ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 319
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
*Вeси* - много съжалявам миличка, незнам какво да ти кажа, "така е трябвало така е станало"! Ти приеми, че е било за добро!
Ами аз какво да ви кажа, първият месец с опитите за бебче мина неуспешно, ! А първия път толкова бързо и неусетно стана. Лелката реши да ми напомни за себе си. Аз не се предавам и няма да се дам, този месец продължаваме  Crazy
Успех на всички.

# 106
  • Русе
*Вeси* , много съжалявам за загубата ти! Пожелавам ти бързо да се възстановиш и следващият път всичко да е наред! spoko
ka_tq, дано лелката те посещава за последно в близките 9-10 месеца!

# 107
  • Burgas
Веси знам какво изпитваш,преживях го същото миналия септември,тогава и аз се питах защо така стана,обвинявах се,но лекарката каза,че тези неща се случват и без причини,за това не се обвинявай,гледай само напред.
Кате и при нас първия път се получи от първия път,но сега след 6 месеца опити,всеки път е различен,не се отчайвайте ще се получи,при някои по рано,при други по късно когато му е писано,това е.

# 108
  • Бургас
Здравейте!
Веси,съжалявм мила,надеждата продължава да ни крепи,следващия път всичко ще бъде нормално.Аник ти е казала,тези неща се случват,за съжаление.

# 109
Благодаря ви.  Hug

# 110
Веси, горе главата. Повечето знаем как се чувстваш. Поплачи си , пази се известно време и скоро пак ще станеш мама.  Hug

# 111
Веси,пиша само заради теб.Съжалявам много за загубата ти. Hug Hug Няма думи,които сега могат да те успокоят.Преживяла съм го 2 пъти, и ....
За надеждата - хайде стига сме повтаряли мантрите за надеждата! Понякога надеждата се стопява, а вярата изчезва. Те не са константи и никой не е длъжен да се насилва да вярва, когато му иде да се навре вдън земя и да забрави за всичко! Понякога има и гняв, огорчение, разочарование...Тези чувства трябва да се изживеят....
Понякога човек има нужда околните да му позволят да помрънка, да бъде слаб и невярващ. Не можем вечно да сме на ринга и да се правим на корави, всички имаме нужда от почивка понякога!! Ти приеми, че е било за добро! Peace

# 112
  • София
Mam4е   Hug радвам се да те видя  Hug Наминавай по-често  Praynig
Веси както Аник е казала повечето сме минали през това знаем как се чувстваш  Hug поплачи си толкова време, колкото имаш нужда пък после ... каквото сабя покаже  Hug

# 113
  • Burgas
Здравейте момичета,как сте,как е настроението днес?
При мен едно и също,следобяд съм на родителска среща,надявам се госпожата да ми хареса,това ме притеснява най много,защото мисля че това е най важното на този етап.

# 114
Мамче добре дошла , Hug липсваше ни.
Ани всичко ще е наред.

# 115
  • Русе
Здравейте!
Като изключим главоболието, което ме мъчи от няколко дни съм добре.
anik79 , всичко ще е наред, ще я харесаш.
Аз отивам да разровя хладилника, че пак огладнях.

# 116
  • Burgas
Дано да я харесам,че и детето да я хареса,да не се разочарова,че постоянно за това говори,казва че ще е много хубаво на у-ще и госпожата ще е много добра.

# 117
Здравейте,сладурки!

Благодаря ви за топлите думи. Hug

Мам4е,ще се радвам ако пишеш тук отново.И на мен не ми е връща,но няма как.

От два дена сме отново на немска земя и започнахме с новата детска градина.Дано е по - добра от предната.

Два дена ще си имаме циганско лято и следобед ще се възползваме.

До скоро!

# 118
  • Burgas
Веси радвам се да видя,че пишеш,по думите ти съдя,че си по добре,само така.
И аз ще се радвам ако Мам4е продължи да пише.
Мама нани и Кидман къде изчезнаха?Ирина я засичам по другите теми,но тук нещо не се вясва.

# 119
  • Burgas
Пак сте изчезнали на някъде.
Аз минавам да се похваля,че родителската среща мина много добре,госпожата ми хареса,стаите където ще учат и ще играят са много хубави,показаха ни учебните помагала,абе всичко ми хареса,доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт