Някой играе ли FarmVille?

• 60 991
  • 881
  •   1
Отговори
# 240
Аз миналия път не уличих център. Сега чакам да ми стане реколтата обирам я, трия всички квадратчета става само зелена площ, презареждам играта и тогава няма как да не стане  Simple Smile когато пуснат 22x22 пак наново с линийката  Joy

# 241
 Hug
Моля ви, имаме нужда от съседи координатите са Виолета Евдокиева или dokolina@abv.bg а също и dokolino@yahoo.com
Очакваме ви с нетърпение

# 242
  • No Line On The Horizon
Castelano, като влезеш виж на кое квадратче седи човечето и изтрий само него. После по стените му нареждаш бали и готово.

# 243
Съседите не са ми проблем, при 63-ма. Laughing
Обаче това с помоща ми е ........
..........
Каква помощ може ли някой да ме светне? Blush

Като кликнеш на някоя от снимките на съседите ти под фермата ти, имаш опция да го посетиш/да му помогнеш. Приемаш и отиваш във фермата му, където помагаш, и ти дава 20 парички + 5 точки, и така на 20 съседа. За следващите над 20 дава по 5 парички и 1 точка. С тази помощ се трупат точки за едно от сините медалчета.
аз не можах да разбера какво помагам, като влизам при съседите си?Реално нищо не правя, а пък ми се пускат бонуси.

# 244
  • No Line On The Horizon
Гониш им гаргите и им почистваш плевелите.

# 245
Castelano, като влезеш виж на кое квадратче седи човечето и изтрий само него. После по стените му нареждаш бали и готово.

При мен грешката е друга. Примерно като ми гледаш фермата имам празно пространсво от към долната дясна и горната дясна страна на фермата и като изтрих едно квадратче се оказа, че пред човечето ми има още едно квадратче. Аз го заградих и си посях фермата. Сега чакам да си обера реколтата и да си пренаредя цялата ферма за да ми остане празно място в горния десен и ляв ъгъл. Незнам дали се рабра нещо Simple Smile

# 246
Ами и аз не отказвам съседи 22 левел съм.

Name:Julyan Kostadinov

http://www.facebook.com/people/Julyan-Kostadinov/1225377031?ref=search

# 247
Ако си пускате животните да ходят, внимавайте да са обградени с огради навсякъде, защото могат да избягат и ги губите!!  Mr. Green

# 248
Я ми кажете тези,които разбират малко повече от език,че на  мене много много не ми се оттава.Какво ще рече това: Collect from 8 unique animals to earn the blue ribbon.
Че ми трябват 8 животни от един вид или 8 различни вида животни?Защото аз имам и двете,но не ми дава рибон?Защо така не знам.

# 249
  • London
Трябва да събереш яйцата, млякото , перушината и конския косъм, а от прасетата трюфели, от кафявите крави шоколадово мляко и вълна.

Редактирам, да различни трябва да са животните и да имаш от загубените животни.
Извинявай, че те подведох, но помислих, че питаш какво да събираш.

# 250
Трябва да събереш яйцата, млякото , перушината и конския косъм, а от прасетата трюфели, от кафявите крави шоколадово мляко и вълна.

Редактирам, да различни трябва да са животните и да имаш от загубените животни.
Извинявай, че те подведох, но помислих, че питаш какво да събираш.
Mерси за отговора.Ее нямам от загубените за жалост,но там пише,че ми трябва само 1,а какво ще да е то нямам представа и кафяви крави крави също нямам.Поне да знаех какво ми трябва като пише 1.

# 251
  • София
Кафявите крави също се осиновяват. Тях ги няма в Маркета и не идват като подаръци. Трябва да си следиш Стената (Wall) в самия Фейсбук и като видиш, че някой приятел публикува там, че е намерил Кафява крава /Черна овца/ Грозно патенце да цъкнеш линка под него "Adopt Lost Animal" (Осинови изгубеното животно).

# 252
Кафявите крави също се осиновяват. Тях ги няма в Маркета и не идват като подаръци. Трябва да си следиш Стената (Wall) в самия Фейсбук и като видиш, че някой приятел публикува там, че е намерил Кафява крава /Черна овца/ Грозно патенце да цъкнеш линка под него "Adopt Lost Animal" (Осинови изгубеното животно).
Е уж следя,ама не виждам никога. Confused

# 253
http://spreadsheets.google.com/pub?key=rrFQP5AOGa4yUZCL-1VLUyg&gid=7

Между другото, според този списък, играта има 70 нива..

# 254
  • London
Минавам да Ви почерпя, моята въпросителница днес става на 6г.

Общи условия

Активация на акаунт