ПРОЛЕТ ИЛИ ЛЯТО 2010 МАМА АЗ ЩЕ СТАНА - 7

• 21 338
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Само където се притесняваше излишно вчера,Ани.
Ние тази вече имаме родителска среща но няма да ходя,просто съм на работа и няма измъкване по него време,но те госпожите си знаят и сутринта ми казаха каквото трябваше.

# 121
  • Русе
anik79 , много хибаво. И детенце ще е доволно и ще си ходи с желание. Simple Smile

# 122
  • Burgas
Дано наистина да е доволно детето,дадоха ни списък за неша за купуване-тетрадки,химикали и др,Моника няма търпение да ги купим,в събота ще ходим.
утре към 15.00 съм на преглед-ФМ,да ми стискате палци вси4ко да е наред.

# 123
  • Русе
anik79 , стискам ти палци. fingerscrossed Всичко ще е наред.

# 124
anik79 - дамо мине добре прегледа и само хубави новини   Hands Thumbsup

# 125
  • Burgas
От 9.09 никой не е писал,защо бе хора,какво правите.
Сега аз да се похваля,всичко с бебето е наред,тежи 120гр,измериха му главата,краката,гръбначния стълб.Видяхме черния дроб,пикочния мехур,пъпната връв,плацентата,абе всичко което може да се види за тази седмица от бременността и всичко се развива както трябва.Лекарката не можа да види със сигурност пола и не искаше да гадае,каза най сигурно след 18седмица.

# 126
anik79, радвам се, че всичко е наред. Аз ще ходя на ФМ и БХС на 23.09., а преди това ме чака екскурзия до Истанбул. Дано обстановката  там се нормализира и нямам проблеми с природното бедствие и със здравето!
Моя много близка почина (на 34 г. с 2 малки деца и мъж, болен от рак  Sad) при катастрофа и това ме съсипва в момента.  Cry Трябва да мисля за бебето, но не мога да не страдам. Извинете, че ви натоварих с това, но се пазете и се радвайте на живота, който е толкова непредсказуем и понякога направо жесток.  Peace

# 127
  • Burgas
Тини за сега нещата в Истанбул са още зле,ти кога смяташ да пътуваш?Съжалявам за твоята позната,много кофти.

# 128
здравейте,
аз почти нямам време да седна да видя какво сте писали ,от работа в къщи и обратно.
на обяд гледам да си полегна малко,а вечер да обърна внимание на детето,след като вечеряме и то станало време за сън.
На моменти съм много уморена ,друг път нищо ми няма ,но така е по 12 часа съм на крака.

# 129
Тини за сега нещата в Истанбул са още зле,ти кога смяташ да пътуваш?Съжалявам за твоята позната,много кофти.
Другата седмица 19-22 септември, дано до тогава се оправят нещата. Иначе предполагам, че ще отменят екскурзията.  Peace

# 130
И аз съм тук. Peace

# 131
  • Русе
anik79, много се радвам, че всичко с бебето е наред. Simple Smile
tini-mini , съболезнования за твоята позната.
*Вeси* , как си?
Аз бях вчера на преглед и видяхме плод, имаме си и сърчице.  Simple Smile
Приятни почивни дни на всички!

# 132
*Вeси*, и тук да кажа, че много съжалявам за това, което ти се случи! Дано скоро пак се впишеш в отчетните и всичко да е наред!  Hug
Приятна събота и неделя на всички!   bouquet

# 133
Благодаря ви,милички. Hug
А иначе не съм много добре,но няма как.Трябва да се гледа напред.
Около мен се родиха много бебета или ще се раждат всеки момент.Много ми е трудно да отговарям на въпросите относно моята бременност.Още щом ме види някой първото нещо,което ме питат е: "Знаете ли вече пола на бебето?". Sad И след това следва едно голямо мълчание. Rolling Eyes
Другата седмица съм по лекари.Да видим какво ще кажат немските лекари,че според българските няма причина за случилото се. Confused
Не мисля дълго да чакаме.В БГ ме посъветваха да изчакаме два месеца и да започнем отново с опитите.Не ми беше  писано  да съм пролетна мама.Дано да ми е писано да съм лятна. Praynig
Благодаря ви,че ви има. Peace

# 134
  • Burgas
Маги честито,в коя седмица си?
Веси успех,сигурна съм че в най скоро време пак ще се похвалиш.

Общи условия

Активация на акаунт