Някой играе ли FarmVille?

• 61 046
  • 881
  •   1
Отговори
# 735
Аз така те излових Деси - по снимката на детенце. Другите нямаха.  Mr. Green

# 736
Здравей Simple Smile

На My neighbors показва и тези , към които е изпратена покана, но те още не са я одобрили. Предполагам, че и твоят случай е такъв Simple Smile

И аз си търся още съседи. Моля пращайте ми покани на anythingwrong2000@yahoo.co.uk

# 737
Ами не... преди малко пишеше, че очаква удобрение.. съответно, малко по-късно получих съобщение от тези хора, че са ме удобрили Wink и вече си им пише на табелката "neighbour". Обаче нямаа..  Thinking

# 738
We’re very happy to introduce our latest feature: Crop Fertilizer!
How does it work? Simple!
Randomly selected users will receive 5 Bags of Fertilizer each day. Those players can then use the fertilizer on crops on their neighbors’ farms.
Once a crop has been fertilized, it will appear bigger than normal crops and sparkle.
But don’t let them wither, fertilized crops reward experience points when harvested!
Заповядайте:
Ние сме много щастливи да ви представим последното ни въведение:торене на култура.Как действа-много просто.Всеки ден случайно избрани играчи ще получават 5 торби тор.Тези играчи могат да използват торта за да наторят фермите на техните съседи.Веднъж наторена, културата ще се появи по-голяма и блестяща(проблясваща)Но не и позволявайте да изсъхне, защото наторената култура носи точки(експириънс-опит) когато я оберете!

ОК, ама на мене не ми става ясно как ще се обират фермите, когато човека си я обере получаваш точки или ти трябва да я обереш. Какво значи да вниманаме да не изсъхне. Моля, някой който вече има торбички с тор да ни светне какъв е механизамът.

# 739
Такааа. вВсичко е наред при мен. Още веднъж благодаря на всички, присъединили се  Hug

# 740
  • Страната на чудесата
We’re very happy to introduce our latest feature: Crop Fertilizer!
How does it work? Simple!
Randomly selected users will receive 5 Bags of Fertilizer each day. Those players can then use the fertilizer on crops on their neighbors’ farms.
Once a crop has been fertilized, it will appear bigger than normal crops and sparkle.
But don’t let them wither, fertilized crops reward experience points when harvested!
Заповядайте:
Ние сме много щастливи да ви представим последното ни въведение:торене на култура.Как действа-много просто.Всеки ден случайно избрани играчи ще получават 5 торби тор.Тези играчи могат да използват торта за да наторят фермите на техните съседи.Веднъж наторена, културата ще се появи по-голяма и блестяща(проблясваща)Но не и позволявайте да изсъхне, защото наторената култура носи точки(експириънс-опит) когато я оберете!

ОК, ама на мене не ми става ясно как ще се обират фермите, когато човека си я обере получаваш точки или ти трябва да я обереш. Какво значи да вниманаме да не изсъхне. Моля, някой който вече има торбички с тор да ни светне какъв е механизамът.

Доколкото аз разбирам, самия съсед трябва да си прибере сам реколтата, а точките-не знам дали ще са за него или за теб.Да внимаваш да не изсъхне-както при нормалното сеене/бране

# 741
Някой ако има желание да ми стане съсед на Farmville пощата ми е : check_point@mail.bg

# 742
  • Пловдив
Ехааааааааа супер темааа и аз съм в кюпа  Party Laughing Ако търсите съседи, пишете акаунта си на ЛС. И на мен ми трябват  Hug Hug

# 743
Здравейте надявам се да не досаждам но и на мен ми трябват съседи за да се разширя ако има жлеаещи Vlado Goshev  raptor1987@abv.bg

# 744
И при мен днес мишката едва се движи. Добре, че имах малко бензин, че с него сипомогнах. Тази нова опция а торенето по съседски нещо май не са я направили. Сутринта четох някакви извинения от страна на авторите в самата игра, явно още не е добре стартирано, що ли... Хайде, да копаем и да садим на всички успех!!! Жалко, че днес грозните патета не мога да ги присъединявам. Адаптвам ги, но не ми се появява никакъв прозорец след това и патето го няма Sad

Е това малко ме успокоява че не е само при мен бавното движение.. вече почнах да се чудя какво се сбъгна.. имам доста животинки и си помислих че идат в повече.. :/

# 745
Аз си купих всички хелоуин неща (без за книжните пари, де), но някои продадох - хищното цвете е огромно и много грозно. Sick

Лимитът наистина е сложен от фб, но може да се променя - всичко зависи от това колко хора приемат/отказват поканите! В една друга игра, която играя, могат да се пращат 24 покани, докато в началото бяха само 10. Peace
Така че, не пращайте произволно подаръци, а само на хора, които знаете, че ще ги приемат - така може да увеличат лимита! Crazy

Това с торенето звучи мнооого интересно, никаква тор не съм получавала още обаче. Grinning

# 746
ааз имам лимит от 24 подаръка и ги пращам отгоре на долу като прескачам тези които не играят (имам 10-ина съседа 'дето само са се регнали), после от долу на горе... и така

# 747
има ново медалче за събиране за какво е то какво трябва да се прави  Rolling Eyes

# 748
  • Варна
Аз съм на снимката с 2 дечица Wink
Благодаря на всички за поканите. Обаче се получава нещо интересно, което не ми се беше случвало досега. Уж имам няколко нови съседа, а отдолу в лентата не ми излиза нито един от новите. Когато обаче отида на бутона " My neighbours", ги виждам  Rolling Eyes Някой идеи? А как тътри самооо  #Cussing out

И при мене редовно се случва така, но по късно се оправя  bowuu

А пък вие мацки, усещате ли как покрай тази игра май ние мъжете почваме да ви досаждаме и в най женския форум на света Grinning
Ама няма как знаете, че без вас за никъде  Praynig

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 01:53 от ifkooo

# 749
  • София
А пък вие мацки, усещате ли как покрай тази игра май ние мъжете почваме да ви досаждаме и в най женския форум на света Grinning
Ама няма как знаете, че без вас за никъде  Praynig

Joy Joy Joy
Аз пък не бих го нарекла досаждане, напротив  Flutter !

Ся съм засадила едни броколи за 2 дена, че малкият звяр си е вкъщи и как да седна на компа.
Дано се оправи "бавната мишка", че вчера 100 часа се борих докато ожъна, прекопая и засея 300 квадратчета  Crazy !

Общи условия

Активация на акаунт