Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за роботизираните прахосмукачки и миячки?
Какви са отзивите за матраците на Pirelli и Per Carden?
Какви са отзивите за робот-подарък за почистване на подове?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за роботизираните прахосмукачки и миячки?
Форумът съдържа различни мнения за роботизирани прахосмукачки и миячки. Някои потребители хвалят iRobot-Scooba, като го намират за удобен и удовлетворяващ. Други се интересуват от подобни продукти и питат дали някой е закупил нещо подобно. Въпреки това, има и отрицателни мнения, като например случай на потребителка, която получава алергична реакция след използване на определен дезинфектант. Като цяло форумът показва разнообразие от възгледи за роботизирани прахосмукачки и миячки.
-
Какви са отзивите за матраците на Pirelli и Per Carden?
-
Какви са отзивите за робот-подарък за почистване на подове?
-
Какви са отзивите за шишетата на Pegasus?
-
Какво означава, когато ме боли кръстът преди менструация?

Не,че няма да го обичаме ако е момче,ама пустата нагласа .Вие като ви гледам с тези покупки и даже вече готови много красиви стаи,не се ли притеснявате....да не стане момчето да ходи с розови дрехи
и да спи в прекрасна стая за прицеса обаче ?
Е, не че не съм купила маса момичешки дрехи (унисекс тук само в кафяво и тъмно сиво намирах
А иначе аз никога не съм имала очаквания за пола
, но ще разказвам после, че вече ми се затварят очите 
Струва ми се,че няма да се размина само с тея прахчета магнезии.
Ама като гледам,скоро ще има и първото октомврииско бебе.
Ако не си гледала филма "Грозната истина" си го свали-много е забавен и със сигруност ще се разведриш

Тук е моментът да похваля мойто мише,което геройски стоя от 17ч. до 22:30ч. на снимките,а аз не знам как не родих....
Сега качвам от "суровия материал",както каза фотографът,а след 10-ина дни ще добавя и обработени
Къде правихте тази фотосесия?! Моята половинка едва ли ще издържи такова нещо 

Изрових цял интернет да намеря поня някаква информация за моя случай - и нищо
Мъжът ми вече не взима участие в това нещо и казва: колко ще кажат толкова и ще платим 
. Току-що изпратих мъжлето, че днес е на работа и се залавям да почистя и да пооправя малко къщата, че и без това не ме свърта само да лежа.
Не, че имам нещо против животинки, ама те са толкова неконтолируеми, чак ми е страх за бъдещи ежедневни разходки с бебче! То аз когато веднъж на седмица излизам да купя нещо винаги ги срещам и заобикалям някак си, а с количка...