Някой играе ли FarmVille?

• 61 573
  • 881
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ама с каква цел се зазидва??

# 376
Аз чак сега след 3-4 дни схванах зазидването. Нали съм много умна просто бях изтрила едно квадратче по средата, оградих го и мислех, че това е магията:))) А то колко било просто. Обграждаш самото човече и то вместо да обикаля като лудо напред-назад - всичко става по-бързо.

# 377
  • London
За да не чакаш да се развлича из цялата ферма.
В пъти по-бързо става обиране, копаене и садене.

# 378
  • София
аз продължавам да набирам съседи - добра съседка съм и пращам подаръци:) пак си пускам мейла, защото почти постоянно ми дава, че ми е изчерпан лимита за пращане на покани Sad j_u_l_i_a@abv.bg   bouquet

Ще ти стана съседка Simple Smile

Благодарско   bouquet аз успях да изпратя още няколко покани на дадените мейли.

# 379
  • Русе

Но трябва да имаш трактор нали или не, че аз още нямам.

# 380
  • София
Ууууу, хитро бе!  Mr. Green

# 381
  • London

Но трябва да имаш трактор нали или не, че аз още нямам.

Да ти кажа имам всичко което е отключено за 31-во ниво и е с монети, този трактор, комбайн и още едно има, съм ги ползвала само 2-3 пъти.Много по-бързо е с мотиката (мишката), при 280 квадратчета за садене една туба гориво е за никъде, само 4-5 реда мога да обработя.

# 382
ха-ха и аз да се намърдам тука
за сега ми трябва един съсед поне за медал  Mr. Green ако някой има мерак Milena Slavova във  facebook-a Благодарско Peace

# 383
millenita_g, рекох да те добавя, но има някокло Миле-ни, коя си ти. )))

аз нещо не схванах с човечето и зазидването - триеш едно квадратче и там където е останало човечето му нареждаш бали. Ама какъв е смисъла да не се разкарва и как става по-бързо със саденето и др. неща?

# 384
  • Страната на чудесата
И аз играя, виновна е ov4ar4eto kalitko Crossing Arms
Търся си съседи Hug plamena_a@mail.bg
И раздавам подаръци, естествено Laughing

# 385
  • Русе
И аз играя, виновна е ov4ar4eto kalitko Crossing Arms
Търся си съседи Hug plamena_a@mail.bg
И раздавам подаръци, естествено Laughing

Пратих ти.

Милена, ако искаш, отново мейла ми e: mtchakarova@abv.bg

За всички се отнася Simple Smile.

# 386
  • Карлово
имам вече всички медали ,ама няма никакъв бонус  да знаете Simple SmileSimple SmileSimple Smile
От чисто любопитство - на кое ниво ги събра всички медали? Онези с парите на мен ми се виждат мисия невъзможна, едни милиони, едно чудо ooooh!

# 387
  • София
аз нещо не схванах с човечето и зазидването - триеш едно квадратче и там където е останало човечето му нареждаш бали. Ама какъв е смисъла да не се разкарва и как става по-бързо със саденето и др. неща?

Когато отвориш играта, там където ти седи човечето е точната среда. Без да го местиш, го обграждаш с бали сено. Така се пести време - вместо да  го чакаш да се разхожда от едната леха до другата, за да жъне, оре и сее, нещата стават малко по-бързо. Пак цъкаш с мишката до побъркване, но поне човечето не се шматка излишно.

# 388
Офф, много съм смотана ами millenita_g@yahoo.com
Микки браво бе и аз да не знам че и ти си вътре Hug

# 389
  • Варна
имам вече всички медали ,ама няма никакъв бонус  да знаете Simple SmileSimple SmileSimple Smile
От чисто любопитство - на кое ниво ги събра всички медали? Онези с парите на мен ми се виждат мисия невъзможна, едни милиони, едно чудо ooooh!
44 ниво съм , на мен най-труден ми беше обикалянето на съседите

Общи условия

Активация на акаунт