ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 316
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета не се оплаквайте аз съм +3кг само за 2 седмици и половина и то само от гадните противозачатъчни  #Cussing out а преди това съм още +6 отгоре от дуфастона, който доста често ми изписват и това за година и седем месеца бебеправене без резултат  Confused

# 91
  • Burgas
Кате,какво казват лекарите,каква е причината,година и 7 месеца е доста време.

# 92
  • София
Ами преди да отида в клиника по стерилитет ми казваха че ми нема нищо Simple Smile сега вече са със съмнения за ЛУФ Simple Smile
аз имах една много кратка бременност преди малко по-малко от година след която сме се пазели 3-4 месеца ама пак  Rolling Eyes

# 93
  • Burgas
Извинявам се за въпроса,но какво е ЛУФ?

# 94
  • София
ЛУФ синдром - синдром на лутеинизирания се неруптурирал фоликул  Rolling Eyes Фоликулите растат хормините всичко си се отделят както трябва за да има овулация но по някаква причина (неизвестна май за момента в медицината) не се пука и съответно не се отделя яйцеклетка, фоликула директно продължава да расте и се образува киста  Rolling Eyes ЛУФ синдрома се доказва когато в три поредни цикъла при фоликуметрия се установи че няма О и се образуват кисти  Rolling Eyes (при мен за момента са 2 поредни третия кистата не се махна сега пия противозачатъчни за да се махне Sad ) при установяване на ЛУФ се препоръчва ин-витро Sad при ЛУФ има и голяма вероятност дори и да има овулация яйцеклетката да не е годна за оплождане Sad моя мисед най-верояно се дължи на това или е бил случаен Sad

# 95
бързам - бързам да кажа не се стърпях и си взех тест. Марката е NOME TEST с касета и лентичка вътре. Преди малко пробвах касетата, и се появи много - много бледа втора чертичка  Wink. А и да добавя, че на теста пише още преди закъснението. А ми остават 7 дена до цикъл. За втория /лентичката/ утре сутринта ще я направя. Но пак не бързам да се радвам, докато не видя че ми закъснява и не се установи бременност от лекар няма да бързам да се радвам, за да не се разочаровам после. За сега имам надеждата поне.  Praynig

# 96
  • Русе
ka_tq , стискам ти палци втората чертичка да става все по-наситена.  fingerscrossed

# 97
ka_tq Надявам се да се похвалиш скоро  Hug

# 98
  • Burgas
Кате ще стискам палци.
Кате пате дано не е това и вси4ко да е наред.

# 99
ехооооо,
къде се загубихте всички?
Катенце ,виждам че си се маскирала Hug
момичета тук е ужасно студено,вчера бяхме в Б-с и беше топло но като се прибрахме ако знаете какъв студ заварихме,и днес продължава,и вали абе есен,какво да се прави.
Какво ново около вас?
Ние си растем панталоните които напролет се нуждаеха от колан за да не ги загубя сега сами тесни.Иначе не съм качила и килограм,не зная как да си го обясня,кантара ли се е повредил  newsm78.

# 100
  • Burgas
Аз съм тука,но от сутринта имах доста работа,сега хората по намаляха.И при нас е студено,преди малко дъжда спря,но сутринта как валеше,едвам намерих какво да облека,незнам къде са ми дрехите и обувките,1 час съм търсила.
J M M  и аз бях така уж нищо не съм качила пък дрехите ми стягат.

# 101
Мене май ме отпишете от забременели. Току що в тоалетната като се избърсах и нещо розово newsm78. Май лелката до довечера ще ме посети. Тъкмо това ми трябва сега, както май съм настинала и съм с ужасно "разтроена" . Рязката смяна на Т май ми повлия. Ще пиша пак.

# 102
  • Русе
Здравейте!
Sad И моите дрехи вече почнаха да ми стягат. Преди да изляза по 1 час се чудя какво да облека.
ka_tq , да не би да е зацапване от имплантация? Въпре ки, че  то е кафеникаво  newsm78 . После пиши какво е станало.

# 103
ka_tq , да не би да е зацапване от имплантация? Въпре ки, че  то е кафеникаво  newsm78 . После пиши какво е станало.
Ами на 1,4 и 5.09 си имах кафеникавото зацапване и си мислех, че е имплантацията, но днес е розово /за сега/ newsm78.
Ще пиша..

# 104
Отново съм при вас.  Cry
Копирах ви поста си от отчетната тема.
Най - кошмарната ми лятна почивка свърши. Cry

Колкото и да ми е мъчно трябва да ви съобщя,че както бях първа в темата,така и трябва да се оттегля.Не ми е било писано да съм с вас.Моята бременност е финито.Още в пета седмица е спряло да се развива моето ембрионче,а аз разбрах  едва в девета седмица когато отидох на контролен преглед просто ей така.Нямаше сърдечна дейност.Изчакахме една седмица,отидох и при друг доктор,но той потвърди същата диагноза - мисед.В понеделник миналата седмица ми направиха и кюретаж.И идея си нямаме защо стана така.А толкова си пазех бебенцето,нищо по - различно от първата си толкова лека бременност.Явно такава ми била съдбата и трябва да го приема като инцидент както каза лекарят.
Как се чувствам е излишно да казвам.Добре,че си имам едно малко момиченце,което ми дава сили да гледам напред и да вярвам,че някога отново ще съм мама.
Желая ви лека бременност до край и благодаря за прекрасните мигове,които прекарах при вас.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 14:13 от *Вeси*

Общи условия

Активация на акаунт