм изгледа,постояно му носеха нещо за пийване и даже бих казала,че се забавляваше  Laughing
Юленце,ще ти пратя контактите на студиото на лични  Heart Eyes

Анхелика,радвам се,че всичко е наред и дано си се успокоила поне мъничко Praynig Hug Бебко да си седи  на топличко  Praynig
Ронка,чакаме да се похвалиш с покупките като снимков материал  Wink  Party

# 91
Плами,много сте хубави,браво.Драсни ми на мен на лични координати и цени. Praynig
Анхелика,страхотни новини,дано нямаш повече поводи за ппритеснение.
Рони,лек път и ползотворен ден.
Венера,много неприятно това с нерва,имала съм познати,които са страдали,включително братовчедка ми след раждането получи такава пареза.Мина й,не знам за колко време.Дано при теб стане бързо.
Юле,ако кучетата не са кстрирани,можеш да звъннеш на Екоравновеие да ги кстрират,поне да не стават агресивни при размножаване и раждане,както и подбор на женски.Ужасни са тези бездомни куйчета,а още по-ужасни сме хората;от нас зависи да няма толкова бездомни животни по улиците.За срещата -ще е другата седмица,ще се разберем с понеделник за точен ден и час.
Да се ппхваля:вчера мъж ми ми оправи бебешкия скрин и сега остава да го докараме у дома.Днес ще подготвяме бебешкия кош.Изпрах с бебешки прах всичк дрешки,а днес ще изпера текстилните части на количката.От друхата седмица започвам основното почистване у дома.

# 92
  • София
Деси - пробва ли бамбиното? Как е? аз за сега нямам време да ходя да диря друг прах за пране и тоз ми е най-удобно да си поръчам

# 93
Деси - пробва ли бамбиното? Как е? аз за сега нямам време да ходя да диря друг прах за пране и тоз ми е най-удобно да си поръчам
Ами да,но отзиви нямам,че дрешките са чисти ,реално,не се е налагало да вади петна или мръсотия.Няма аромат,но се подразних,че на описанието в сайта на Данет пише,че е за 70 прането,а реално е за 12,затова си купих друг,течен,от близкия био-магазин,който ми е по на сметка и ми харесва повече-има аромат,който пише,че е естетвен,а не синтетичен.При всички положения работатат с поръчките е много досадна.

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 11:05 от ДесиХ2

# 94
Добро утро дами!
plamitoto  много хубави снимки Peace

# 95
Добро утро момичета.Плами страхотни сте на снимките.Анхелика много се радвам че всичко е наред.

# 96
Добро утро и от мен. Аз чакам половинката да дойде да ме вземе и да ходим някъде на разходка,че вече полудявам вкъщи  smile3511 И аз като някой от вас започнах да чета "Смешно" ли е раждането.Да ви кажа ,че доста ме разведри и разсмя на моменти ,че както наближава времето и притесненията се удвояват... Rolling Eyes
Анхелика,това е много добре ! Само,че продължавай да си почиваш,да не се юрнеш да вършиш разни работи.Важното е още малко да издържим  Wink все пак му се вижда края,за така очакваната среща с бебчетата  Heart Eyes
Плами,наистина снимките са много хубави.Много оригинална идея,не всеки си прави,а е голям спомен .
Венера ,дано бързо да се оправиш,че съм чувала,че е много неприятно.

# 97
Току що питах мъж ми дали иска да си направим фото-сесия,каза:-Каква,секс сесия ли?-..хахаха..много смешно... Twisted Evil .Оффф...Може да си направя само с детето.

