Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за роботизираните прахосмукачки и миячки?
Какви са отзивите за матраците на Pirelli и Per Carden?
Какви са отзивите за робот-подарък за почистване на подове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за роботизираните прахосмукачки и миячки?
Форумът съдържа различни мнения за роботизирани прахосмукачки и миячки. Някои потребители хвалят iRobot-Scooba, като го намират за удобен и удовлетворяващ. Други се интересуват от подобни продукти и питат дали някой е закупил нещо подобно. Въпреки това, има и отрицателни мнения, като например случай на потребителка, която получава алергична реакция след използване на определен дезинфектант. Като цяло форумът показва разнообразие от възгледи за роботизирани прахосмукачки и миячки.
-
Какви са отзивите за матраците на Pirelli и Per Carden?
-
Какви са отзивите за робот-подарък за почистване на подове?
-
Какви са отзивите за шишетата на Pegasus?
-
Какво означава, когато ме боли кръстът преди менструация?
И аз много си ги харесвам и даже цяла нощ сънувам само обективи,фотографа и думите "Завърти се така..."
Имам невероятна мускулна треска,защото то не беше клякане,лежане и имам чувството,че всичко ме боли,но целта оправдава всичко
Качвам Ви любимите ми 2 снимчици:
На моя мъж и мача му пуснаха,после и филм изгледа,постояно му носеха нещо за пийване и даже бих казала,че се забавляваше
И аз като някой от вас започнах да чета "Смешно" ли е раждането.Да ви кажа ,че доста ме разведри и разсмя на моменти ,че както наближава времето и притесненията се удвояват... 

Дано останеш толкова доволна от нея, колкото и аз, някога. Сега съм в чуденка. Харесах две немски колички, но малко се притеснявам, че не мога да ги пробвам, тук няма такива. Когато избера, веднага ще ти кажа.
А моя мъж не знам как не го зашамари
Хаиде ще ви оставям
Също така преди да почна трябва да купя бебешки прах, ти какъв взе освен този от Данет? Моята пералня има програма за пране на бебешки дрехи, която май само има едно допълнително изплакване, та ако е нормален праха за пране *да не е био, дали ще има проблем