ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 299
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • Burgas
Здравей Кидман,радвам се че пишеш,макар и новините да не са хубави,нищо ние ще продължаваме да стискаме палци докато стане,не губи надежда.

# 76
 Ани благодаря за подкрепата  bouquet

# 77
Kidman -   bouquet не се разтройвай.

# 78
  • Русе
Kidman , дано те посещава за последно лелката и в близките 9-10 месеца да не я виждаш повече!  fingerscrossed

# 79
Уфф   ka_te опитвам, но при мен положението се затяга все повече. Не ми стига, че не се получава ами си имам и 2 миоми(едната пораснала Close), а и си правих изследване на 1 хормон(АМХ), който показва дали си с изчерпан яйчников резерв и резултата беше на границата, не много добър Sad.
Но продължаваме напред и се надяваме...

~Magi_TM~ Hug

# 80
  • София
Кидман  Hug
А може ли 1 въпросче ако не ти е дискомфортно да споделяш  Embarassed
ФСХ и Естрадиола с какви стойности ти са?
Че мойте леко ме притесняват, въпреки че докторката твърди че за момента не са проблем  Rolling Eyes

# 81
kate-pate никакъв проблем. И моите доста ме притесняват... направо съм в шок Shocked, днес пуснах LH-6,5, FSH-12,7 и E2-52, референтни стойности не знам, защото ми ги казаха по тел., на 2-я ден ги правих, знам, че FSH не трябва да е по-високо от 10, в противен случай яйцеклетките са некачествени, моето февруари беше 10.75.

# 82
  • Burgas
Здравейте момичета,как сте,аз съм добре,работя.
Всичко около мен за сега върви добре,дано така да продължавам.

# 83
  • София
kate-pate никакъв проблем. И моите доста ме притесняват... направо съм в шок Shocked, днес пуснах LH-6,5, FSH-12,7 и E2-52, референтни стойности не знам, защото ми ги казаха по тел., на 2-я ден ги правих, знам, че FSH не трябва да е по-високо от 10, в противен случай яйцеклетките са некачествени, моето февруари беше 10.75.
Hug да не си във Щерев? Те там не казват реф граници Sad
Мда 12.7 е малко височко, проследи го и другия месец дано да е моментно завишение  Praynig моето от около година е 9,7, което е приемливо ама за годините ми не много Sad малко ми е странно че след аборта и ЛХ ми се завиши  Rolling Eyes уфф и аз не знам вече  Tired
Аник радвам се че всичко върви добре при теб  Hug

# 84
Не съм при Щерев, живея в Гърция. Аз не съм го проследявала 3 последователни месеца да видя дали постоянно стои завишено или спада , но съм го изследвала 3 пъти от 2007 до днес и 3-те пъти беше над 10 Confused
Ани разбира се,че така ще продължаваш и всичко ще е наред Hug

# 85
  • Русе
Ехо, темичката нещо опустя. Как сте?
Аз сутрин започнах да огладнявам. Качила съм 1,5 кг. Не знам дали е добре или зле- днес влизам в 5 г.с.
Хубав ден на всички!

# 86
  • Burgas
Здравейте,наистина къде изчезнаха повечето момичета newsm78
Аз вече съм качила 5кг  Rolling Eyes

# 87
Ами работим и от време на време надничаме за новини  Whistling
При мене нищо интересно, чакам си 10.09 за да видя дали ще имам "гости" и така. Болките в яйчника ми изчезнаха. Никакви ранни признаци.
Лек и спорен ден на всички!

# 88
Здравейте,
аз не съм писала вчера защото имахме инцидент с дечко и си беше в къщи.
решили сме да му купуваме двуетажно легло,но вече се замислям той от кошарата пада а от втория етаж newsm78
горкото ми дете цялото ще се потроши.
Онази вечер как се е въртял,и като изрева сърцето ми щеше да изхвръкне прехапал си устната и се маже с кръв(а 5 минути преди това го завих,и се върнах да си догледам филма),е после един час се гушкахме и успокоявахме,и сутринта беше с много подута уста и разбира се и най малкото докосване го довеждаше до рев със сълзи поне 10 мин без да спира,добре че имаше кой да го гледа в къщи,е днес е добре и е отново на градина,а между другото рева и като му казах че ще е в къщи(иска си детето градинката и това е).
относно килограмите аз съм в 6 г.с. и за щастие сутринта кантара си показваше все още 50 кг.за щастие защото първия път достигнах +30 и ми се иска сега да не качвам толкова много,но като ми се яде непрекъснато Embarassedкакво да правя?

# 89
  • Burgas
И аз си хапвам и затова и качвам,надявам се да не стигна до +30,но може би +15,20може и да ги направя,както съм тръгнала.

Общи условия

Активация на акаунт