ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 289
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте бъдещи мами  Hug
Маги благодаря за закусчицата  Hug Ти как се чувстващ, имаш ли вече някакви бременни симптоми  Wink

Весел уикенд от мен  Hug

# 61
  • Русе
kate-pate , добре съм, благодаря, че попита! Simple Smile Май само апетита ми се увеличи. Поне за сега нямам гадене.

# 62
  • Burgas
Как сте,аз цял ден съм по разходки и май много ми дойде,нещо ме заболя кръста и сега съм се опънала.

# 63
до обяд бяхме в Б-с обикаляхме из "бабамакс"(Балмакс),сега се наспахме и тръгваме отново навън Hug

# 64
Как сте, аз цял ден съм по разходки и май много ми дойде,нещо ме заболя кръста и сега съм се опънала.
Не питай, че не съм се спряла и аз  running - бяхме в Габрово, Боженци, на Соколския манастир, катерих стълбите на Шипка и вътре в паметника се качих .  bg Само дето не припаднах там от замайване #Silly , но с посядване се оправих и задължително следобеден сън всеки ден.  smile3524
Вие как изкарахте почивните дни?  Thinking

# 65
  • Русе
Добро утро, момичета!

Как сте днес?
Хубав ден ви желая!

# 66
Добро утро и от мен!
Почивните дни , като никой път бяхме у нас и пред блока. Цял ден пране, гладене, чистене, надвечер игра на вън, вчера по си почивах.
Ох чакам да дойде 10.09 да видим какво сме свършили с мъжото  Mr. Green
Лека и успешна седмица Ви желая!  bouquet
http://www.vbox7.com/play:c9bee955&al=1&vid=119299 ще си позволя да добавя нещо интересно докато си пиете кафето и ядете закуската от ~Magi_TM~

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 09:30 от ka_tq

# 67
  • Burgas
Добро утро и от мен,мерси за кафенцето,закуската и песничката.
Днес на работа си имам помощничка-Моника-да видим дали ще издържи цял ден.Иначе почивните дни изкарахме добре,с изключение на болките в гърба,които ме нападнаха,добре че не са постоянни,а само като по вървя повече.

# 68
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Успешна седмица  Hug

# 69
добро утро момичета.
Кидман  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Ани как беше с помошницата,помага ли ти?
А сега да се посмеете малко:Моя син от 5 дни знае че ще става батко и вече има претенции: бебето трябва да е момиче,ако е момче щял да го върне в болницата,и непрекъснато пита какво прави сега бебето?Снощи даже ме милваше по корема и като го попитах какво прави каза че го държи за ръчичката .

# 70
  • София
А сега да се посмеете малко:Моя син от 5 дни знае че ще става батко и вече има претенции: бебето трябва да е момиче,ако е момче щял да го върне в болницата,и непрекъснато пита какво прави сега бебето?Снощи даже ме милваше по корема и като го попитах какво прави каза че го държи за ръчичката .

J_M_M  много сладко  Joy
 Ха добро утро и от мен с пожелания за хубав ден  Joy
(не ме бива с римите)  Mr. Green Crazy

# 71
  • Русе
Simple Smile Добро утро!
J_M_M , голям сладур е твоят син.  Joy
Аз вчера бях на лекар и видяхме за сега само сакче-6.55 мм. Simple Smile В края на другата седмица се надявам да видим "точицата".
Хубав ден!

# 72
  • Burgas
Добро утро и от мен.
J M M радвам се,че бъдещия батко реагира така и не проявява ревност.Моника много помага,тъй като сега преподписвам договори и карам всики един клиент да се разписва и тя иска,купихме една тетрадка и кара всеки да си пише името и да се разписва,добре че повечето клиенти ни познават,че не се сърдят,че ги занимава.
Маги честито,дано и другата седмица са добри новините.
Стискам палци на всички нечакащи.

# 73
Вчера слетобед, та до вечерта не наболяваше левия яйчник  Rolling Eyes! Късно снощи ме придърпа нещо ниско долу.  Praynig дано е това, което чакам !
J M M - като питам Владко какво ще прави с бебето- казва "ще го бия и ще го изхвърля" #Crazy дано не е така! Обяснаваме, имаме там едно бебе в блока и като се засечем на вън му го показвам и му казвам че е малко и т.н, но  Naughty не нашия човек си знае на неговото.
а така сега забелязвам, че имам някакво кафеникаво зацапване по бикините ! Май лелката ще ме посети,  макар, че има още време.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 15:04 от ka_tq

# 74

J M M благодаря, много мило, че си се сетила за мен Heart Eyes, но .............късно през нощта неканената гостенка отново ме посети Confused

Общи условия

Активация на акаунт