ОКТОМВРИйчета игриви, правят своите мамите щастливи!

• 11 738
  • 291
  •   1
Отговори
# 60
Може найстна всичко да е в главата.Обаче тая бременност още отначало тръгна с неразположения заради щитовидната жлеза.
Сега пих нош-па,ще полежа и ще видя ако не мине тогава ще се обадя. Peace

# 61
Цоп и аз в новата тема...аз с тея мойте лекции докато се докопам да пиша и вие сте изписали света  ooooh!

# 62

Има ли някой опит или отзиви от шишета Pegeon? Моля споделете мнения.
Ауу, никога не съм чувала за тях  Thinking
Забравих да те питам - купихте ли количката Пармет и какъв цвят си избрахте ? Много съм любопитна  Blush

Future мамче, мерси че питаш за количката. Скоро ще я взема. Оказа се, че една позната я има и вече не и трябва и ще я купя от нея заедно със столчето за кола и основата за столчето. Реших така, за да не се разочаровам, че съм дала много пари, ако не ми допадне. Нямам и грам представа от колички. Все пак си си мисля, че ще съм доволна.Ще ви покажа снимка като я взема. Иначе е сива (светло и тъмно сива), но те така или иначе нямат хубави цветове. Явно залагат на по-нецапащи се цветове.

А за тези шишета, както Никитали е писала, наистина са яшпонски. Малко съм сгрешила при изписването на името  Embarassed. Извинявам се. Горе-долу са на цената на НУК, но пределено повече ми харесват. Жалко, че няма мами с опит с тях да споделят.

Лека вечер на всички. Аз съм с доста контракции та ще се излягам вече.

# 63
http://moetobebe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=90
Вижте нещо което може на някои да му е от полза. Peace

# 64
Здравейте, прочетох ви по диагонал.

Герчо, много се смях с теб, опасна си ти. Аз днес ги гледах тези пущини, но се отказах.

Анхелика, почивай си повече. Ако имаш още болки обади се на док.

Ние днес направихме приличен пазар. Купих си прахосмукачка, успях дори и да я пусна. Страхотна е! Обзаведохме се с още полезни нещица. Утре се качваме до Андора и се надявам и със заветното фото да се снабдя, че то историческо стана. Mr. Green
Та така, голяма разходка, направо съм капнала. Сега лягам да почивам, че гърба много ме боли. Tired

# 65
Ронка, не те ли е страх вече да пътуваш? Аз не смея до вилата да отида, а тя е на 160 км и пътя е разкош... Иначе приятно изкарване и утре вечер очакваме снимки от новото фото.
Ани, в моята препарат не се сипва. Аз взех румба - тя само мете и прахосмуче, скубата мете, прахосмуче и мие, ама някак ми се стори, че ще са много малки контейнерчетата и затова и предпочитах 1 нещо да прави, ама да го прави като хората.

# 66
Герчо, ами не ме е страх, още повече щом става дума за пазар. Mr. Green Иначе не е далече на 150км. е от нас, по магистрала бързо се стига. Но има доста завои, защото се качваме на около 2000м. надморска височина. Споням си миналият август като се качвахме температурата там беше 4 градуса и преваляваше снежец. Crazy

# 67
добър вечер и от мен доакто ви изчета много сте писали как сте  :)Nikitali -хубави ли са тези шишета пак са против колики нали а дали наистина си заслужават

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 21:59 от mimitoo83

# 68
MVinzens ,да ти призная най-накрая, имах точно Прамет за първото ми дете. Много бях доволна от нея, страшно устойчива количка  (червена беше, тези на Пег Перего от 2007). Забелязах само едно неудобство или лек дефект - когато е в легнало положение обърнато към майката, главата на бебо седи по-ниско от краката му. Не е болка за умиране, разбира се, но слагах дюшече размер 40/60 см и така разреших проблема. Затова искам да ми кажеш как намираш ти новите модели, които са ти казали, че не са на Пег Перего - може при тях да са поправили този лек недостатък.  Thinking Във Франция тези модели вече ги няма  Rolling Eyes
Ронка, ако се чувстваш добре и пътя не ти предизвиква контракции, значи няма място за притеснение. Хайде, обзаведи се с това прословуто фото, стискам палци да си намериш твоя модел. А с дюшеците какво стана ?
Анхелика, не съм имала болки като пред цикъл. При мен си беше с контракции и си изтекоха водите баш в края на осми месец, и едни зелени, като от блато  Confused Бих те посъветвала да се излегнеш за малко във вана с топла вода (20 минутки) и после, отиваш да почиваш. Дано всичко до утре се поправи !