# 98
Привет, Плами - страхотни сте! Много хубави снимки. Аз мисля да направя професионална фото сесия на малката кукла веднага щом излезем от болницата, но не се престрашавам да се снимам себе си, че какъвто и да е обектива, моите 100 кила няма как да се скрият  Joy
За пола - при мен този път всички лекари са на едно мнение, че ще е момиче. Ако се роди момче с мъж ми се бъзикахме, че ще се казва безименчо и ще носи рокли  Joy. Просто у дома всичко в момента е в розово с изключение на люлката, която се произвежда единствено в синьо. Дори и синьото легло от иван е в кофата, заменено от едно прасковено сладурско нещо.
Иначе имам близки с подобна история. Бебче до последно трябваше да е момиче. Дрехи и всичко се купуваше от некъв супер спешъл магазин в чужбинско, че тук дрехите не били качествени. Всичко готово. Идва момента на раждането и опа - изненада. девойката с пишка... Ха да видите вие дали имаше време за подмяна на гардероба с момичешки... На бърза ръка се напазаруваха дрешки от Бг, че не може младежа да се изпише в розово  Joy Joy Joy.
Аз съм доникъде  подготовката... Днес отново няма да се чисти у дома... Евентуално следващата събота ако успеем да изчистим основно детската, че да мога да разпъна поне леглото и матрака да се отмирисват... Дрешки незнам кога ще пера, багажа за болницата вече 1 месец се каня да го стегна и нищо не правя... Сутринта на рев ме изби зверски. Мразя да съм безпомощна, мразя да не мога а си организирам нещата, както аз ги искам и да завися от благоволението на някой...

# 99
Здравейте  Hug

Плами страхотни снимки  Party

Анхелика спокойно, почивай си повечко и не го мисли толкова много, че то колкото повече се задълбочаваш в мисли все нещо те заболява  Peace

Ронка да и е живо и здраво бебето на съфорумката а ти да се отчетеш с пазара после, че аз съм попивателна и само си записвам кой какво си купува и тичам да търся по магазините да видя какво е и дали на мен ми трябва  Laughing

Аз за прах за пране все още не съм мислила и ще гледам да си харесам нещо което и сама да мога да си купя от магазина когато ми потрябва. Тук до нас има един магазин за бяла техника и собственика зарежда препарати от Гърция, та там ще поразгледам  Thinking

А да ви се похваля купих си космонафтче същото като на Гинчето, якенце с торбичка отдолу. И моето е синичко (сиво синьо) ама цвета в съчетание с бродерийките отдолу а и като го комбинирам с шапка и шалче в цвят "пепел от рози" ще стане и за момиченце. Така, че се придържам още към унисекс защото изненади винаги стават  Wink

Герчо и на мен ми казват момиче ама докато не се роди не мога да им вярвам дали са видели както трябва  Laughing Около мен такива случаи колкото щеш с объркване на пола и в последствие момченце в розови завивки и куп роклички и момиченце в синичко. Да си призная по-приемам момиченце в момчешки дрешки от колкото момченце в розови блузки с дантелки  Crazy

# 100
Добро утро мамички!

Надявам се да сте добре!
Анхелика, само така! Удържай фронта!

Аз се чудя дали да не звъня на някой лекар. Вчера през деня и снощи имах много конракции + 1 болезнена, ама пих Но-Шпа и повече не ме е боляло. Струва ми прекалено много подготвителни контракции. Вие мамчета как сте? Имате липо много?

MVinzens ,да ти призная най-накрая, имах точно Прамет за първото ми дете. Много бях доволна от нея, страшно устойчива количка  (червена беше, тези на Пег Перего от 2007). Забелязах само едно неудобство или лек дефект - когато е в легнало положение обърнато към майката, главата на бебо седи по-ниско от краката му. Не е болка за умиране, разбира се, но слагах дюшече размер 40/60 см и така разреших проблема. Затова искам да ми кажеш как намираш ти новите модели, които са ти казали, че не са на Пег Перего - може при тях да са поправили този лек недостатък.  Thinking Във Франция тези модели вече ги няма  Rolling Eyes

Future мами, разгадах най-накрая дилемата с Пликото. Та значи преди са ги продавали и двете марки - Пег Перого и Мамас анд Папас. Даже на старите модели си пише съответно Пег Перого или Мамас анд Папас. Сега Мамас анд Папас са откупили правата и ги продават само те, като новите модели са си горе долу същите както старите само цветовете са различни. Проблемът с положението на главата и краката на бебето си стои на дневен ред. Просто ми обясниха, че няма как да комбинират количка за новородено и за по-голямо детенце, която да се сгъва чадърно и да е толкова лека и маневрена, като избегнат това. Но за мен това не е болка за умиралка. И аз така че слагам ако се налага една възглавничка. Да ти кажа бях се засилила на новия модел на Скейт, но продавачката ми каза съвсем честно, че не е по-хубава и няма да мога да я качвам в колата сама, защото е доста по-тежка.