# 69
  • Бургас
Добър вечер и от мен! Hug и аз като Яна имах гости до 3 сутринта #Crazy. На разсъмване кукнах още в 8 и станах да чистя...напоследък ме  ехванала манията и само чистя - яхам прахосмукачката и парцала. Преди това занимание ми отнемаше ок. 30 мин. до час. А сега на големия апартамент...половин ден (не основно почистване)... Crazy тежко си ееееееееее, ей!

Мъжът ми предложи да вземем чистачка, но и аз не искам никой да ми се мота из личното пространство. поне за сега съм на този принцип. От друга страна имам другарчета и роднини, които с радост помагат. А и от мама по-голяма чистница не познавам Joy Peace
Анхелика, почивай мила! Още можеш  Peace

И на мен ми се струва, че коремчето се е с мъкнало надолу.....дано да не си въобразявам...по този повод възобнових конските дози магнеорт. Цялото обзавеждане за бейби стаята ми пристига на 1-ви септември. Като подредя ще снимам и ще ви покажа. Днес се записах вече и в новата клиника, която откриват в Бургас (Ветрен) Peace ами това от мен за сега...исках още нещо да споделя, но не се сещам.  Embarassed бременелски акЪл hahaha

Фютюр, защо зелени води newsm78

# 70
Ай, Мели, недей така с чистотната мания  Laughing Тук и е много лошо реномето и кзват че значела ...айде, да не те плаша и аз  Blush

Зелени води миличка, защото бебето беше акало в утробата, това, което наричат меконий (айде, как е на наш език  newsm78). Така се случи, било е в страдание горкото, но се роди здраво, без проблеми.

# 71
Future maman, забравих да ти отговоря за анцузите. Не съм гледала специално за по-големи момченца. Аз на Ема взех от Зара, имаше и момчешки, но не съм ги заглеждала особено. Май не ти помогнах, никак дори. Crazy
С матраците нищо не направихме. Обиколихме Икеата и нищо не ни хареса там. Излъгах-обзаведохме кучето с легло, сега се е разположила царски, а Ема упорито се опитва да легне до кучака, но не успява... Joy Joy Joy Имаме предвид още няколко магазина, но днес просто не ни беше по силите да ги обиколим. А и зор нямаме докато не се преместим.

Аз преди да родя имах точно менструални болки. Принципно не ми е болезнен цикъла и само 2 пъти ме е боляло, като вторият беше преди да родя. Запонаха първо ниско долу, а след това минаха към кръста...Но още ни е рано за тези неща, всички да стискат кълки чинно до влизане в 9-ти месец! Wink

# 72
  • Бургас
Ай, Мели, недей така с чистотната мания  Laughing Тук и е много лошо реномето и кзват че значела ...айде, да не те плаша и аз  Blush

Зелени води миличка, защото бебето беше акало в утробата, това, което наричат меконий (айде, как е на наш език  newsm78). Така се случи, било е в страдание горкото, но се роди здраво, без проблеми.

Какво значела? Thinking Joy хайде де, запали любопитството ми;-)

Милото бебче! Важното е, че всичко е минало ОК;-)

# 73
Ооо, помагаш ми и още как  Grinning В зарата отдавна не съм въвирала нос и е крайно време да се отиде до там, когато ми дадат сигнала за ставане.
честито легло на кучето  Laughing
Мели, за франсетата значи, че ще се ражда. Но на нас ни е още рано, значи не е валидно за българки  Wink
Аз си лягам. Лека !

# 74
Лелелел колко сте изписали  Wink
Оффф аз нещо съм се вкарала в едни филми...за пола на бебето.Всички доктори  и на ФМ казват,че ще е момиче,но като чета колко грешки са ставали и лошо ми става  Blush Не,че няма да го обичаме ако е момче,ама пустата нагласа .Вие като ви гледам с тези покупки и даже вече готови много красиви стаи,не се ли притеснявате....да не стане момчето да ходи с розови дрехи  Joy и да спи в прекрасна стая за прицеса  обаче ?

Общи условия

Активация на акаунт