Ти каква смяташ да си вземеш сега? Или каква си си взела?

# 101
Ей мило MVinzens , разгадахме най-сетне енигмата с тази количка  Joy Всичко е ясно сега  WinkЗа възглавничка не съм се сетила, но е супер идея и както и ти казваш, не е болка за умиране  Grinning Дано останеш толкова доволна от нея, колкото и аз, някога. Сега съм в чуденка. Харесах две немски колички, но малко се притеснявам, че не мога да ги пробвам, тук няма такива. Когато избера, веднага ще ти кажа.
За стаите много се смях на историята с момичето с пишка  Joy Имам го на ум. Но имайки предвид, че само аксесоарите са розовки и че дрешки съм купила само до 3 месеца, няма да е страшно да поноси розово в началото. Тук съм с предимство, че няма изписване и само акушерките може да се подсмихнат под мустак.  Но за убавото ми килимче ще ми е жал  Whistling
Герчо, ти май не можеш да ставаш или нещо съм пропуснала ?  Thinking Защо казваш, че зависиш от другите за почистване и пране ?
Анхелика, ако не си вече в болницата, кажи как си сега ???

# 102
  • Sofia
Току що питах мъж ми дали иска да си направим фото-сесия,каза:-Каква,секс сесия ли?-..хахаха..много смешно... Twisted Evil .Оффф...Може да си направя само с детето.

Деска, и при нас беше голям смях,защото с продуцентът нещо не се бяхме разбрали по телефона и му бях споменала,че имаме кученце и много ми се иска и то да присъства  Laughing Отиваме ние и всички ни гледаха много интерестно,а той милия разбрал,че ще се снима гола бременна с дог и се чудели що за извратена работа  Joy Фотографът излиза с едни наточени лиги и вика "Къде е голата бременна",а аз  #Crazy А моя мъж не знам как не го зашамари  Joy Та общо взето много ще Ви се зарадват ако мъжът ти иска такава сесия  Laughing

# 103
Тук съм момичета,не сметнаха за нужно да ме оставят в болницата.В вторник ще ме видят пак.
Занимавам се с каката,къде го намерила тоя парфюм,пръснала се в оченцето.Милото ми,сега му сълзи и ходих да и взема капки. TiredХаиде ще ви оставям

# 104
Здравейте и от мен. Ние изкарахме чудесна сутрин. Станахме в 07:00, което за Алекз е късно. Обикновенно се куква в 06:00, Джъстин направи палачинки и в 08:30 вече закусвахме всички вкъщи заедно с мойто мами и тати. След това ходихме в парка на разходка и кафе и да ранен обяд в едно квартално страхотно ресторантче! Джъстин сега отиде на урок по сърф, аз сложих Алекз да спи, имам да погладя малко и после и аз отивам да ударя една глава.

ДЕСИ Спомням си, че с теб обсъждахме пожълтелите бели стари дрешки. Спомням си, че успя да се справиш с тях, сподели моля те как, че от утре ще ги мятам   bouquet Също така преди да почна трябва да купя бебешки прах, ти какъв взе освен този от Данет? Моята пералня има програма за пране на бебешки дрехи, която май само има едно допълнително изплакване, та ако е нормален праха за пране *да не е био, дали ще има проблем  newsm78

Гер4о И аз нямам чистачка от 1 месец насам и е голяма мъка... Дано твойта скоро се завърне. Утре сутринта ще идва една на интервю, да я видим каква е. Препоръчаха ми я, но ме предупредиха, че НЕ ИСКАЛА ДА ГЛАДИ! Много ми е чудно, каква може да и е причината да не иска да глади  Rolling Eyes

Мвинзенс и аз имам доста контракции, предизвиква ги тоя буен заек в корема ми. Понеже е седалищно и рита адски енергично.... Изписаха ми 4х1 магнерич и 3х1 ношпа и долу-горе овладяват полужението. Докторката ми каза, че имам още 2 седмици и после като вляза в деветия трябва да ги спрем.... не знам тогава как ще е

Общи условия

Активация на акаунт